Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Piercing do nosa! Bolí?

Miši

Vedel by mi niekto poradit kde by som si mohla dat nastelit piercing do nosa? som rozhodnuta, ale vsade nastreluju len take velke a mne to vyslovene vadi. cem len malicky. diiik

a inac piercingu do jazyka sa netreba bat, je to najNEbolestivejsie miesto vraj to vobec neprekaza:)

Nikusssa

Nie je to nič hrozné. Ja som si nos prepichovala sama a moje kamarátky si to dali robiť v piercingovom štúdiu. Prvé chvíle sú ťažké iba tým, že máte trochu nos stŕpnutý a keď pohnete nosom trochu to zabolí, ale nič viac. Neradila by som si to dať robiť kamarátkam/kamarátom, ale v štúdiu alebo ak ste v tomto skúsený dokážete si to urobiť aj sami.

Maddy

ludiaaa ja si neviem vybrat na ktoru stranu si to mam dat...sakra aj vy ste toto riesili ci ste hned vedeli ci na lavo ci na pravo?

meno?aNaco=D

ludiaaaa uz mam ten piers:DDDDvcera mi ho nastrelovali:DDDDteraz dufam ze to nezacne hnisat:DDDsom happy:Dinak neviete co si mam na to dat ak by mi to nedaj boze sa zapalilo a zacalo hnisat ???

Poker_Face-o

chcem si dat piercing do nosa aj do jazyka ale bojim sa toho že v jazyku to bue svinsky boliet a ptm mi tho zahnisa... a teš neviem či si mam nos prepichnut alebo rovno nastrelit .... chcem aaj do pery ale toho sa velmi nebojim ... poradte mi plisik :Dd dakujem .. napííšte na pokeci azetko Xx-IvEeQ-xX lebo na e-mail. ivka.kaputova@centrum.sk

EricaCat

... len do toho kludne chod a ja mam prestreleny uz takmer dva mesiace..v pohodicke..asi tyzden trosku citlive, potom si vymenis ten zakladny piercing za normalny a mas po starostiach:) ak by sa zapalilo, tak odporucam spray dettol...:)

Lia7

ahojte, rozmyslala som ze si dam piercing do nosa ale bojim sa ze to bude boliet...a neviem co je lepsie ci nastrelit ho alebo prepichnut...pls poradte ...

zabiatko220

JA VAM CHCEM POVEDAT ZE JA MAM PIRSING V NOse a vobec to nebolelo ja som si to dala nastrelit pistolkou.....nje je to vobec hrozne tak sa nebojte a ak chcete si ho dajte

mirka5865

Ahooj tjes som si chcela dat a kazdi vravel ze to boli.... ale kamoske som prpeichovala a vraj ju to vobec nebolelo :) ale zalezi aj od toho aku hrubu mas kozu na nose :))