Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)

Gameeee

Sry ale na toto sa mi neda nereagovat :D bezne volas babu cica? :D a nemas namiesto manzela manzelku? :D alebo si asi bi :D uz dlho si vsimam ako tu nazyvas baby takze nieco na tom bude. Maj sa :)

Kycera

Ga méééé, mňa ľutovať nemusíš, ja patrím k tým 2%!!! Poľutuj radšej seba, lebo si sa zaradila k tým 98%!
Cica, ak napíšem pravdu, neznamená to, že sa chválim!!! Je mi však jasné, že pre Teba je to ťažko pochopiteľné, a tak čítaj ďalej s POROZUMENÍM!!!
Slovo inteligentný je latinského pôvodu a znamená duševne vyspelý, ROZUMNÝ, bystrý, vzdelanec... A inteligencia na rozdiel od intelektu býva VRODENÁ!!!
Pochopila, cica ??? Či??? : )
A propos, Ardička má zasa pravdu! ; )

qtpptq

Solution a čo tak smutne? Ja mám už 3 krížiky na chrbte dávno za sebou a stále myslím pozitívne, riadim sa heslom že na ten môj "osud" sa oplatí počkať.

Gameeee

Nebudem reagovat na tvoju spätnu reakciu ani na reakcie inych. S takymi ludmi sa hadat neoplati :) ako som povedala, je mi ta luto :)

Gameeee

Kycera: milujem ludi ktori sa chvalia svojim titulom alebo titulom niekoho ineho. Vacsinou tym tí ludia nemaju co ine ukazat. Toto su u mna ubohi ludia. Vies, to ze ma clovek titul to z neho nerobi mudreho cloveka. Ale niekto ako ty to nepochopi. Je mi ta luto :)