Chcela by som si dat piercing do nosa,ale bojim sa ze to bude boliet. Videla som par videi aj na internete,a vyzeralo to dost hnusne....
Piercing do nosa! Bolí?
ja mam pierc v nose od 16tich, nasi o tom ani nevedeli, jednoducho som tak prisla domov a bolo...a nebolelo to absolutne vobec, dala som si nastrelit, ani mi to nehnisalo ani nic, uplne v pohode sa to zahojilo, stalo to cca 300sk plus dezinfekcny prostriedok mi v studiu k tomu predali za nejaku dvacku...cize pohoda :)
aha noo diky sesiinkaa..:Duz si idem dat volako som maminu prehovorila ae nwm ako ebo aj ona si dala ae do bruucha..:D dakuujem..:D
He ja som si dala do nosa v 15ke...mama bola proti..ale raz som prisla domov z pircingom ..a uz nemohla stim nic narobit..2tyzdne zaracha som si vytrpela a bolo hehe
tak mama mi to chce dovolit ae tatko ne ! .. boše ae ja to cem terazz ae ze mam malo rokof a mama že jej je to jedno kamoška si ho dala a teraz ma moc nahuckala ksss
ludia prosim vas ako mam prehovorit mamu nech mi dovoli piercing???co jej mam povedat aby ju to obmakcilo??prosiiiim:)ja strasne chcem piercing do nosa!!!uz nwm co by so jej mala povedat
nikusQa vobec to neboli..skus si nechtom stipnut do koze..je to asik taka malicka bolest..nic moc
AOYtee....ja mam len 14 aa starsne cem pirsing ae nwm maminu prehovoorit boli to??
Caute baby..ja som si prednedavnom dala pircing z nosa dole pretoze som si dala do hornej pery a vyzeralo to neesteticke..ze mam v nose aj v pere..V nose to vobec nebolii,robila mi to kamoska v izbe z obycajnou sterilnou ihlou..mozno to boli len daake citlivky..Vetsia bolest je ked si date do pery..ale ani v pere ma moc nebolel..to je len ten prvy pocit