Mam jednu znamu odkial nebudem konkretizovat. Poznam ju necele dva roky. Je vydata, ma deti a ide po mne. Ja som slobodny. Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa. Nebral som to vazne, pre mna to bola len hra z nudy a sranda lenze baba to asi vzala vazne a ide po mne. Poziadala ma o fb priatelstvo sama, lajkuje mi skoro vsetky moje prispevky teraz az je to trapne od nej, lebo ide o prispevky niekedy ani nie jej sa tykajuce, proste skoro vsetko lajkne, komentuje skoro vsetko, pcha sa do priazne az je to okate, caka asi ze budem nanu reagovat. Ze sa chytim. Ako je nielen na fb vtierava ale aj v realite. Taka cupka. Doma ju trka muz a asi jej to nestaci a chce mat aj bokovku. Pritom ma decka dop*ci. Ja som si len srandu robil lebo mam taku povahu a henta mi teraz leze dozadku. A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala. No chapete toto?
Preco si zivot z nas robi prdel takymi to tahmi?
Ma picne z toho dop*ci :-D
Cakam rady ludia, len mi neradte ze zrus s nou fb priatelstvo, neda sa, bolo by to divne, mame spol.priatelov, proste touto cestou to nejde, chce to ine riesenie.
Dik ;-D
Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky
odľud o tom kto je viac na vine mozeme diskutovat ale ne o tom ze on akoze nic on len zo srandy :-D
hej ale v prvom rade je to tá osoba ktorá je v nejakom partnerskom zväzku a ktorá dá tak povediac zelenú tomu aby sa nejaka nevera udiala.
odľud lol a co robi? vie ze ma rodinu a bali ju? ak toto nieje rozbijanie rodiny tak potom fakt neviem... aj ked na druhu stranu ked je to len zo srandy tak sa to asi nerata nie?
no s tým že rozbíja rodinu zas ja nesúhlasím. som posledný kto by ho obhajoval ale logicky mne vychádza že v prvom rade je to tá žena ktorá ked sa rozhodne si s ním niečo začať je tá ktorá rozbíja jej rodinu.
ale ako píšem, my nevieme ako to je naozaj, kto vie kolko toho vie autor a autor sa už diskusie vlastne ani velmi nezúčastňuje, takže to je už také bezpredmetné.
Jax presne to ze zo seba robi chudaka ... to ze rozbija rodinu je ale ok saq len zo srandy ne?
čo si si navaril to si aj zjedz...
huups, reagoval som tu www.zdravie.sk
Nezvyknes byvat nocnym vtakom) skor rannym))
Flirtuje skoro každý, je to úplne prirodzené a neškodné. Ale byť arogantným hulvátom a ešte zo seba robiť chudáčika a obeť, to nie je ok. Chlapec rady dostal. Aj keby rovno dostal po hube, každý inteligentný jedinec sa nad tým zamyslí a poučí sa z toho. Sme na diskusnom fóre, každý tu môže písať čo len chce. Nikto nie je povinný reagovať tak, ako si niekto druhý predstavuje. Práve to nás posúva ďalej, učí nás to a rozširuje naše obzory.
zsuzska mnohé ženy taktiež rady flirtujú bez toho že by niečo reálne chceli a chlapov si namotávajú. ked ich títo potom oslovia ony sa tvária prekvapene až pohoršene. takže zas nezvalujme to iba na chlapov.