Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riesenie situacie

Príspevok v téme: riesenie situacie
antikx

...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...

kabanos

Antik take podomne predstavy ako to robim so svojou fesnou kolegynou mam aj ja a nechci vediet kde vsade to robim v myslienkach.... ako oprem ju o stol, o kopirku, v sklade s kancelarskymi potrebami tam by som najradsej kde sa mozme zavriet, staci ze vidim tu jej ritku chutnu a som... ako s tym bojujes lebo my ked sme sami dvaja ja a ona tak ozaj mam pocit ze sa neovladnem a jednu jej plesnem po zadku :-D
Snivam o tom ze ju do piatich mesiacoch ohnem, oprem a vsuniem :-D

antikx

neviem1111...aj to mi blyslo hlavou...rovno povedala ze chce lepsieho partnera na zivot ako ma doma..... mi blyslo ze by to mohla urobit aj mne neskor...ok...intuicia mi hovori jedno a chemia ine

antikx

..Dusan...to si asi trafil klinec po hlave...erekciu v nohaviciach mam obcas pri nej len tak svojvolne....predstava ze ju na svojom stole ........radsej konverzacie ukoncim skor kym nieco urobim... svedomie mam a vycitky by ma potom nicili spolu dokopy so vsetkym...

neviem111111

ona si ho vybrala ako partnera, tak ju nezachranuj. bola to jej volba byt s takym clovekom. ty radsej mysli na tu, ktoru mas doma a ktora s tebou prezila 6 rokov zivota a stala po tvojom boku, ako robit aby si jej neublizil. okrem toho, zena kt. ako zadana flirtuje a buduje vztah v praci s kolegom ti pripada ako vhodny material na vztah? schlad hlavu a uvedom si hlavou co chces. ak ju, tak to ukonci s partnerkou. teraz hned. nie az ked sa ta tvoja kolegynka rozide.

antikx

...aj to ma napadlo...chemia zaposobila poriadne......a moze ale aj nemusi to dopadnut zle...asi odidem z prace...bude to lepsie pre vsetkych

Dušanko

hovorí sa tomu komunikácia feromonmi. Ludia komunikuju medzi sebou feromonmi ktore vylucuju z rozkrokov, z podpazusia a ani o tom nevedia. Tu nejde o vonu, ta komunikacia nieje o voni ako tej co vnimame, ide o vnimanie na urovni sympatickosti. Ak feromony dvoch ludi su kompatibilne, tak ti ludia su si navzajom sympaticki a naopak ak niesu tak su si nesympaticky a nemaju sa radi.
feromony ktore spolu ladia vyvolavaju sexualnu pritazlivost a dvaja jedinci sa nazvajom sexualne pritahuju aj ked nemusia spolu planovat buducnost najma zo strany muzov. Ide o sirenie svojho semena ako vo svete zvierat oplodnit co najviac samiciek. So samickami ktore samca pritahuju mu ide z biologickeho hladiska o pohl. styk a oplodnenie samicky. A potom moze samca pritahovat dalsie samica s ktorou si bude po feromonovej komunikacii dobre rozumiet. Preto muzi su casto neverni lebo ich feromonmi pritahuju viac samic(zien) a maju chut na sex s nimi.
čiže teba ta kolegyňa môže priťahovať lebo ju potencialne berieš ako vhodnú samicu na splodenie. Ale plánovať s ňou budúcnosť nemusíš lebo trvalú partnerku už máš.
kým si s ňou nevrzneš budeš nespokojný lebo nedosiahneš to čo tvoje telo chce vďaka feromonom.
preto niektorí ideme zošalieť z lásky. To tie feromony zato môžu čo nás nazvájom priťahujú alebo odpudzujú.

antikx

a co ju mam vyhodit ked vojde do kancla? vyhovarat sa ze nemam cas na nu? horsie ze ma kancel oproti...ale mas pravdu...obmedzit kontakt..tak sa zvnutra zamknem a nevojde nikto ...co je fascinujuce na nej? atraktivita a ze rada pocuva a chce sa ucit nove veci...mohol by som jej ukazat krajsi svet ako zije doteraz...naucit ju byt lepsim clovekom....lebo ten koho ma doma mi pride vulgarny imbecilis a ak s nim ostane...tak sa znici...doslova