Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)

Kycera

@ Messje, ale ja mám aj zajačika... A nie jedného... : D

@ Ovečka, máš pravdu, som fúria!!! : D Ale taká NEOBYČAJNÁ!!! Buď rád, že ma nevidíš cez počítač. Vidím, že nevydržíš bezo mňa ani deň a ktovie ako si ma predstavuješ, tak Ti s tým pomôžem - výška 150 cm, váha 105 kíl, veľká bradavica na nose, tri červené chlpy na hlave, v ústach ani jeden zub, obe nohy do "O"... Aby si nemal zo mňa nočné mory, tak s tým končím. : D
Ver, že by som si s Tebou dokázala poradiť, ale nemáš šancu sa ku mne a k môjmu "striptérovi" dostať. VIEM to, čo Ty ani len netušíš, Ovečka, že Ty ma máš vlastne RÁD, ale si to ešte neuvedomuješ. Raz to príde. Raz... : D
Na druhú stranu Ťa musím pochváliť, že si správne odhadol, že má nervy zo ŽELEZA: Gratulujem!!! Dennodenne má takých klientov ako si Ty sám a uznaj, že na Teba tie NERVY treba mať. ; )

0vecka

Messje takzo povedat astrologia je praveze uplny opak akejkolvek vedy... dalo by sa povedat ze je to antiveda, a preto ak sa nejaky lekar na to da tak tam by som velmi zapochyboval ci to ma v hlave v poriadku a najme v medicine kde ide v podstate len o statistiky a o nic ine. ten chlap ktori je podla kyceri uznavany odbornik v podstate tvrdi ze poloha mesiaca ma vplyv na pohlavie dietata. Ak by to tak bolo tak by to nebol Problem statisticky dokazat a ak by to dokazal tak potom by sa stal pravdepodobne autoritov takto robi len hanbu serioznej vede

0vecka

Messje to by stalo za to... sice az taky uznavany nebude lebo podla kyceri je aj strolog uznavany vedec ale zase ak to vydrzi s tou furiou tak musi mat nervy zo zeleza :)

Kycera

Ovečka, Ty môjmu starému nesiahaš ani po päty!!! Je to inteligentný akademický vzdelaný muž, s titulom pred menom, za menom. Vysoký čierny prešedivelý fešák, uznávaný odborník, vážený človek, obľúbený v spoločnosti, zastávajúci vysoký a zodpovedný post...
Ak by bol aj striptér, TEBA OFCA, do toho absolútne, ale absolútne NIČ!!!
Už je načase, aby si robil niečo so svojím Napoleonským komplexom a bľačal na svojej lúke!!! Si vôbec toho schopný, máš v tej svojej makovičke aj dačo iné ako slamu??? : D