Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riesenie situacie

Príspevok v téme: riesenie situacie
antikx

...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...

HelgaJ

Citam, premyslam, spominam..
Podla mna by bolo fer, keby si s dotycnou krasnou sexy kolegynou aj prehovoril. Ved obidvaja viete, o com to je.
A pokial ziaden z vas nema deti, vztahy bezpapierove, tak budte cestni k svojim partnerom a chodte do toho.
Viem, ze to po niekolkorocnych vztahoch bude boliet, ale ak vam to nefunguje v sexe a vobec.... tak budete len cely zivot nestastni. Ako ty, tak aj ta tvoja, co este nic netusi.
Bud chlap a odid od svojej. Nelubis ju. Nebud zbabelec a pripadne zostan aj sam. Tak by to malo podla mna byt.

odľud

autor sa bude ešte trápiť lebo to berie moc vážne, vidno na reakciách. chýba mi tam aspoň záblesk nadhľadu :)
ked nejde o život ide o hovno

kikkina

no pekne si sa zmotal alebo namotal a co tvoja priatelka MILUJES JU? asi nie ked si sa dal tak opantat.je to fer voci nej?ak sa chces s nou ozenit ci nechces?tazko poradit ale hrat na dve strany sa neda

lLily

ja by si pomyslela, ze co je to za vola, ked si to nevie zistit na nete:D ze rezance kolko sa varia, ale pevne verim, ze ta nadrzana slepicka by na to skocila i s navijakom

ivobrick

Pyta nepyta, ja sa pytam furt ked chcem nieco vediet :D No to mi staci. Po usoch mi das ked sa stretneme. Chapes spravne, tzn. nedas :D