Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riesenie situacie

Príspevok v téme: riesenie situacie
antikx

...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...

neviem111111

ak ti je s partnerkou dobre a mas ju rad, tak si osobne myslim, ze po tych rokoch by si mal urobit pre vztah to, co je pre neho dobre. aj keby to znamenalo zmenu prace. pochovat dva vztahy a zacat si, aj tak vam to asi nevydrzi a ide len o chemiu. na co by to bolo dobre?
tolko moj pohlad a co by som urobila ja.

Vierka 29

hahahaha
som sa dobre zasmiala, clovece ty si sa poriadne zabuchol do nej :DDDD
spoteny ako pako :DDDD dobreeeee
a preco si sa do nej tak zabuchol? co je nanej take fascinujuce ha?
tebe sadne teraz tato piesen ale vazne
www.youtube.com
ale citat ta je sranda no.. ale preco ta boli brucho ked vhadzas do budovy kde pracujete? Ved ty by si sa mal tesit ze ju znova uvidis ked na nu myslievas rana aj vecere nie?
bojis sa jej?
prestan s nou kavickovat a bavit sa s nou a vasa laska rozkvitajuca strati na intenzite.
Vies ako sa hovori Laska je ako mesiac, ked nerastie, zmensuje sa