Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky

Príspevok v téme: Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky
stihaný boy

Mam jednu znamu odkial nebudem konkretizovat. Poznam ju necele dva roky. Je vydata, ma deti a ide po mne. Ja som slobodny. Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa. Nebral som to vazne, pre mna to bola len hra z nudy a sranda lenze baba to asi vzala vazne a ide po mne. Poziadala ma o fb priatelstvo sama, lajkuje mi skoro vsetky moje prispevky teraz az je to trapne od nej, lebo ide o prispevky niekedy ani nie jej sa tykajuce, proste skoro vsetko lajkne, komentuje skoro vsetko, pcha sa do priazne az je to okate, caka asi ze budem nanu reagovat. Ze sa chytim. Ako je nielen na fb vtierava ale aj v realite. Taka cupka. Doma ju trka muz a asi jej to nestaci a chce mat aj bokovku. Pritom ma decka dop*ci. Ja som si len srandu robil lebo mam taku povahu a henta mi teraz leze dozadku. A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala. No chapete toto?
Preco si zivot z nas robi prdel takymi to tahmi?
Ma picne z toho dop*ci :-D
Cakam rady ludia, len mi neradte ze zrus s nou fb priatelstvo, neda sa, bolo by to divne, mame spol.priatelov, proste touto cestou to nejde, chce to ine riesenie.
Dik ;-D

odľud

cibulak ten chlapec nemá guráž. guráž by mal keby sa odhodlal baliť tú dievčinu po ktorej naozaj túži. to čo stvára s tou staršou ženou nemá s odvahou nič. to je len bohapusté urážanie a výsmech. a sory ale to proste nedokážem akceptovať. a nech už by tá žena bola akákolvek ani vtedy také správanie nebudem akceptovať. a myslím že toho chlapca je ovela prospešnejšie ked sa naučí ako sa k ludom správať a zároveň predchádzať podobným nepríjemnostiam. možno si chlapec niečo dokazuje tak by mal rozvíjať radšej zdravé sebavedomie.
úprimne mne je lúto skôr tej ženy pretože je to nepekné hranie sa s citmi druhého človeka. možno aj jej by bolo treba niektoré veci otvorene napísať ale ju tu nemáme a nepoznáme jej skutočnú situáciu.

odľud

pozri Messje mne môže byť jedno kolko má rokov len píšem že mentálne uvažuje a chová sa ako velmi mladý. to by bolo samozrejme všetko v poriadku keby bol slušný, každý sme nejaký a máme svoje tempo dospievania alebo všetci sa učíme celý život a niekto aj veci v ktorých sú ostatní rovesníci už zbehlejší. takže to je ok. ale to jeho pohrdavé vyjadrovanie sa o dotyčnej žene mi napovedá niečo o jeho charaktere. ked k tomu prirátam to že si z nej vlastne iba strielal tak preto úprimne nemám chuť mu ani radiť. a v podstate mu tu už ludia vrátane teba aj dobre poradili takže nemám velmi čo dodať. možno by som bol len rád keby si dokázal priznať chybu a keby prestal nadávať na tú ženu a zamyslel sa nad sebou. lebo mi ho tu môžeme cicuškať a radiť mu neviem aké asertívne alebo diplomatické spôsoby ale ak on v sebe nenapraví toho primitíva tak tie rady budú na vieš čo.

Messje

Som rada ze to niekto okrem mna vidi inak
Ked dam otazku tak ocakavam odpoved.On sa nikoho nepytal na nazor na neho.Ci urobil chybu alebo ako to vidime my ostatni?On sa pytal co ma robit.A to je tu bezne ze ludia miesto odpovede riesia uplne nieco ine.
Vsetci tu urazate jeho a cudujete sa ze on pomenoval stihacku...
Nie ste potom rovnaki?
Preco by mal mat 15 a byt nevyzrety?Pisala som aj ja ze takych poznam a su uz sakra dospelí

cibulak

a preco jej to nepovie priamo ako ju bral len za srandu?
ktovie ci to nieje jeho sefka alebo nejaka znama na ktorej je od niecoho zavisli, mozno mu nieco pomahla vybavit co vy viete a teraz sa chalanisko boji ze za odmietnutie sa mu bude mstit pripadne na slecnu o ktorej by sa od neho dozvedela by zacala ziarlit.
neopatovana laska je velka svinucha
mozno chlapec napise aky je k nej vztah v zivote.

cibulak

ako fakt nehnevajte sa ale ozaj tu niektori namiesto rad chlapca urazate. Vy mate asi malo kontaktu s okolitym svetom lebo ja co viem takto aa sprava viac muzov a aj po40 co balia zeny zo zabavy.
chlapec je z tych co ma guraz balit tu o ktoru nestoji lebo mu na nej nezalezi tak je frajer ale tu co miluje nie lebo je stremovany ze sa strapni. Ide nanu pomaly kdezto tamtu vydatu balil bez vahania. Nacom nam zalezi viac nato dbame a ideme opatrne.

vaporwave

"tie ktore balia same muza, pozyvaju ho von,"

ale co potom v tom pripade, ked ty sam nie si schopny skutocnu subjektku svojho zaujmu sam kontaktovat ako si spominal tu druhu znamu, lebo z toho co si pisal akoby vyplyvalo ze aj od nej cakas prvotnu iniciativu .. ??

adr1a.

Ahoj Messje. Ja si tiez myslim to co odlud. Mlady je nezrely a bali kadekoho ale taku, o ktoru ma skutocny zaujem, tak je po5raty) Obaja su divni. Ale zas sa mi nepaci ako ju tu vykresluje) ako najvacsiu ku a ani spolu nic nemali) ktovie ci by aj nieco bolo keby bolo)) Nech si ju zablokuje alebo medzi 4ocami ujasni s nou ako sa veci maju, a je. A presne mu OK radis co ma robit. No co z toho urobil?? Nic. Po mne idu tiez neraz rozne typky, ale tak neurazam ich, nenadavam ai.

odľud

no o nej moc toho neviem len z jeho slov ktoré kto vie či sú presné. ale za to z jeho vyjadrovania a z tých sprostostí a srandičiek ktoré stvára si viem o ňom vytvoriť mienku. možno je ona podobná jemu kto vie. ale že on je primitív to viem a že to citlovo a diplomaticky neuhrá to viem tiež.

Messje

odlud
V urcitej casti chapem ale...
Vies...ani ja moc pekne slovo na take typy zien nemam.Neviem ich pochopit.Ine je ked zena sa zamiluje a je vydata ale...v tomto pripade ide o zenu ktora mozno po par usmevoch nenecha cloveka dýchať. On nikde nenapísal ze ju doslova balil a daval navrhy...Uhana ho ona.Normalna zenska sa takto nechova.Niekedy sa hanbim ze som zena...