Ahojte, ešte pred letom som bola u doktorky na krv a zistila mi, že mám zníženú imunitu a minimum bielych krviniek, čo sa mi odzrkadľuje na mykóze... Prosim vás ako a čím zvýšiť imunitu a množstvo bielych krviniek? Som zúfalá :( Nikdy pred tym som s imunitou nemala problém.
Znížená imunita
almarinos na zaklade coho to tvrdil?..ono sto ludi sto nazorov a je to normalne..kadecim som si aj ja presla, kym som si dala imunitu do poriadku, ale nastastie som uz na tom dobre a nemusim sa nicoho bat..enzymy su dobre z pohladu, ze maju siroke vyuzitie..
Čo sa týka imunity, mám skvelú skúsenosť s tradičnou malajskou medicinou, potvrdzujem že minulý rok žiadne nachladnutie, kašle , angíny nič, ani ja ani dcera
Ja si kupujem vitamíny D,C,Mg a B. A mám bohatú stravu na vlákninu a hodne zeleniny a ovocia. Imunitu mám odbrú a k tomu troška športujem.
Mam pocit, ze tu niekto naschval propaguje Wobenzym. Pozna niekto nieco lepsie? Lepsi enzym?
RNG tvrdil,ze Wobenzym JE SLABY A SU UZ DOSTUPNEJSIE INE PREPARATY.
Mate niekto skusenosti?
Hlavne z tych ludi, ktori sem dlhsie chodite, aby sme pripadne eliminovali lobing farma firmy co to vyraba.
Ja som vyskusal QUERCETIN + BROMELAIN. To odporucil RNG. Ale mi z toho bolo cudne, bolela ma z toho hlava. Tak som ho vysadil.
Ma niekto iny typ na enzym?
hm. Musím ti dať za pravdu. Aj ja som nižšie písala, že kupujem tento liek a dobre mi robí.
Už aj sestra si ho kúpila na základe toho pri čom všetkom mne pomohol :)
urcite, wobenzym je super na imunitu a ak sa liecis aj na mykozu :)
ak mas znizenu imunitu, vyskusaj liek wobenzym, mne pomohol
hm. Coja tak už tri roky si kupujem wobenzym, preto mám istotu. Odkedy si ho dávam, tak som nemala problém, žeby som vyľahla alebo čosi a to je pre mňa znak toho, že robím dobre, čo robím.
krtko uz dlhodobo to beries, ked mas taku istotu??
hm. Teraz áno veď my sme boli včera na testovaní a tak som dúfala, že nikto nezakašle alebo niečo, lebo teraz mám z toho obavy ešte viacej. Ako keď niekto zakašľal tak normálne, že nebola táto pandémia, tak som to neriešila lebo tiež si dávam tento liek a vedela som, že vďaka tomu som fit roky, tak pohoda :D