Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

riesenie situacie

Príspevok v téme: riesenie situacie
antikx

...som zadany 6 rokov...30tnik...teoreticky uz by som sa mal zenit........neviem ako som sa dostal do situacie ze som sa zalubil do krasnej kolegyne mladsej tiez zadanej. Rozpravame sa bezne v praci, srandicky, kava v kancli....ona nieco pocituje ku mne tiez...dala mi to najavo....mimo pracovisko na nu myslim tiez, vecer doma tiez....najprv som to nebral vazne...ze to prejde...ibaze uz to je 2 mesiace v hlave....najradsej by som dal vypoved...a nevidel ju , pre pokoj v nasich vztahoch a pokoj v dusi.....boli ma brucho ked vstupujem do budovy kde pracujeme...a ked ma pride pozriet do kancla som spoteny ako pako....fakt neviem potlacat pocity...neviem co robit...odist z prace...alebo sa rozist....a zacat novy zivot...partnerku mam rad...je vynimocne dobry clovek....ale kolegyna...ta mi pomotala hlavu poriadne...jej oci usmev vlasy pozornost ku mne a sarm...

odľud

veru možno je divadelnicka. ja to furt budem opakovať, treba ísť po charaktere. nie že by všetko ostatné nemalo význam ale charakter by mal byť priorita, treba poznať človeka. potom si človek tak nedosere vzťahy

adr1a.

antix. To co si teraz napisal, vnasa nove svetlo do pripadu. Tak brzdi a bud obozretny. Mnohe zeny hraju iba divadlo len aby dostali muza kam chcu a dosiahli svoje. Zeny su herecky a falosne macky)) Neda sa im verit) Zvacsa) Tak aj tej kolegyni aby neslo len o to co mas a nie o to, aky a kym si. Mozno vycitila co chces, po com tuzis ai, a teraz ti hra na nôtu. Smecuje ti. Mozno vsetko len hra. Nie ze taka skutocne je, ale hra to na teba, len aby dosiahla svoj ciel.

odľud

teraz tak všeobecnejšie, toto teraz ako boh vie aka rada znieť nebude. ja mam skrátka pocit že ľudia zbytočne vážne berú niektoré svoje potreby (nie iba tie sexualne). moc na nich lipnu :) potom sú tým takí zmietani. neviem asi si človek časom (kazdy v inom čase) uvedomí na čom vlastne záleží a že často sa zbytočne riešia kokotiny a pseudoproblemy. ze človek sám seba veľa krát zbytočne trápi.

antix

....mozno je zlatokopka...neviem...obcas ma take maniere...pozna moje zazemie...chce proste lepsi zivot ako ma....chemia funguje...tak mi mota hlavu...a dari sa jej...verim ze sa rozhodnem spravne...ked nie tak ma zivot oplieska....mozno vam raz vysledok napisem tu...

odľud

nepoznas ju moc dobre... ved prave na to poukazujem. a ta fyzicka aktivita ti sama o sebe nepomôže ale premyslanie pri tej aktivite, cize s čistejšim mozgom. ani ti nepomôže ked sa budeš snažiť myšlienky na ňu potláčať, o to viac na ňu budeš myslieť. ty si to práveže musíš v hlave úprimne prehodnotiť. ale myslím že nech ti kto chce čo chce napíše ty máš teraz zatemnenu myseľ :)

adr1a.

antikx. Ak to v sebe mas a uz si skusil oblast BDSM, laka ta to vzrusuje, je to tvoj svet a zivot, tak vanilky ti uz nic nebudu hovorit......

neviem111111

adria, nevies akou formou to s nou doma riesil. mozno len formou a draha, nevyskusame to a to. mozno ked jej povie, ako velmi mu to tak chyba a ze je to pre neho uz neunosna situacia, bude sa to dat nejako riesit. alebo mozno nebude. potom nech sa rozide a potom nech si riesi co chce. momentalny stav bez rychlej zmeny totiz dospeje akurat k tomu, ze frajerku podvedie s kolegynou, rozide sa s nou kvoli kolegyni a skonci to bud tak, ze ona sa s frajerom nerozide, alebo rozide a aj tak im spolu nebude dobre/budu sa hadat/ona si namota dalsieho a pod. tolko aspon z pozorovani podobnych situacii v mojom okoli.

antikx

....mas pravdu...jax ci kto to pisal...lakadla budu cely zivot a mal by som stopnut...teraz som par dni nebol v praci...messengre som v mobile vymazal...zvykla carbat....uvidim buduci tyzden ci ju to nepreslo a mna tiez....ked sa uvidime...a co sa tyka cvokhausu...tak uz v nom som...fitko bicykel beh...ze to vytrasiem z hlavy...no nevytriasol som...

adr1a.

neviem111111, vsak uz pisal ze to svojej navrhoval: "ale ja som sa doma rozpraval a riesil problem s mojou...nechce nic zmenit..."