Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)

0vecka

pasavec je to mozne ze sa mi zacne stiskat .... :) mozno si nieco precitam v decembri.... zatial musim nadupat svoju nemcinu kvoli skuskam a popravde to aj dost flakam je to tak 50 na 50... kazdopadne dik za podporu a pekne slova :)

pasavec

Áno Ovecka, presne to som mala na mysli pod "majstrovanim", myslim, že som to robila tiež, keď som mala 20 asi. Ono v podstate cesta medzi jednoduchým človekom až po arogantného tupca je dosť dlhá a sem tam človek reaguje na nevzdelaného človeka, ako keby bol zlý a horší, než sme my a pritom máme len väčšie šťastie, nie sme horší ani lepší.
Samozrejme potom existujú zlí ľudia a na tých treba tvrdo.

Ak Ťa štve, źe sem tam zabúdaš slovenčinu, tak už to je dôvod udržať si ju na úrovni napr, čítaním - existuje nespočetne veľa skvelých autorov Slovákov a ich knihy je logické čítať po slovensky (Pavel Vilikovský, Rudolf Sloboda, tipujem Ťa na človeka, ktorému by mohli aj sadnúť, to len tak btw).
Myslím, že v istej fáze života (menej v tej profuktívnej) sa v človeku ozvú korene a vtedy Ti príde slovenčina ešte fasa. (Zatiaľ to vidím u starých ľudí v rodine, ktorí mali búrlivý osud a do svojej domoviny sa nikdy nevrátili, ale na starśie kolená objavili tú časť ich identity a niekedy oľutovali, že ju nepestovali viac...), veď uvidíš, nemusí to byť Tvoj prípad, ale byť Slovákom je niekedy celkom vtipné (presne o tom píše Vilikovský).

Fantasyi

Haloooo vazeni,
tato tema nie je o vas, ale o niecom inom. Skutocne ma nebavi citat, ako sa tu naparuje, ci brani (to je uplne jedno) Kycera, 0vecka atd.

Nechapem preco sa im venuje tolko pozornosti, podla mna si ju este ani jeden nezasluzil. To, ze sa tu prekrikujete a urazate fakt nikoho nezaujima. Ok?

0vecka

pasavec dik za podporu

nemyslim si ze mam sklony byt majstrom sveta aspon nie v kazdej oblasti... ak su raz statistiky celosvetovo uznavane a pride nejaky dezko Tekely a povie nie lebo si to tak myslim tak je pravda ze reagujem mozno trochu povysene a mozno by som na Tom mal zapracovat :) ak je to to majstrovstvo sveta tak ok. :) ked tu niekto pise o foteni alebo o inej oblasti o ktorej nic neviem tak si nieco vygooglim a celkovo sa drzim vzadu

co sa chyb tyka scasti neovladam sk gramatiku uznavam zmaturoval som so sj na 4 :) inak som mal same jednotky :) ale mam tu aj automaticku kontrolu gramatiky ktora ale neni sk a neda sa v praci vypnut. napr mi to oprvuje nebola na nebula alebo na na an popripade uz na zu. a toto je len take spestrenie popri praci takze to nerobim na profi urovni a preto gramatiku az tak necekujem:) sam sa pustim v nejakej teme do sporu aby som zistil ake argumenty ma proti strana najme v temach ktore ma zaujimaju a ked ma protistrana padne argumenty tak uznam ze som sa mylil .. co si spominam tak to bolo napr co sa tyka BCAA aj ked tam proti strana nemala az take silne argumenty ale dostatocne na to aby som zu nemohol povedat ze je to jednoznacny bullshit :) a tak sam som si ich nakoniec kupil :) ale bolo ich viacero.

a co sa citania tyka tak posledne tri roky citam kazdy den 1,5 hodiny cestou do a z prace vsetko mozne psychologiu vedu ale aj napr najme nieco o nejakych tazkych zivotnych situaciach remark, monte cristo zazitky z gulagu atd akurat nie po slovensky lebo tam nevidim ziadnu perspektivu a ani nemienim na SK gramatike nejako pracovat :) okrem for na nete pouzivam sk slovne nejako mozno hodinu tyzdenne a niekedy ma to aj stve ze sam badam ze popletiem pady atd...

0vecka

navyse sa tam ozyvalo viac ludi s rovnakymi skusenostami takze nevim preco som blb ale je mi to jedno pre mna za mna si to priznam, som blb :)

0vecka

marlboroova sorry ale ja fakt v BA nikoho nepoznam kto by mal pod 1000 ... to ze ty pochadzas z prostredia kde sa zle zaraba je smutne akoze nijako ta to nezhadzuje ale to neznamena ze to tak maju vsetci. A na to su tie statistiky. Ak som preto pre teba blb tak ok ako som zu vravel je jedno ci som blb alebo nie ale tie platy su fakt vyssie ako si ty a tvoji znamy mylsia...

pasavec

Ovecka má svoje muchy, to vieme všetci. V mnohých veciach má pravdu, možno limitovanú, ale tak kto je dokonalý že? Len má sklony byť majstrom sveta, to ľudí serie a oprávnene. Ovečka, mám pre teba tip - tvoje argumenty určite dostanú viac sily, keď sa naučíš správne gramatiku. Inak sú tvoje "názori" menej dôveryhodné, Možno by stačilo začať čítať beletriu, ak si dosť inteligentný, čo podľa mňa si, tak sa to na teba nalepí.

Solution

qtpptq, ďakujem za pekno slova :) o tom, že čakať sa oplatí viem svoje :) a síce je to otrepaná fráza ale funguje :)

marlboroova

kycera nehadaj sa s nim je to blb...stacilo mi ked som si precitala jeho nazory tu na fore...na vsetko musi mat statistiky tabulky ...nic s cim on nesuhlasi neni pravda ...mne stacil jeho nazor v teme o platoch slovakov ze zarabame okolo900 eur vsetci na sk...a hadal sa tu o tom aj ked mu tu ludia pisali ze maju okolo 400-500 :D skoda si minat cas a energiu na takeho cloveka...

Kycera

Ovečka, neskáč do ľudí, na ktorých NEMÁŠ!!! Ja len reagujem na Tvoje invektívy. Žiadnu urážku, na rozdiel od Teba som nepoužila!!!
Teba však štve, že ma nedokážeš uraziť a že si dosiaľ neobjavil moju Achillovu pätu!!!
Na rozdiel od Teba si dávam pozor na to, čo píšem. Ak by to bolo tak, ako hovoríš, mal by si tu problém len so mnou. Ale Ty máš problém s každou inteligentnou, sebavedomou a silnou ženou! A nielen so ženami, ale aj s MUŽMI!!!
Poznáš toto : Dáš pokoj, máš pokoj!!!