Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

lenka2

enuska : neboli to vobec nemas sa coho bat.po case si na to organizmus zvykne..nemusis sa vobeec bat....pekne sa ti to zahoji amas pokoj...a v nose nieje velka diera...ale vidno ju aj ked nie velmi...aspon mne :D cistit si to musis....ja som si cistila kazdy den..a zahojilo sa mi to hned neboj.....a je to pekne a este raz vobec to neboli. takze ti ho odpocucam..je to pekne..a stoji to zato..ahoj :)

lenka2

takze ahojte....Piercing v nose mam uz dva mesiace.....ked som isla do studia strasne som sa bala...ale potom ma to preslo..ked som videla ihlu tak som sa chcela otocit..ale nakoniec som to prekonala....voooobeeec..to nebolelo.teraz ho mam dva mesiace a hnisali mi to prednedavnom..no potierala som si to framikoinom....a zahojilo sa mi to.pekne.vobec nic necitimm :D vcera som si kupila nowy...kedze ho mam dlhsiu dobu mozem si ho vymenit....a tak som si vymenila....a nemam ziadne problemy.vobec mi to nevypadava..ani nehnisa....som velmi spokojna a piercing do nosa odporuuuvamm.....ahoj

night

ahojte...:) ja som si dala piercing do nosa spravit ihlou .. bolelo to neskutocne ale prezila som to .. po prepichu som s nim nemala ziadne problemy ani mi nehnisal ani to uz po takych 20 minutach nebolelo..preto si myslim ze ihlou je to lepsie... :D

masasko

Ahoj, ja mam pearcing asi 5 rokov a nemam s tym problem. Mne ho nastrelovali, takze to vobec nebolelo, fakt som nic necitila ani som nechcel tomu chlapovi verit, ze uz to tam mam. Nejake dva tyzdne to potom trochu hnisalo a bolelo, ale postupne to preslo a v pohode.

Robka

ahojky, ja som si dala pearsing v 13. a mala som s tým dosť problém, dlho mi to hnisalo a to som si dala robiť v kvalifikovanom štúdiu.po čase si na to noštek zvykol, ale teraz je všetko ok.záleží len od reakcie a zvyku organizmu na taký zásah...ale oplatí sa:)

ajus

Ahojte ja mam tiez piercing v nose,nastrelovali mi to a bolelo to asi tak 5 sekund a hotovo. Neni sa coho bát a je to pekne:)

Enuska

ahooojte prosim chcela by som vediet par odpovedi na moje otazky ja chcem velmi pirsing do nosa uz asik 3 roky ale este stale ho nemam lebo rodicia mi ho nedovolia ale ja aj tak chcem....ale mam strach s toho, ze to bude boliet,ze sa to zapali a bude to hnisat.... kedy sa to zahoji???ako casto to treba cistit?je v nose velka diera??az moc to vidno ked je v nose diera?? a ak mi niekto odpise teda dufam,ze odpise tak napiste moju prezivku,ze enuska aby som vedelaaaa,ze to je premna moc vamm dakujeeem

juuulianka:D

ludkoviaaa píírsing do nosa absoluutne nebolíí..ani to nie je cííítiť vážne...starosti sú akurátne len z čisteníím ae inak je to pohoda jahoda:)
vrelo odporúúčam:D