Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riesenie situacie

Príspevok v téme: riesenie situacie
antikx

...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...

Jax

Anti - poradnou urcite nic nepokazis. Chodte! A partnerke jemne ale otvorene povedz, ako to so sexom citis a potrebujes. Je milion moznosti, ako ho ozivit, isto ste neskusili ani zlomok. Treba len zistit, co ma rada a co ju otvori. Potom sa zacnu diat divy. Alebo nezacnu a vyriesite to inak. Ale ries to s nou, az potom spekuluj nad inymi.

PS: do konca zivota budes stretavat rozne lakadla. Nech by si chodil s kymkolvek, vzdy tu budu lakadla a bude len ba tebe, ako sa zachovas.

zlostná Denissa

ty si poj*bany kokos, veď už len to že pri milovaní alebo aj bez neho myslíš ako to robíš s tou kolegyňou je určitý druh nevery aj keď len emocionálnej. Ja byť tvojou frajerkou a toto vedieť ti takú zaj*bem že ťa mater nezpozná. Ona si myslí že ju miluješ, uvažujete nad svadbou a ty v duchu šukáš kolegyňu? Fuj, že ti hanba nieje.

nazlostená e

ty si poj*bany kokos, veď už len to že pri milovaní alebo aj bez neho myslíš ako to robíš s tou kolegyňou je určitý druh nevery aj keď len emocionálnej. Ja byť tvojou frajerkou a toto vedieť ti takú zaj*bem že ťa mater nezpozná. Ona si myslí že ju miluješ, uvažujete nad svadbou a ty v duchu šukáš kolegyňu? Fuj, že ti hanba nieje.

Eliza33333

Aj ja mam taky problem. Super vztah, ale sex nuda a chce len 1krat za tyzden a ja by som v duchu pretiahla vsetko zive

antikx

..... citim sa blbo...ale kolegyna ma riadne pritahuje, velmi atraktivna.....vzajomna pritazlivost...potlacam to...doma sa milujeme s partnerkou fakt obcas...dlhe intervaly casove...bez iskry...nie je blbe sa rozist kvoli sexu? ktory nevieme doma ozivit? vsetky moznosti zvazujem...prezite pekne i nepekne chvile...rozpravat sa vieme...srandovat tiez...ale ten sex...nefunguje..proste som zivocisny, vela veci jej prekaza pri tom..nepotrebujem to vkuse ale ked uz tak poriadne vasnivo zivocisne jemne i tvrdo...co ona nemusi tvrdsie....oplati sa ist do poradne v 30tich rokoch ako par? alebo to zabalit pre sex a ist kazdy svojou cestou....alebo si mam dat po papuli ... zatnut sa...ustupit v sexe...ibaze ako sa mam krotit v sexe ked potom je to o nicom...

Tomino333

Prejavy citov, ze si predstavujes, ako ju pretahujes na stole? Bodaj by sa s tebou terajsia rozisla, lebo si ju vobec nezasluzis. Keby to je naopak ako by sa ti to pacilo? A neber si ju. Lebo si ju nezasluzis.

Fantasyi

Vy muzi ste dost naivni. Poviem ti to ako zena. Existuje skupina zien, ktore idu po zadanych, bavi ich sa s nimi hrat, popliest im hlavu, niekedy sa s nimi aj vyspia, ale nerobia to kvoli tomu, ze by ste ich neviem ako pritahovali, ako si domyslate. Robia to proste pre to, aby si zvysovali sebavedomie a rozbili vam vztah.
Jasne, vrzni si s nou, zo skusenosti ti poviem, ze ta odkopne ako prasiveho psa,vsetci v robote sa ti budu este dlho rehotat, budes sa musiet pozerat ako to robi dalsim a dalsim kolegom, a ako ceresnicka na torte prides aj o svoj vztah.
To ti jeden zasun fakt za to stoji?
Poloz si otazku, keby zena fakt nebola spokojna so svojim vztahom, preco by bola aj nadalej so svojim partnerom? Aby si este nedostal aj dve - tri po papuly.
Hovorim, naivita.

bagration

podla mna ked dokazes uvazovat, hoci aj teoreticky nad niecim takym, ze ci "rozist sa a zacat si s nou?" alebo "ostat pri svojej a zmenit pracu?".. svedci celkom o tom, ze by si sa nemal zenit (so svojou priatelkou). Lebo toto je jasnym dokazom toho, ze ju nemilujes. Ak ta len vobec napadne nieco take, tak si bud isty, ze nie si velmi verny typ. A to ti pisem ako muz. Mne aj keby neviem ako ucarovala nejaka zena (co sa zatial nestalo a ani nestane), za nic na svete by som svoju nevymenil a viac by som sa tym nezaoberal. A nechci ju zachranovat.. ona je dospela, svojho partnera si vybrala sama, ak je svojpravna, tak sa ho zbavi aj sama.