Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riesenie situacie

Príspevok v téme: riesenie situacie
antikx

...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...

neviem111111

no uz len to ze taketo veci rozprava kolegom mi pomohlo si na nu dostatocne utvorit nazor... a aj jedna moja kamaratka sa rozisla kvoli zlemu sexu z inak dokonaleho vztahu. teraz ma skvely sex a okrem neho nie je vo vztahu dobre nic. aby si nedopadol podobne. mozno ked partnerke vyjadris, ako velmi ti taky sex chyba, tak bude ochotna raz za cas fungovat troska zivocisnejsie.

antikx

...ako viem ze je kolegyna zivocisna? lebo mi uz vsetko hovorila.......co chce ako to chce ako casto to chce...som oci otvaral...chvilu som cumel ako puk ci nie je nymfa...ze by chcela dlhsi sex ako 5minut doma..castejsie..chytit za vlasy, byt jemne pridusena atd.....byt ovladana znicena prudkym sexom, zviazana...toto chcem..toto mi chyba..byt dominant..robit s nou co by som chcel...doma nemozem...a ked som to pocul od nej...tak som onemel...ze ci to fakt nie je ta ktoru som si v myslienkach privolal....i ked toto je intim stranka...ako cloveka ju az tak dobre nepoznam...ale ja som sa doma rozpraval a riesil problem s mojou...nechce nic zmenit...ale ja nie som prasa...len to chcem inak...proste byt divoky...

lLily

ja by teda nedokazala byt s jednym a mysliet pri nom na druheho, sak to by bolo na cvokhaus---radsej by som teda zostala sama a uz som v pdobnej situacii bola a teda zvolila som samotu, pricom som oboch dotycnych s tymto informovala...predosleho som musela opustit a ze so mnou ten druhy byt nechcel ci nemohol, s tym sa uz nic nedalo robit - cele to taktiez bolo cisto na platonickej baze

odľud

no je to tak ako Fantaziy píše totiž často si vela ludí myslí že ked je problém s partnerom treba hladať niekoho iného domnievajúc sa že s ním problém nebude. pritom v skutočnosti nejaký problém má každý človek s každým. a to sa týka všetkých vztahov od rodinných cez kamarátske po partnerské. akurát rozdiel je že čoho sa tie problémy týkajú, že s niekym ten konkrétny problém prekonávame lahšie s iným ten iný problém zas ťažšie. nuž život je taký pestrý, nedá sa tak zjednodušovať ako by sme chceli. a ťažko radiť človeku ktorý je zalúbený, inými slovami má tendenciu straniť tej babe ktorá mu učarovala. a je pochopitelné že že ako nový objav a možno aj krajší je zaujimavejší než súčasná už opozeraná partnerka. lenže tu je ten fígel, totiž aj ten terajší objav sa časom opozerá, zunuje, mesiacmi, rokmi sa nakopia konflikty, nedorozumenia, poodhalujú sa tie veci ktoré jednému na druhom prekážajú atd :D heh myslím si že človek by vlastne mal s plným vedomím tohto faktu vstupovať do vzťahu. nie že by si ho tým mal znechucovať, ale je to taká primeraná dávka realistického pohladu na vzťahy. dá sa to. ja som sa naučil ovládať, lebo kedysi som sa tiež rýchlo a bezhlavo mal tendenciu namotávať. a nebolo to dobré. teraz už k týmto veciam pristupujem s istým nadhladom. ale to neznamená že som stratil vášeň a som studený čumák. nie len používam viac rácio než emocie.

ale kto vie no. kiež by bolo všetko v živote jednoduchšie a prehladné. možno práve tá kolegyňa je mu súdená. a možno sex so súčasnou sa dá napraviť...
ja by som poradil vychladnúť trošku, zabehať si na čerstvom vzduchu, možno byť pritom sám, alebo naopak porozprávať sa s kamošom, alebo niekým dôverným o tomto, osviežiť si mozog, získať nadhlad, iný pohlad, názor, vychladnúť trošku. si v tom moc zahrabaný teraz, musíš vyjsť trochu nad hladinu a nadýchnuť sa. alebo si hod do slipov ladové kocky ;-)

lLily

teoreticky by si sa mal co najskor rozist s tou co ste spolu 6 rokov alebo si dat pauzu v ktorej si ujasnis co a jak dalej....toto sa ti stalo po prvy krat po 6 rokoch?

Fantasyi

Vies o com je vztah? Ze sa problemy riesia a pracuje sa na nom. Mozno druha strana ani netusi, s cim nie si spokojny, mozno aj ona je s tebou v niecom nespokojna. Keby muzi venovali tolko pozornosti svojim partnerkam, ako cudzim zenam a naopak, bolo by to mozno bez nevery.

Len taka otazka: ako vies, ze kolegyna je v sexe zivocisna, ma to rada tvrdo, teda tak ako ty?

Vztah je o tom, ze si nesadnete vo vsetkom, trva kym sa zladite, dohodnete na mnohych veciach. Je lahsie vymenit, ako budovat.

Tiboro

Antik a ako sa sprava bezne v zivote ta tvoja frajerka? Nieje taka ze sa nevie uvolnit ani pri teba ani v spolocnosti? Taka odmerana viac. Ja som na vysokej s takou chodil, krasna blondinka, stihla, prsnata, proste modelka ako lusk. Ucarovala mi na prvy pohlad ale nakolko bola krasna natolko bola nudna a to nielen v posteli. Stale bola vazny, smiala sa malo, jedla len to co je zdrave a co je neprida na kilach, este aj na kavu ked sme chodili bola ako robot, sedela vystreto, ani brvou nepohla. Proste nuda a to nehovorim v posteli. Len ona dole esta aj do toho mi kecala ako ju milujem a kde ako co mam. Ani hore namne nechcela byt, len dole. Milovali sme sa len planovite ked ona mala chut aj to len cez vikendy a nikdy nie tak spontanne. Az casom som zpoznal jednu slecnu ktora sice nebola az takou kraskou ako ta prva ale o to sme si viac rozumeli v konverzacii aj v posteli. Proste priniesla mi chut do zivota, bola taka energicka, uvolnena, vesela, robili sme rozne hluposti ale odtial po tial hej zase niesom az taky ze sa utrhne z retaze a nevie co so sebou to nie. Sme spolu dva roky a stale sa milueme. Proste len co ju vidim tak sa tesim. A to nas na zaciatku odsudzovali ze nejdeme k sebe a vida.. aj ked pridu skriepky stale je to na urovni konverzacie kde sa dohodneme. Tak opis ako sa ta tvoja sprava pri tebe a v posteli. Vie sa tesit zo zivota vobec? Je vesela ci skor taka melancholicka?