smradlavy frajer

Príspevok v téme: smradlavy frajer
Zorana

Nenadavajte mi. Som uz zufala.
Mam smradlaveho frajera. Strasne mi to vadi. Mam z toho zdravotne problemy. Vzdy som bola velmi citliva na silne aromy. Mam z toho silne migreny, zvraciam. Najhorsie je, ze on si vobec neuvedomuje, ako neznesitelne smrdi. Smrdi mu vsetko. Nohy, z ust, pazuchy, aj oblecenie. Kedysi sa chodilo za frajerkami cisty, vonavy, vyspaty. Pride z roboty smradlavy, lahne si a spi. Som z neho neskutocne nervozna. Najhorsie je, ked sa ma este potom pyta, co mi je a pocuvat, ako JEMU smrdia ini pekne navonani ludia, vyprate pradlo, proste veci, ktore vobec nesmrdia. Umyje sa a nosi dalej smradlave oblecenie, ponozky, slipy. Antiperspirant mu nic nehovori.
To mamy nenaucili synov v detstve, ze ponozky a slipy sa menia kazdy den? To ich ma zena ucit?
Mam mu sprosto povedat, ze smrdi? On sa bude hadat, ze to nie on :(

br

zorana, povedz nam, cim trpis ty, podme riesit teba, lebo ty budes mat este vacsie problemy ako on, on smrdi ako pokazena ryba a ty mas problem mu to povedat. no kto je na tom horsie.

Zorana

Neviem. Robi s chlapmi. Mozno vsetci smrdia. V robote sa nevyzuva a ani nebozkava s kolegami.
Ked mu splechnem do oci, ze smrdi, tak urazim jeho ego. Milujucemu cloveku sa to asi ma povedat nejak inak, nie? A take rady som dufala, ze tu najdem.

okky

A prečo by si mu to nemala normálne otvorene povedať? Jasné že ano. Ak nevie ako veľmi ti to prekáža ako chceš aby sa zmenil? Okrem toho - v dnešnej dobe naozaj už divné keď niekto žije ako zálesák. Veď chodí aj do práce, nie? Jeho kolegom to nevadí?

Zorana

Kde citas, ze som mu to povedala? Pisem, ze som mu to naznacovala. Co mu mam sprosto povedat, ze smrdi?
Fakt dakujem za nic, az na par normalnych komentov.

okky

Lenže ty si napísala že už si mu to povedla a on to ignoruje. Tak čo potom chceš od nás počuť? Vidím že určite nechceš počut to, čo sa ti nepáči. Proste máš svoj názor a iné ako je ten tvoj ťa nezaujímajú. Ale načo si sem potom písala? Ved čítaj čo ti ludia píšu. Nechci aby písali to, čo chceš ty počut. Lebo oni si to nemyslia.

Zorana

Asi sa to snazim s nim najprv riesit nez sa s nim rozidem nie?
Kazdy smrdi z roboty, poti sa, moze mat zdravotny problem, pokazeny zaludok, zuby.
Treba si to uvedomovat a nieco s tym robit. Umyvat sa, prezliekat sa, prat, dat si zuvacku pred bozkavanim.
Chcela som mu dat sancu uvedomit si to, zmenit sa.
Chcela som od vas len obycajnu radu ako mu to povedat.

okky

Ja neviem či tu ludia na teba utočia nečitala som prispevky ale fakt je že je to nepochopitelne ked žiješ s niekym kdo ti smrdi a tebe to prekaža. Tak čo chceš potom počut. Ja za seba možem povedat že by som sa s takym chlapom rozišla lebo by mi vadilo že mu na mne tak malo zaleži že neni ochotny sa mi trocha prisposobiť. Mysliš že to s nim vydržiš dlho? Ale možno si zvykneš. Len potom rataj s tym že ked s nim pojdeš do spoločnosti tak sa budu nad vami obidvomi ludia čudovať alebo pousmievať.

grckagrc

Zorana chapem. A verim ti.
Paranoikov si nevsimaj. Ani debilov. Niektori dospeli, inteligentni ludia nedokazu pochopit pisany text. Ona nepotrebuje riesit jeho povahu, ani ich vztah.
Pytala sa ako mu to povedat, lebo vycerpala vsetky slusne moznosti, napriklad nenapadne naznaky.

Poviem ti tak. Mal som v praci starsiu kolegynu. Panicka na urovni. Make up, vlasy, vsetko ok. Ale smrdela vyrazne potom. Kolegyne sa jej snazili dohovarat. Najprv jej nenapadne podsuvali kozmetiku. Nic, nepochopila. Vraj to nepouziva, lebo zije zdravo. Je to chemia, su z toho hrcky, cysty a tak. Oblecenie nosila viackrat po sebe to iste. Cize aj ked sa umyla, uz jej smdelo oblecenie, do toho sa samozrejme cez den spotila. Plus hormonalne problemy vyssieho veku sposobuju zrejme silnejsie potenie a aj silnejsi pach.
No rok sme to nesli vyriesit. Vetrali a mrzli. Ine kolegyne ohovarala, ze smrdia, lebo pouzivaju vyrazne a lacne vonavky, laky na vlasy.
Kolegyna sa s nou odhodlala slusne porozpravat. Najprv zacala plakat, potom zurit, ze ona nas vsetkych uda, lebo ju sikanujeme. My smrdime, nie ona, my sme socky, ona pani na urovni.
Proste odmietala vnimat realitu. Darmo. Nakoniec sa s nou sef rozlucil pod nejakou inou zamienkou. Prosto sa to nedalo.
Ten tvoj bude rovnaky pripad a aj to tak skonci.
Aj my muzi sme niekedy prasce. Umyt sa nam nechce, prat sa nam nechce, ale za zenou vzdy vonavucky ako lalia :)
Drz sa dievca. Urcite si krasna, vonava a aj milujuca, ked mas este trpezlivost to s nim riesit a trpiet.

Zorana

Ano, pride z prace a spi. Nebyvame spolu. Tak zo zaciatku sa mozno snazil viac. Jemu smrdia vsetci okolo, ale seba neciti. Kupila som mu kozmetiku, on ju nepouziva, lebo chemia mu smrdi. Kupila som mu boxerky, ponozky, aby mal ciste. Ale asi sa mu nechce prat.
Chcela som radu a nie, aby ste na mna utocili.