...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...
riesenie situacie
Ivo) Prvy raz som si ta teraz vsimla, ze nieco sa ma pytas)) Vek?) Vek je len cislo, ale mam po 30tke) Po 30tke som to totiz uz prestala pocitat :D a zien sa takeeto nieco nepyta :P pod blizsie a schytas po usox))) a zijem v BA
Ja si len myslim ze antikx nedokaze momentalne normalne uvazovat. Dufam ze bude vediet odpovedat na moje otazky, hoci aj len pre seba.
Aj tak sa mi to nepaci, ked uz tak sa rozidte a potom to rieste, ked to myslite obaja vazne, preco nie? To ze ma zena rada sex je super, ale nemusi to vykvakat kolegovi v praci, mne to pride ako lacna trofej.
A s tebou sa co stalo Adria? Dobry den? Ked uz si nejak reaovala namna. Nezozeriem ta, ani to nemam v plane. Chcel som len vediet dve veci o tebe, normalne :P Vy zeny ste strasne, kto vam ma rozumiet. "Pytam sa kolko mas rokov", skade si a odpoved rovnaka; paci sa ti? WTF?! - to nielen tu, nie len teba, vsade.
antikx. Ako si sa rozhodol, dobre si sa rozhodol) Lebo je to tvoje rozhodnutie, tvoj zivot . Len ty sam najlepsie citis a vies, co je pre teba to najlepsie. Drz sa a maj sa
mas pravdu Ivobrick....debaty len o praci....sexe...kravinach.. ..ziadne hlbsie uvahy....niekedy som mal pocit ze ju treba v nazoroch na zivot prevychovat...lebo co vyslo z ust to katastrofa.......proste s nou sa bavim inak....s dospelsimi starsimi inak... zrejme len jej krasa mi spravila to co spravila a potrapila myslienky a rozkrok...
.....myslim ze tato tema je uz pri konci....ak neozivim sex doma...budem radsej sam...dlhsiu dobu......s touto koleg. by to zrejme bolo chvilkove... ..majte sa tu pekne
Ivo) ta jeho kolegyna nema moje symfonie, isto nie, no nechapem, preco zena co ma rada sex, nemoze ovladat recepty varenie pecenie politiku ekonomiku svetove dianie kulturu ai) zas nerobte z dakych sedych mysiek co nemaju radi sex dake intelektualky, sikovne gazdinky, vyborne kucharky, super starostlive matky zeny partnerky ai) Ludia mavaju zbytocne predsudky) Tiez sa riadim hl. faktami statistikami vedeckymi poznatkami, viem ze porekadla prislovia su zakladane na odpozorovanych odsledovanych rokmi storociami javmi faktami ai, tiez zvyknem neraz zovseobecnovat, ale zivot ma naucil, ze obcas prvy dojem maska vyzor zvyknu riadne zavádzať) V ludoch treba vediet citat, nielen ich iba ocumovat a odsudzovat
Ziadna zena nebude naveky krasna.
A vlastne, mate si vy vobec co povedat okrem sexu a nejakych hluposti okolo?
Par krat sa s nou vyspis a ked ta omrzi, co potom? Co ine ti vie ponuknut ona? Okrem toho ze ty si, ty mas, ty vies, ty zariadis atdd?
Ved sa chovas ako 15 rocny sopliak, ktory chce vidiet prvy krat v zivote kozy svojej spoluziacky.
Len tak zo srandy teraz, zdvihni telefon, a zavolaj tej svojej super hot kolegyni, a povec jej toto: Cau, pocuj, som sam doma a potrebujem si spravit rezance, nevies kolko sa maju varit?
Napis jej reakciu.
A vies, sucastna partnerka uz mozno aj nieco tusi. Miesto toho aby si sa venoval jej, riesis tu kraviny. Mozno by vam pomohlo keby si ju niekam zobral, alebo daco robili spolu.
Ahoj, ja ti nenapíšem, ako zle ti dopadne vzťah s novou kolegyňou. To nikto nevieme, môžeme iba predpokladať. Ak by som nebola spokojná vo vzťahu, ako ona hovorí, že by do budúcnosti chcela lepšieho, tak by som z neho odišla alebo sa nesťažovala a riešila svoj vzťahový problém s partnerom. Poznám babu, ktorú po 6 rokoch podviedol frajer, rozišli sa a túto babu, s ktorou podviedol, si teraz vzal za ženu. Neviem, aký kvalitný vzťah majú, ale v tom predchádzajúcom to už bolo veľmi zlé, mali veľa nezhôd a v podstate to k rozchodu viedlo.
Mal by si sa zamyslieť nad tým, či si viem predstaviť svoju súčasnú partnerku ako ženu do života, ako matku tvojich detí, či sa chceš pri nej zobúdzať a budovať s ňou vzťah. Spomenieš si na časy, keď ste sa zoznámili? Ako si sa cítil? Ak ju stále miluješ, rozmýšľaj a neurob hlúposť, lebo ak raz ublížiš vo vzťahu a uvedomíš si, že v ňom chceš nakoniec zostať, už to nikdy nebude ako predtým. Toto je podstatné, či ju ešte ľúbiš, a malo by to byť aj rozhodujúce. V prípade, že ju nemiluješ nie je čo riešiť. Niekedy po rokoch viazne komunikácia, ale ty s ňou môžeš mať stále krásny vzťah. Poznáte sa, zažili ste kopec vecí spolu, máte medzi sebou spojenie. Mne sa osvedčilo to, že ak si ju vieš predstaviť ako ženu do budúcnosti, je tá vhodná.
Na kolegyňu sa ťa ani pýtať nebudem, lebo je to jasné poblúznenie, poriadne ju nepoznáš, bez výčitiek sa s tebou rozpráva o sexe, o nevhodnosti partnera, flirtuje. Vieš si predstaviť, že by toto robila tvoja súčasná priateľka? A opäť raz, netvrdím, že z poblúznenia nemôže niečo vzniknúť, iba vravím, že to je správne pomenovanie.
Ak by si chcel, odporučím ti jednu knihu, ktorá ti pomôže prekonať väčšinu problémov vo vzťahu. Treba však chcieť...
ked mu takto otvorene rozprava o sexe (pricom je to vylozene intimna vec medzi dvoma), tak az take terno ozaj nebude....ja by na jeho mieste volila totalnu ignoraciu, ci z nej medzitym nevyleze aj nieco rozumnejsieho a zaroven....ale bohuzial, citom clovek nerozkace a hormonom detto. Preto sa opat pytam, ci sa nieco podobneho udialo za tych 6 rokov po prvy krat. Ak nie, tak najvyssi cas zamysleit sa nad vztahom s akutalnou partnerkou a riadne prehodnotit. Svadba a deti nic nevyriesia, skor naopak.
ludom s takymto problémom by mohlo pomôcť ked by sa dokázali na tej situácii a sami na sebe zasmiať. nie ponizovat sa, to nie je cielom, ale odlahcit si to. človek od toho potom získa odstup a triezvejsie nad tým uvažuje. ked tu situaciu a sam seba berie moc vážne tak je otrokom svojich emocii, nema na vyber a nie je panom situacie. to viem podla seba lebo som cosi podobne zažil. bol som tým tak pohlteny že som sa na to musel začať pozerať inak. dokonca som si naschval sám seba predstavoval skluceneho s nešťastným výrazom na tvári doslova ta predstava vola až zkarikovana :) a pripadal som si smiešne so svojimi potrebami ako urputne sa snažím to riešiť hehe. celé mi to potom prišlo také detinske a prehnané. ani ona mi potom nepripadala taká výnimočná.
heh no este je v tom jeden hacik....zamilovany clovek to bude chciet robit hlavne, ak nie dokonca vylucne len s objektom jeho zaujmu, takze partnerka pri ktorej ostava chladnym (lebo city a hormony mu smeruju k inej osobe) s tym zrejme nic nenarobi ani ked by sa v posteli od samotnej snahy pretrhla.