Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
no ked nechces aby ta to bolelo daj si ho nastrelit. ale to neni az take kvalitne. radsej by som si na tvojom mieste dala normalne prepichnut a budes to mat lepsie spravene ved to neni ziadna strasna bolest:) a ked ho tak moc chces tak to iste vydrzis:)
suhlasím s nelly15
mne to pichali flexilou a nebolelo nič,iba to štípne trvá to asi 5 sekund =))
..ja si tieez ideem daat pierciing uz sa feest tesiim alee trosku aj bojim..alee viac teesiim uz strasne dlhoo hoo chceem a teraaz koneecne....je pravda ze keed hoo budem maat taak sa budeem chytaat castoo za nooos...a zee budeem pierciing najprv aj doost straacaat???....
:)
Piercing do nosa mi robili v studiu a mna to vobec nebolelo. Trooosicku, ale len preto, lebo mam hruby nos, comu sa divil aj ten chalan, co mi to tam daval :) inak to bolo fajn, taky adrenalin, len som trosku mala opuchnuty nos a cerveny fliacik, kde to prepichol, ale to je normalne a za hodinku to zmizlo.
K tomu nastreleniu... aj to som zazila a moj piercer povedal, ze tym, co to robia, by ruky olamal. Nehoji sa to dobre, ostavaju jazvy (ako mne dnu v nose) a vacsie riziko infekcie atd.
Radsej dat viac penazi za to, ale vies, ze je to kvalitne urobena robota. Mna to stalo sice dost, ale tak ja mam titanovu nausnicu kvoli alergii na nikel. A videla som, ako to sterilizuje, berie si nove rukavice, kanylu aj dezinfekciu mi dal. Na to davat pozor, inak sa to nebude dobre hojit.