ahojte ľudkovia :) velmi by zaujímalo kde ste stretli svoju osudovú lásku :)
Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)
Mudry ustupi takze ja tvoje divne peispevky ani citat nebudem lebo aj tak mi je z nich zle ako aj z tych Jattovych :D nezaujimas ma nech si ktokolvek :) aj samotný papez :D
Ja som zabudla ze si nemozem vyjadrit svoj nazor :D tak sa nespravaj ako lezba a ja ti tak nebudem hovorit nie? :D ale vlastne ty mas urcite vela titulov za aj pred menom takze si pani vsemohuca a mozes ma aj zatknut :D
Mam dost :D :D :D
kycera posli na seba kontakt
a_dr1a jej nejde o to vyjadrit nazor ale o uznanie... preto tu pise pod inymi nickmi aby dodala svojim nazorom vahu.. presne ako s tymi titulmi a potom sa tu este naparuje ze si to ide s niekym vybavit.. to fakt vyzera na to ze je to niekto absolutne neakceptovany a tymto sa chce dostat do pozicie spolocenskej nadradenosti. si zober aj ako vystupuje ze ona je ta co vie ale odkial nepovie ako keby na to vsetko prisla sama od seba :)
Ovecka. Ale kycera nema problem ti tu povedat napisat svoj nazor na teba pod svojim vlastnym nickom ako kycera. To aj bezne predsa robi. Nepotrebuje si na to zakladat ine nicky aby ti nadavala ci co, lebo to robi bzne ako kycera. A zas vy sa tu uz dlho takto dotahujete ako macka a mys, a myslim si, ze sa mate akoze aj "radi" istym svojim sposobom))
A ze sem prisiel vytazeny pravnik s takou dlhou praxou?)) Tak ja takeho poznam tiez, ale z ineho diskusneho fora) podobneho tomuto a pozname sa vyborne aj osobne, je mi ako otec) a uz len cakam kedy sem prikvitne lebo vie, ze sem chodievam)) a na to ine forum chodia fakt rozne typy ludi ako urcite aj sem. Neraz by si sa cudoval kto vsetko tam ci aj sem chodi. Vsak je to ako realny zivot. Stretnut mozes kohokolvek
a_dr1a aj o mne tu pisali ze si vymyslam a neriesil som to. Kto je akeho pohlavia nevieme a myslim ze nema zmysel to riesit.
Ta charizmaticka "dama" reaguje asi v kazdej teme kde nieco poviem tak vzdy som idiot a ona to vie lepsie a podobne potom jej zu aj ini napisu ze nech sa ukludni a potom pridu ine nicky ktore akoze sa v Tom vyznaju a davaju jej za pravdu ako napr fcera prisiel akoze pravnik s 45 rocnou praxou ktory je velmi vytazeny ale chodi si Sem citat prispevky tejto charizmatickej damy a ti co s nou nesuhlasia su primitivy :-D akoze ak toto neni chori clovek tak naozaj neviem :) ...
Nechapem. Vsak teraz kycera na ovecku kasle) nic nanho nepise.
A ta druha osoba? Tak ono je najlahsie hodit pod rychlo vymyslenim nickom na niekoho nicim nepodlozene nezmysly udaje a tvarit sa velice "nad vecou". Toto nie je prva tema, kde o kycere pisu ako o muzovi, starom uchylovi ai, tych tem je tu neurekom a vzdy je to ta ista osoba len pod inymi nickami. A to nepisem dalsie nezmysly urazky co o nej tu pisu.
Je zaujimave, ze clovek co nic zle neurobil, tu ma dokazovat obhajovat sa a preukazovat svoje pohlavie orientaciu zivot vzdelanie rodinny stav ai ai, a daky ODPAD co pise tieto xujoviny, tak ten nemusi nic? Vsak nech dotycna osoba dokaze, ze jej udaje tvrdenia o kycere su pravdive a ze neklame. Nemas to vsak ako preukazat dokazat, ze??) A sme doma.
Ide tu o ine. Ze dnes je to kycera, no zajtra to bude ovecka kafe ja ai. A este nieco. Keby bol niekto muz tak tu na zdravi pise ako muz. Lebo je ich tu mensina a ked sa niekto taky fajn tu objavi, tak je hned onho tu enormny zaujem)) Takze clovek, co by tu vystupoval ako muz, ma hned vyssi kredit level ai, nez ako zena, lebo tych je tu neurekom, cela kopa)
kafe dik inak az mi slzicka vyhrkla kolko ludi mi vyslovilo podporu :)
inak by ma zaujimalo ze ako by to dala na sud a za ktore vyroky.. okamzite by som ich tu postol a tesil by som sa ako tuto charizmaticku "damu" spoznam aj osobne :-D
Kýčera, ja sa z teba tiež smejem :) tak ale aj ľudia ako ty musia byť. Je to potom oveľa väčšia sranda na svete.
0večka, nedaj sa. Ja ťa tu rada čítam.
A aby som nebola off topic, stretla som ho vďaka môjmu inzerátu na zoznamke na pokeci.