Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
katkaaaaaaa:dava sa to vacsinou do lavej ja to mam tiez dnes som si ho bola dat!!!
AHOJTE dnes som si bola dat spravit piersing strasne som sa bala ale ked som mala potom bol to uzasny pocit konecne a vobec to nebolelo takze ked vahate odporucam stalo ma to neuveritelnych 100 SK mozem vam povedat stalo to za to!!!
baby vy ste pokladiiky:))) ste ma uplne ze upokojily:)))) a este jedna otazocka ze do akej strany nossa ci doprava alebo do lavej dierky:DD kujem moc fakt
a mna to vyslo 1000ku...nebolelo...ale ked si ho vyberiem nemozem si ho tam dat naspat
no ja mam piercing w nose a vobec ma to nebolelo a stalo ma to len 150 korun aj s nausnicou......VOBEC TO NEBOLI
Ahojte babenky no ja som si dala prepichnut nos ... v tetovacom studiu a poviem vam ze to vobec neboli .. stalo ma to 1000sk. a je to skvela vec ..trosku slzavilo ocko ale inak nic cistim si to antibakterialnym mydlom ale tekutym a davam si na to detsky olej aviril .. tak mi to povedal ten cavo co mi to prepychoval a nic neboli ma to ani mi to nehnisa nic .. tak nevahajte a dajte si aj vy nic to neni .. :)
HEJ šE čAVéé ne,??nevete sa posdravíít še a cem iba poradit kery ma pircing v nose..xP...še céém si dáát ALE NO OBAááVAM SA xD:::JA SOM dost no taka še aúú šecko am bolíí..ma rada srandu ale cem vedet ci to boli do nosa pircing kamoška si dala do nosa ale no...ja nefíím :D:D oka,?poradte---ale prosíím sa nevytahujte nado mnou okáá?? nenavidíím takýých ludiíí..blééé xD