Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
ahojky noo ja mam pircing u zasi dva mesiace a tiez som sa toho velmi bala no ale ozaj to nie je take hrozne dala som si ho nastrelit a zaplatila som za to len 150,-...je to len taky blby pocit ale bolest nieje ani citit len take stipnutie...aspon mna to nebolelo heh...ale urcite sa nie je coho bat.....:))
kamarataka si ho sprvaila sama doma ja som to videla na vlasne oci..hruuza
awojte...ja mam piercing v nose uz takmer rok..aj ja som sa spociatku bala..ale nebolelo to vobec... trosku mi sli slzy ale to je normalne kedze je to nos...ale mozem vam povedat ze to vazne neboli a neni sa coho bat...cistila som si to pravidelne a nezapalilo sa mi to vobec...teraz by som sa ho uz nevzdala...:))))...baby nevahajte
Ahojte:)Chcela by som si dat pirsing do nosa,len sa bojím toho.Niektory hovoria,ze to velmi bolí niektory že nie.No tak fakt teraz neviem comu mám verit.Poradte mi prosim vas.Dakujem.A inach este len tolko by som chcela vediet,ze ked mi prepichnu nos tak moze sa mi to velmi zapalit? Dakujem majte sa velmi krasne ahojte ,papa
nazdarek.ja som si dala vcera piercing nastrelit a vobec to nebolelo.v nitre v glamour studiu a dala som zato 250 aj s takou vodickou na cistenie.cez noc to mam prelepene teraz 5dni,aby mi to nevypadlo,potom sipiercing vymenim za iny.absolutne ma to nebolelo a ani neboli a myslim,ze pokial si to clovek cisti tak ako treba,tak sa to nezapali.ja som velmi spokojna zatial.netreba sa bat,ja som sa tiez bala,ale je to otazka 5sekund:)
ja som bola tiez v jednom salone a aj mne povedali ze nastrelenie je neodborne a ze to vypadava kamoska jedna si dala asi mesiac predomnou a v noci jej to vypadlo...a trocha zarastlo...mna stal sperk 500sk bol z titanu ale mali aj z chir.ocele a ten za 400sk ale zevraj je titan lepsii...no a plus k tomu 400sk robota akoze prepich ihlou..
Ahoj!!!Takze ja mam piercing v nose este ani ne tyzden bola som si ho dat urobit v stredu a mozem povedat ze to bolo celkom v pohode.dala som si to prepichnut lebo zevraj nastrelovat sa nema a tam kde som bola uz ani nenastrelovali...zevraj je to nebezpecne..no dala som si to prepichnut..bol to dost neprijemny pocit ked mi vlozili take klieste do do nosa ale on ked mi to dezinfikoval akoby mi na chvilu strpol nos a tak to az tak nebolelo bolelo ma to ale dalo sa to vydrzat a brutalne mi slzilo oko na tej strane kde ho mam proste samo od seba zacalo...a celkom dlho mi to aj krvacalo...ale uz je v pohode...