Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky

Príspevok v téme: Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky
stihaný boy

Mam jednu znamu odkial nebudem konkretizovat. Poznam ju necele dva roky. Je vydata, ma deti a ide po mne. Ja som slobodny. Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa. Nebral som to vazne, pre mna to bola len hra z nudy a sranda lenze baba to asi vzala vazne a ide po mne. Poziadala ma o fb priatelstvo sama, lajkuje mi skoro vsetky moje prispevky teraz az je to trapne od nej, lebo ide o prispevky niekedy ani nie jej sa tykajuce, proste skoro vsetko lajkne, komentuje skoro vsetko, pcha sa do priazne az je to okate, caka asi ze budem nanu reagovat. Ze sa chytim. Ako je nielen na fb vtierava ale aj v realite. Taka cupka. Doma ju trka muz a asi jej to nestaci a chce mat aj bokovku. Pritom ma decka dop*ci. Ja som si len srandu robil lebo mam taku povahu a henta mi teraz leze dozadku. A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala. No chapete toto?
Preco si zivot z nas robi prdel takymi to tahmi?
Ma picne z toho dop*ci :-D
Cakam rady ludia, len mi neradte ze zrus s nou fb priatelstvo, neda sa, bolo by to divne, mame spol.priatelov, proste touto cestou to nejde, chce to ine riesenie.
Dik ;-D

lLily

no ty v tom mas stihany boy pekny gulas:"Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa."

A TERAZ CAKAS, ZE SA CHYTIME MY, CI CO? :D nejsi nahodou tym stihacom ty sam?

lLily

ne stihany boy, nikto by si s tebou nevymenil svoj zivot...mat tak tvoje problemy :D

kazdy je rad, ked ho nikto otravny neotravuje, ale dvine je, ze preco by si vobec niekto nieco s skymsi otravnym zacinal, jedine ze by nemal spravny odhad. Ja nezelaneho cloveka odkopnem uz na zaciatku i ked podaktorym to dopaluje pomalsie.

Messje

Ovecka
odlud ma pravdu...mne ked bude davat niekto návrhy. ..je slobodny,moze to skusat na hocikoho...ale ked ja sa chytim a mam rodinu,tak som to ja kto si ju rozbije Nie ten dotycny.Ja si ju mam ustrazit a nedovolit nikomu aby do nej vstupil.Ked sa kvoli tomu rozvediem,budem ja stat pred súdom. Moja vina.

Stihany boy...
Tebe som radu dala.Tym ze nereagujes,aj to je dobre.Ved som aj napisala ze ju mas ignorivat.A nech si lajkuje.Hlavne ty nereaguj.
A co sa tyka toho dievcata...zalezi ako sa oma tvari ked ta vidi.Co tak usmev a prihovorit sa a pozvat na zmrzku.Mozes jej povedat ze sa ti paci,ze sa vzdy tesis kedy ju zase uvidis.Ci ju nemozes vidiet na dlhsie niekde na cole alebo tej zmrzline.Uvidis ako zareaguje.

adr1a.

Boy) sa zamotavas) ze kde si spomenul, ze je starsia? Vsak ty sam v uvodnom prispevku: "chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi"....

stihany boy

Uz som sa na zaciatku vyjadril ze odkial sa pozname nebudem uvadzat z dovodu zachovania mojej identity. Nikdy neviete kto to tu cita a ci aj ona tu nechodi a mohla by sa zpoznat aj ked takych stihaciek je predpokladam na svk viac ako dost.
Kde som pisal ze je starsia odomna ktosi tu spomenul. Je o rok mladsia odomna. Ako to riesim? Zatial tak ze nereagujem na jej sms, a mesidze. Stale mi vsak vypisuje a lajkuje. Uz mi je to trapne. Stretnutiu s nou sa nevyhnem lebo to nejde. Takze je tazke sa jej teraz zbavit. A zase tu co chcem akosi nestretavam, a ked hej tak len zdialky akoby sa mi vyhybala alebo co alebo momentalne nema cas. A tym ma pritahuje este viac. Je nedosiahnutelna a ja by som ju najradsej vystiskal taka je zlatunka :-)
Ide ma porazit z toho, mrcha mna uhana a ja uhanam svoju platonicku lasku :-.D
Pekne som sa zamotal, nechce si niekto so mnou vymenit zivot? :-D
Ako urazky vase neberiem vazne lebo aj v realite sa s nimi stretavam takze som zvyknuty a neurazite ma, je to vas nazor mate nanho pravo.