Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

SAXANA13

prepich ihlou je určite bezpečnejší, čo sa zdravotného hľadiska týka...
bolí, nebolí??? to všetko záleží od prahu bolesti , ale veď pre krásu sa trpí :)

SAXANA13

prepich ihlou je určite bezpečnejší, čo sa zdravotného hľadiska týka...
bolí, nebolí??? to všetko záleží od prahu bolesti , ale veď pre krásu sa trpí :)

Simushiq

Ahojte aj ja si chcem dat do nosa pearcing lenže sa bojím a ked mi prepichne s ihlou nieje tam ziadne riziko ? a nastrelovanie?

lovelylily

ja som si dala pred troma rokmi nastrelit pearc do nosa a som maximalne spokojna ! vobec to nebolelo, rychlo sa to zahojilo a bezproblemove to je...to ze pearceri hovoria ze prepichnutie ihlou je lepsie je dost logicke lebo je to minimalne DVOJNASOBNE DRAHSIE :-D takze trosku uvazujte, co vam kto povie...prestrelenie je za sekundu hotove, prepichnutie trva viac a este tu ihlu a vsetko aj vidite...

smajlinkaa22

No ja by som velmi velmi chcela piercing do nosa ale bohuzial mama nedovoli ....:(( Ale ked ja sa tak bojiiim ze to bude boliiet

jaja:)

pearcing do nosa jepodla mna najmenej rizikovy a najmenej bolestivy....tam len treba hygienu dierky tak aby sa nezapalilo...tonic neni

Lusytta

ahojte! ja som mala pearcing v nose, nebolo to extra prijemne, ale dalo sa to v pohode prezit....len sa na to netreba pozerat :-) Akurat som si ho dala pred casom dole, lebo som to mala stale (okrem leta) zacervenane a na tom mieste sa mi supal nos :-( Neodporucala by som nastrelovanie, raz mi jedna pearcerka povedala,ze do chrupaviek by sa nastrelovat nemalo, lebo chrupavka sa moze rozstiepit...co mi pripada logicke...
Inak, nos sa hoji najrychlejsie...zevraj uz o dve hodiny po vybrati pearcingu je dierka uzavreta...mne ziadna jazvicka nezostala :-)

Sabca

Ahojte :) Ja by som sa vás chcela len opýtať teda iba tých čo si dávali prepichnúť piercing do nosa NASTRELOVACKOU !!! Kolko vas ti vyslo spolu ??? ... Myslim prepich aj s nausnickou ... Prosím dajte mi čo najrýchlejšie vedieť... Ďakujem

madamegrey

baby? a keby som sa rozhodla po par rokoch dat si ten piercing z nosa dole, ta dierka by mi zrastla alebo by mi zostala jazva?