Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

dalajlama

ahojte baby nebojte sa.....neboli to...mne to pred mesiacom prepixovala kamoska ihlou..normalne to prepixla a vobec to nebolelo..potom mi tam tu ihlu musela xvilu krutit a to ol neprijemny pocit ale nebolelo to..takze hor sa do toho a vyzera to strasne dobre

N_ikusaaa

Caawko... cela by som si dat piercing do nosa... A vobec sa nebojim ze to bude boliet... Len ako zareaguju fotrovci :) hadam ma nevyhodia z domu :)

lovelylily

ja mam pierc v nose od 16tich, nasi o tom ani nevedeli, jednoducho som tak prisla domov a bolo...a nebolelo to absolutne vobec, dala som si nastrelit, ani mi to nehnisalo ani nic, uplne v pohode sa to zahojilo, stalo to cca 300sk plus dezinfekcny prostriedok mi v studiu k tomu predali za nejaku dvacku...cize pohoda :)

nikusQa

aha noo diky sesiinkaa..:Duz si idem dat volako som maminu prehovorila ae nwm ako ebo aj ona si dala ae do bruucha..:D dakuujem..:D

Sesinka

He ja som si dala do nosa v 15ke...mama bola proti..ale raz som prisla domov z pircingom ..a uz nemohla stim nic narobit..2tyzdne zaracha som si vytrpela a bolo hehe

Taman

tak mama mi to chce dovolit ae tatko ne ! .. boše ae ja to cem terazz ae ze mam malo rokof a mama že jej je to jedno kamoška si ho dala a teraz ma moc nahuckala ksss

meno?aNaco=D

ludia prosim vas ako mam prehovorit mamu nech mi dovoli piercing???co jej mam povedat aby ju to obmakcilo??prosiiiim:)ja strasne chcem piercing do nosa!!!uz nwm co by so jej mala povedat

Sesinka

Caute baby..ja som si prednedavnom dala pircing z nosa dole pretoze som si dala do hornej pery a vyzeralo to neesteticke..ze mam v nose aj v pere..V nose to vobec nebolii,robila mi to kamoska v izbe z obycajnou sterilnou ihlou..mozno to boli len daake citlivky..Vetsia bolest je ked si date do pery..ale ani v pere ma moc nebolel..to je len ten prvy pocit