Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

juja

thaa aj ja cem piercing do nosa ale ete nemam na to roky hehe alee myslim ze aj ked to boli tak ta bolest za to stoji no nie??

matulaaa93

deeeg aj ja cme pierc do nosa :( a dfm ze ho mat aj budme.. he ale nedam si prepichnut ale prestrelit to vobec nebobli...;)

bejušqa

Ja by som sa chcela spýtat.. Mám piercing asi 4 dni.. aa zapálilo sa mi to, či neviete, ako proti tomu bojowat. dakujem.. :)

simona

ahoj,ja mam tiez pircing v nose a mozem ta uistit ze to neboli len ta to trosku zastipe.naozaj to neboli.mala som tiez strach ked som si ho isla dat ale potom to preslo.naozaj sa nemas coho bat.ahoj!

auriane

Samotne prepichnutie ma nebolelo, dala som si nausnicu nastrelit. Ale nikdy sa mi celkom nos nezhojil, moje telo to asi neprijalo. Zvnutra nosa som mala v okoli dierky taky bolestivy vacok, takze pokazde, ked som si sla cistit dierku alebo mi vypadla nausnica, prezivala som neuveritelne muky, ked som si mala nausnicu dat spat. Az som sa po dvoch rokoch nastvala a od zlosti vyhodila nausnicu von oknom. A som rada. Otras mat nausnicu v nose..

sydney

ja som mala piercing v nose,ale prepichovali,to bolelo ako svina,ale prezila som,hojilo sa to dobre,len treba furt cistit.ibaze rodicia mali extra namietky,tak som dala von,mno ael potom som uznala,zemi to moc nepristlao,ale paci sa mi to.ak to chcete,prezijete:)))

kamilqa

zdrawiim was=P...jaa len toLko žE v apriLi si idem aj ja dat prepichnut nos...čitaLa sOm už žE to vraj neboLi taQ tO sa už nepytam...aE cem sa spytat žE aKo dlho sa to hojii?...a tO sa akožE nebudem moct dotykat nosa?=O...aa ešte jedna otazka:D...budem si moct davat make up?...diQ=*

nikolethka

miamika vyslo nas to tak lacno preto lebo sme si o nastrelovali je to tak lacnejsie...prepichnut stoji ovela viac...