Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
ahojte chcem si dat urobit piercing do nosa a a chcela by som poradit aak je najvhodnejsia nausnica=)diky
prepich ihlou je určite bezpečnejší, čo sa zdravotného hľadiska týka...
bolí, nebolí??? to všetko záleží od prahu bolesti , ale veď pre krásu sa trpí :)
prepich ihlou je určite bezpečnejší, čo sa zdravotného hľadiska týka...
bolí, nebolí??? to všetko záleží od prahu bolesti , ale veď pre krásu sa trpí :)
Ahojte aj ja si chcem dat do nosa pearcing lenže sa bojím a ked mi prepichne s ihlou nieje tam ziadne riziko ? a nastrelovanie?
ja som si dala pred troma rokmi nastrelit pearc do nosa a som maximalne spokojna ! vobec to nebolelo, rychlo sa to zahojilo a bezproblemove to je...to ze pearceri hovoria ze prepichnutie ihlou je lepsie je dost logicke lebo je to minimalne DVOJNASOBNE DRAHSIE :-D takze trosku uvazujte, co vam kto povie...prestrelenie je za sekundu hotove, prepichnutie trva viac a este tu ihlu a vsetko aj vidite...
No ja by som velmi velmi chcela piercing do nosa ale bohuzial mama nedovoli ....:(( Ale ked ja sa tak bojiiim ze to bude boliiet
pearcing do nosa jepodla mna najmenej rizikovy a najmenej bolestivy....tam len treba hygienu dierky tak aby sa nezapalilo...tonic neni
ahojte! ja som mala pearcing v nose, nebolo to extra prijemne, ale dalo sa to v pohode prezit....len sa na to netreba pozerat :-) Akurat som si ho dala pred casom dole, lebo som to mala stale (okrem leta) zacervenane a na tom mieste sa mi supal nos :-( Neodporucala by som nastrelovanie, raz mi jedna pearcerka povedala,ze do chrupaviek by sa nastrelovat nemalo, lebo chrupavka sa moze rozstiepit...co mi pripada logicke...
Inak, nos sa hoji najrychlejsie...zevraj uz o dve hodiny po vybrati pearcingu je dierka uzavreta...mne ziadna jazvicka nezostala :-)
Ahojte :) Ja by som sa vás chcela len opýtať teda iba tých čo si dávali prepichnúť piercing do nosa NASTRELOVACKOU !!! Kolko vas ti vyslo spolu ??? ... Myslim prepich aj s nausnickou ... Prosím dajte mi čo najrýchlejšie vedieť... Ďakujem
baby? a keby som sa rozhodla po par rokoch dat si ten piercing z nosa dole, ta dierka by mi zrastla alebo by mi zostala jazva?