Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
ahojte pls chcem si dat urobit piercing do nosa do studia... prosim was newiete co by som za to dala..? ( kolko penazii... prosiiim.. )
jááj:(..keed vy každáá hovoríítéé inéé:(
..bóóžéé ked to tak hrozivóó vyzeráá:´(
a ozaj, myslim ze na inych miestach to boli wiac, nos je okay
ja som si ho sprawila sama ked som mala trinast, wybrala som si ho ked som mala 16-17, dnes mam 21 a stale tam je jazwicka... taka dierka... sice zarastena ale je to widno... uz by som nexcela mat ziadne dierky na twaricke :)
nebojte neboli to len troska...mne robila kamoska a mna to len troska bolelo
ja som si to dala robit asi pred 6 rokmi v Nemecku v tattoo studiu a najprv mi do nosa posvietil takou malou baterkou aby nahodou neprepichol zilku, potom ciernou fixkou spravil bod, kde to asi chcem mat, samotny akt neboli ale potom ma trosku bolela ta strana nosa asi take 3 dni, inak sa to celkom da, je to znesitelna bolest..
Mne ho prepichovala kamoska sterilnou ihlou,,ziadna bolest,len zacitis ten pich,,pohodička..ale ty si to daj radšej nastrelit,,nikdy nevieš ..
Ja som si dala piercing 09.07.2009 a som nadmieru spokojná. Oni mi prepychovali, trošku to zabolelo, ale o 5 minút som ani nevedela že niečo mám v nose. Samozrejme riziko infekcie tam je, ale u mňa sa nič neprejavilo. Každý deň 2 týždňe od dňa ked som si dala piercing si musím 3 krát denne čistiť nos z dnu aj zvonku slanou vodou na 1 deciliter a 1 lyžička soli . Ale predtým si treba dať na ruky dezinfekčný prostriedok na čistenie . Vrelo odporúčam ak chcete niečo vedieť kontaktujte ma !! pRiNcEsSNiCkA_1@azet.sk
pokial si hop das nastrelit v poriadnom zlatnictve tak to boliet nebude a samozrejme si ho aj nejaky cas musis pravidelne dezinfikovat-pokial to bude seriozne zlkatnictvo, tak ti pripravok na dezinfekciu daju...v ziadnom pripade si ale neprepichuj nos doma alebo v pochybnych podnikoch-v takomto pripade by si mohla dostat aj otravu krvi...radsej zaplat viac a bude to bez bolesti...