Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
no takze ja som si dala nedavno ten pirscing..samozrejme ze som sa bala ze sa mi to zapali..ael ak si to vydezinfikujete aspon kazdy den tak to bude v pohode..a vyberte si obdobie ked nebudete chore..lebo sa vam to zapali atd....stalo ma to asi 250 korun ale robili to aj za 150 to je jedno...dala som si to nastrelit a vobec ma to nebolelo len teraz ked sa mi to hoji tak sem tam ked sa nechctiec chytim nosa tak to zaboli ael len velmi malo....a som s tym moc spokojna som rada ze som sa na to dlaa..nebolelo to a vsetko prebieha ako ma....
ahoj viktoria 101...ja som si dala pred par dnami piercing do nosa...ak si to das prepichnut tak ta to bude boliet..ale ak si to das nastrelit tak vobec nie...mne to nastrelovalala vobec ma to nebolelo..samozrejme mked sa to hoji tak trosku ale pocas toho niee...ani nsom to necitila..takze sa neboj
cawteeee..baby noo proste chcela by som si dat do nosa percing aale no bojaam ze to bude bolieet bola by som strasne rada keby ste mi poradili prosiiim
ja mam piercing v nose...som s tym spokojna vobec to nebolelo...ani som to nemala uplne zahojene vysterilizovala som kruzok a sama som si ho zalozila je to v pohodicke az na jednu malu nehodu ked sme saleli s kamoskou a nejak mi ho narazila ale nic sa mu nestalo...
Ahojte.. S piercom do nosa mám veľmi nepríjemnú skúsenosť.. Dala som sa na to nahovoriť presne pred týždňom. Zo začiatku bolo všetko Okey, ale hneď na druhý deň sa mi celý pierc zaboril úplne dnu do nosa, takže bolo mi ho vidieť minimálne, dnes som sa odhodlala na to, aby som si ho vybrala von. No na môj výraz po výbere náušnice nikdy nezabudem, zbadala som na nose obrovskú dieru. Ozaj dúfam, že sa mi to dá dokopy, lebo pierc po vybratí som už nevrátila na miesto, teraz budem chodiť po svete s dierou v nose?? Ach jaj, tak tým vás chcem upozorniť, aby ste si vyberali, čo najväčšie náušnice, aby sa vám nestala podobná nehoda ako mne=(.. Naozaj to neprajem nikomu, lebo vyzerá to brutálne zle=(.. Tak držte mi prsty, aby sa mi to dalo dokopy, lebo už zajtra mám rande a neviem, či naberiem odvahu postaviť sa pred chalana s takou "znetvorenou tvárou":Dheh..
no ja mam pirsing v nose uz par mesiacov a robila som si ho sama,ale keby mam ist znova dotoho no uz nikdy viac.za par tyzdnov sa mi to zahojilo a uz je to vpohode ale obcas sa stane ze si ho zachytim trickom ked sa prezliekam a to je tiez ukrutna bolest.ale inak som spokojna
awojky....ja mam piercing v nose už asi vyše roka a pol a možem povedať, že som spoko!! akurat, že ked som chora tak sa zapali a boli to, sem tam si ho tiez zapletiem bud do svetra abo do uteraka a boli jak cert, ale inak fajn!! mam ten klasicky s gulickou na konci..menim ho tak raz mesacne, podla toho aky maju vyber v obchode :DD ale nedam ho dole ani za pana :) zvykla som si ho mat a je to naozaj SUPER!!
baby, mam taku otazku... mam v nose taku tu zatocenu nausnicu, ne tu s gulickou na konci a ten koniec nausnice mi skoro trci z nosa a vzdy ked si to otocim, vrati sa mi naspat, co s tym mam robit, bo sa mi to vobec nepaci??? ale nemozem si ho vybrat a dat iny bo mam pierc asi len tyzden...
jak to, ze vas to vyslo tak lacno? ja som si to davala robit pred 4 rokmi a dala som za to 900 vratane titanoveho piercingu.. davala som si prepichnut a vraj je to bezpecnejsie ako nastrelovanie..mam ale otazocku.. ake su teraz piercingy? videla som uz aj nejake plastove..rozmyslam, ze si to vymenim, len neviem, ake su teraz moznosti.. pouzivam len titanovy a raz za cas strieborne.. a obidva su ukoncene len takym zatocenim.. su uz aj nejake novsie? vdakaa :)