Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde ste stretli svojho životného partnera/partnerku? :)

0vecka

Kycera :-D jj asi pred polrokom sa mi takto vyhrazala slobodna a zatial cakam kedy ma pridu zabasnut :) Game ak ti nahodou niekto zaklope tak mi daj vediet .. helfnem ti s tym ale podla mna tu plati pes ktori brese nehryzie a Kycera brese dost hlasno :)

Kycera

Gameeee, ak si myslíš, že TY a Tebe podobní si pod rúškom anonymity môžu k ľuďom dovoliť všetko, aj tým z fóra, potom si na veľkom omyle! Nie, nemôžete!!!
Prekročila si hranice, ktoré som ochotná tolerovať!!!
Preniesť do príspevku otrávenú slinu z jazyka dokáže len infantilný jedinec. Každý z nás zodpovedáme za svoje činy a musíme znášať za ne aj adekvátne následky. Tak dúfam, že aspoň peňaženku máš a je plná.
To, čo si vypľula na moju adresu, budeš musieť dokázať na inom fóre. Ťarcha dôkazného bremena spočíva totiž na Tebe.
Ale vieš čo, že som to JA, tak Ti dávam šancu spamätať sa. Čas na nápravu máš do pondelka, inak začnem vo veci konať.

danka25

ach jaj preco ste sa tu takto zacali hadat? chcela som tu mat normalne prispevky ku teme... nie aby tu kazdy urazal kazdeho...

0vecka

Gameeee preco myslis ze je to chlap? sa mi nezda ze by to niekto tahal taku dobu ale mozne to je.. :) co sa titulov tyka tak to zu vobec nechapem lebo dostat titul moze fakt kazdy aspon priemerne inteligentni clovek akurat a ten titul za menom tiez akurat to musi vydrzat vecsinou za relativne nizky plat. kedze mame profesorov v rodine tak viem o com to je :) a fakt na to clovek nemusi byt nejako extra zdatni.. skor potrebuje pomoc kolegov

Gameeee

Ovecka- neoplati hadat sa s idiotmi :) kycera je rozdvojena osobnost chapes? Hra sa na babu a pritom podla toho ako pise je to stary chlap :) alebo ani tu lezbu nevylučujem. Jednoducho takych ludi ignoruj.

Btw neboj Kycera niesom pekna ani inteligentna ale ked vidim ako sa niekto chvali titulmi idem blejt :D" a inak to s tymi PC hrami bola lichotka, celkom si mi zlepsila den :) a ako som povedala fakt sa nebudem hadat s idiotmi