Ahojte, ešte pred letom som bola u doktorky na krv a zistila mi, že mám zníženú imunitu a minimum bielych krviniek, čo sa mi odzrkadľuje na mykóze... Prosim vás ako a čím zvýšiť imunitu a množstvo bielych krviniek? Som zúfalá :( Nikdy pred tym som s imunitou nemala problém.
Znížená imunita
tetableta...co by si chcela vediet o mojej imunite?...rada ti poviem ako to u mna vsetko bolo...uz ked som sa cez to dostala uz mi nerobi problem to rozoberat...ked som mala tieto problemy a nevedela som sa z nich dostat, tak vtedy mi robilo problem o tom hovorit a vobec si to pripustit avsak dnes uz nie...
Mne tiez pomohol wobenzym
vyskusaj Regulatpro® Bio, prirodny produkt
tetableta...oponovat mi mozes...ale kedze uz mam s tymto aj sama skusenost a nebolo to pre mna lahke obdobie tak uz mam svoju pravdu...a take veci, ze bez liekov a podobne to uz nie je pre mna...verila som takym radam kedysi, teda chcela som im verit, ale nepresvedcili ma o tom, ze ma zmysel im verit...takze za mna tolko :)
mne pomohol na oslabenu imunitu wobenzym. Skusala som hocico, ale nic nezaberalo, pomohli az enzymy
Dobrý deň, niečo pre Váš problém
www.zdravieinakokg.sk
Ahoj Magduska, musim ti trosku oponovat. Urcite sa imunita da zvladnut aj bez liekov! Tiez som si uz presla vselicim - mam dve dcerky, ta starsia mavala pravidelne laryngitidu od 1.roku. Znamy nam doporucil vyzivovy doplnok - (nie liek). Odkedy ho pijeme cela rodina, u Dr. sme neboli vyse roka a pol, dokonca mladsia dcerka chodi od 18 mes. do skolky, u lekara nebola ani raz.
Laringitida, krvny tlak, zapaly, bakterie v zaludku a v neposlednom rade aj onkologicke ochorenie.
Viac informacii u mna, nebudem sa viac rozpisovat. Lieky nevyliecia. Skoda, ze uz len malo ludi sa spolieha na prirodu!
Pekny den :)
lipovka mozem ti povedat na co som prisla za posledne mesiace...imunita bez liekov nie je schopna sa pozviechat a zacat fungovat spravne...vitaminy nedokazu to co dokazu lieky...liecit...to je medzi nimi hlavny rozdiel...tiez som sa trapila s oslabenou imunitou ku koncu roka jej liecbu som neustale odkladala lebo som si myslela ze ved to same nejako prejde...avsak same nikdy nic neprejde...