Piercing do nosa! Bolí?

domušaa

ajj jaa si idem dat piercing do nosa:Duž maam všetko nakupene nachystanee našporenéé už len musíím nabrat odvahu a iist do pierc štuudia:)..ale číím dalej tým uvažujem...bolesti sa nebojíím aj keby to bolí tak to určite prežijem skor mi ide o to že či a ak ano kolko mi to bude hnisat alebo či mi napuchne nos:-O..vzhladom na to že žiedna moja kamoška nemaa piercing v nose neviem čo to odnááša plss baby ktoréé s tyym mate skuusenosti poradtee:)díík

hortez

ja by som ti odporucila,dat si to prepichnut,neboli to o nic viac,ked cena nevadi,ja som si vybrala prave tento sposob a radsej som zaplatila viac

janqqqaaa

chcem si dat piercing do nosa ale neviem ja si ho chcem dat nastrelit niekto mi hovori ze prepichnut co je lepsie o cenu mi neide chcem si to dat prestrelit urobim dobre???

funny noise

teddynka,v ziadnom pripade si to neprepichuj sama ale chod do pierc.studia a tam ti spravia za 2 minuty mozno a vobec to neboli,ja som si so sebou zobrala frajera a tak som sa az tak nebála hoci ma vselicim strasil :)

tina

NEBOJ SA NICOHO VOBEC TO NEBOLI JAMAM PIERCING V OBOCI A JAZYKU A KED MI TO PREPICHOVALA NAI SOM OTOM NEVEDELA A NOS NEBOLI TAZKTIEZ LEN OZAJ DAAJ SI T S IHLOU NIE NASTRELOVAT ...!!!!

engelchen

Ja mam piercing uz 5 rokov a tiez som si to prepichovala sama.. samotny pich neboli, teda neviem cim to robia ini, ale ja som pouzila jednu z hrubsich lekarskch ihiel a bolo to ok.. potom to ale nejaku dobu hnisalo, kym si telo zvyklo ze ma nejaky new kov v tele... a potom to uz bolo fajn..ale teraz..som uz starsia a ked si ho dam von, dierku je vidiet..a tak niekedy aj lutujem..o par rokov budem chciet mat svadbu a asi bez piercingu..a tak dufam, ze mi jedna dierka neskazi svadobne fotky a spomienky.. takze si hlavne premysli ci to ozaj chces.. a preco to vlastne chces...

teddynka

cela by som do nosa len sa strasne moc bojim ze to bude boleeeeeeeeeeet au:(:(..........co mam robit ako prekonat strach??:(

beardie

ja som si dalava piercing dneska a vobec to nebolelo,len som to citila tak ako ked mi beru krv,len to bolo trosku neprijemne ked tam ten piercing daval,take nezvycajne,a po 15 minutach som ani nevedea,ze tam nieco mám a je to super