Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)

0vecka

Kycera ty mas imho asi nejaky Problem casto tu mas osobne utoky na moju osobu a na moju partnerku atd. ja argumentujem vecne a aj kebyze som pod papucou zakomplexovany bez kamaratov a nezamestnani tak co? aj tak je pravda ze ta tvoja alternativna medicina je podvod a jej sirenie je sirenie zla. Takisto je eugen jonas podvodnik ktori zneuziva doveru ludi a to ze tu koluje infoska ze si chlap je tiez pravda. Zase je pravda ze nebyt teba by som sa tu nudil lebo si take ozivenie aj ked mozno zosobnena tragedia dnesnej spolocnosti.

Nechapem preco radsej neargumentujes vecne a nehladas nejaku pevnu pody pre svoje nazori. Ja pevnu podu mam preto ta nemusim urazat a nemusim si tu honit ego napr tym ze tu budem vypisovat co vsetko mam ake tituly co mam na konte, vysledky z posilovne a tenst z mensy a cojaviem co atd. Problem je ze ta tvoja alternativa ziadne pevne piliere nema a jedine co potom mozes je ma tu urazat a odvolavat sa na autority ktore su autoritami tak medzi inymi ludmi ktore svoje nazori nevedia podlozit ale nie vo vedekcej/lekarskej obci.

zradca14

ovca je nanervy lebo sa mu narodi decko :) uvidime ako to pan dokonaly zvladne ked nebude vyspaty a nebudu mat so zenou 10 minut pre seba :)))))

qtpptq

Solution, jednoduché to nie je to čakanie myslím, ale musíš veriť, že sa to oplatí, tá správna príde a určite sa narodila, skús sa poobzerať okolo, možno je už tam, len o tom ešte nevieš :-) A to, že máš 30 rokov? U muža to je najlepší vek, keby ti už ťahalo na 40ku, 50ku...ale takto? No žena po 30ke, to je pre okolie téma na ohováračky :-)

Kycera

Imho 1, má žiaľ zasa pravdu!!! : ) Ovečka, Ty to máš v povahe. Normálny, sebavedomý MUŽ, kt. to má v hlave usporiadané a používa ju, sa takto nechová. Len muž, kt. je pod papučou doma, sa potom musí niekde odreagovať - práca, fórum...

0vecka

imho1 pozri si temy .. kym sa tam neobjavi nejaky truhlik s alternativnou medicinou porpipade niekto kto ma Doma perpetum mobile alebo niekto kto pise ze plat 1000 EUR je nerealnost atd tak som kludny :)

Kycera

Nutridrink, som to ja Kýčera. Teraz ma to nepustí s diakritickými znamienkami. A prihlásená som nebola, od začiatku fungujem takto.

Kycera

No a ja si zasa dlho všímam, že takéto ako Ty, aj keď dopredu viem, že sú pekné inteligentné cieľavedome elegantné, tŕpia rôznymi neduhmi - schovávajú sa pod rôznymi nickmi, vnútorne ich rozožiera závisť, hovoria, aj keď nemajú čo povedať, nedokážu držať slovo...
Vráť sa, cica, radšej ku svojim PC hrám, tam patríš! Žiaľ, na viac nemáš!!! ; )