ahojte ľudkovia :) velmi by zaujímalo kde ste stretli svoju osudovú lásku :)
Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)
a tak vysoko by sa nedostala ale predstav si ju ako sefku nejakej mensej skupiny :) to by bol teror.. ja len dufam ze sa nejedna o pedagogickeho pracovnika..
Ved by zrusila demokraciu :D ani svoj nazor by sme si nemohli povedat lebo by nas dala pod gilotinu :D
Gameeee teraz si predstav ze sa takyto clovek dostane k moci... to musi byt horor
Ovecka :D :D :D mne uz nic nemozu spravit lebo ja som umrela od smiechu :D Kycera si mysli ze je pani nedotknutitelna a ked sa na nu nahodou niekto skaredo pozrie tak ide do basy! :D made my day :)
lol aby som nebol az tak offtopic tak u mna to bolo na nete na jednej stranke na ucenie jazykov...
inak dnes som sa tu uplne rozrehotal v kancli .. tak Kycera napisala pod svojim dalism nickom doc co je akoze pravnik aby mu dala adresu :-D a z toho ma gamee pustit do gati :-D toto je fakt komedia...to aj si tu zalozim nick imrecze ci jak sa pise a budem sa vhrazat ludom ze im pride danova kontrola ak budu pisat nieco co sa mi nepaci :-D
@ Adr1a, áno, ide tu o iné!!! To však dokážu pochopiť len inteligentní jedinci! : )
@ Dok., ďakujem. Mail je : kycera@post.cz.
Trapkovci..
Som na tom podobne, ale ja na private.Tak som sa cinil, ze my potom cela unavena a stastna dala pusu.A na druhy den sme uz sli na kavu.
Moja zena robila kurvu v bordeli a tam som ju spoznal tak ma obsluzila ako nikdy ziadna kurva v zivote , tak som ju vytiahol z tej spiny a zobral za zenu a teraz to mam doma kazdy den
No a kde ste stretli svojho zivotneho partnera, ked uz ste vyvinuli tolko energie prispevkami od temy?