ahojte ľudkovia :) velmi by zaujímalo kde ste stretli svoju osudovú lásku :)
Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)
Solution. Vitaj v klube))
Ja na toho mojho este len cakam) No potom zas, cuvam))
U neho doma
@ Messje, ale ja mám aj zajačika... A nie jedného... : D
@ Ovečka, máš pravdu, som fúria!!! : D Ale taká NEOBYČAJNÁ!!! Buď rád, že ma nevidíš cez počítač. Vidím, že nevydržíš bezo mňa ani deň a ktovie ako si ma predstavuješ, tak Ti s tým pomôžem - výška 150 cm, váha 105 kíl, veľká bradavica na nose, tri červené chlpy na hlave, v ústach ani jeden zub, obe nohy do "O"... Aby si nemal zo mňa nočné mory, tak s tým končím. : D
Ver, že by som si s Tebou dokázala poradiť, ale nemáš šancu sa ku mne a k môjmu "striptérovi" dostať. VIEM to, čo Ty ani len netušíš, Ovečka, že Ty ma máš vlastne RÁD, ale si to ešte neuvedomuješ. Raz to príde. Raz... : D
Na druhú stranu Ťa musím pochváliť, že si správne odhadol, že má nervy zo ŽELEZA: Gratulujem!!! Dennodenne má takých klientov ako si Ty sám a uznaj, že na Teba tie NERVY treba mať. ; )
Messje takzo povedat astrologia je praveze uplny opak akejkolvek vedy... dalo by sa povedat ze je to antiveda, a preto ak sa nejaky lekar na to da tak tam by som velmi zapochyboval ci to ma v hlave v poriadku a najme v medicine kde ide v podstate len o statistiky a o nic ine. ten chlap ktori je podla kyceri uznavany odbornik v podstate tvrdi ze poloha mesiaca ma vplyv na pohlavie dietata. Ak by to tak bolo tak by to nebol Problem statisticky dokazat a ak by to dokazal tak potom by sa stal pravdepodobne autoritov takto robi len hanbu serioznej vede
Ovecka ale aj ten astrolog musi mat toho trosku viac v palici.
Messje to by stalo za to... sice az taky uznavany nebude lebo podla kyceri je aj strolog uznavany vedec ale zase ak to vydrzi s tou furiou tak musi mat nervy zo zeleza :)
Kycera
Jemimecku
Vymenim za zajacika :-D
U nej v urologickej ambulancii
Ovečka, Ty môjmu starému nesiahaš ani po päty!!! Je to inteligentný akademický vzdelaný muž, s titulom pred menom, za menom. Vysoký čierny prešedivelý fešák, uznávaný odborník, vážený človek, obľúbený v spoločnosti, zastávajúci vysoký a zodpovedný post...
Ak by bol aj striptér, TEBA OFCA, do toho absolútne, ale absolútne NIČ!!!
Už je načase, aby si robil niečo so svojím Napoleonským komplexom a bľačal na svojej lúke!!! Si vôbec toho schopný, máš v tej svojej makovičke aj dačo iné ako slamu??? : D
Kýčera má striptéra,
riť si oň obtiera.