Ahojte, ešte pred letom som bola u doktorky na krv a zistila mi, že mám zníženú imunitu a minimum bielych krviniek, čo sa mi odzrkadľuje na mykóze... Prosim vás ako a čím zvýšiť imunitu a množstvo bielych krviniek? Som zúfalá :( Nikdy pred tym som s imunitou nemala problém.
Znížená imunita
Ja by som poprosila o radu co sa tyka doplnkov. Ake su dobre na posilnenie imunity? Hlavne nech maju aj certifikat kvality :-D a nech viem ze obsahuju naozaj prirodne zdroje a su aj ciste cize ziadne tazke kovy a ine skodlive blbosti. Dakujem. :-)
mne dobre zabera kombi zinok + vit c a vit D3, zinok si kupujem od sunday natural, vyskusala som viac znaciek ale vadili mi na zaludok, neviem dovod, d3 je silnejsi ako d2
Simonka niekedy je najlepsie vyskusat si na vlastnej kozi :)
hanuschka a michal: musim priznat, ze sice som si wobenzym kupila na posilnenie imunity, ale bola som trochu skepticka. Uz ho kupujem treti rok a som s nim maximalne spokojna. Vrelo odporucam
Michal aj ja som ho naordinovala celej rodine, u nas doma je to proste must have najma v tomto obdobi, ked pocasie sa blazni, ked taketo zmeny nastavaju, ze teplo zima, tak aby to zdravie kazdeho z nas doma zvladlo :)
Wobenzym je na posilnenie imunity ucinny. Doma ho berieme cela rodina a nedame nanho dopustit.
podľa mňa pri problémoch ako je znížená imunita, oslabená imunita, tak sú potrebné lieky, mne pomohol z tohto problému Wobenzym, síce to nešlo hneď, ale pravidelným užívaním týchto liekov sa môj zdravotný stav rapídne zlepšil, z čoho som mala radosť, lebo mať oslabenú imunitu a čeliť každú chvíľu nejakým zdravotným problémom to nie je celkom príjemné
Na biele krvinky sú dobré potraviny s veľkým obsahom nenasýtených mastných kyselín - ryby, avokádo, olivový olej. Celkovo na imunitu je okrem vitamínu C účinné i "déčko". Vyskúšaj kvapky alebo kapsuly od Genericy.
vita biosa su dobre,su to tekute probiotika z vytazkou byliniek, cisto prirodny produkt
Mne na to zaucinkoval wobenzym. Mala som dost oslabenu imunitu, ale enzymy mi zabrali.