Mam jednu znamu odkial nebudem konkretizovat. Poznam ju necele dva roky. Je vydata, ma deti a ide po mne. Ja som slobodny. Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa. Nebral som to vazne, pre mna to bola len hra z nudy a sranda lenze baba to asi vzala vazne a ide po mne. Poziadala ma o fb priatelstvo sama, lajkuje mi skoro vsetky moje prispevky teraz az je to trapne od nej, lebo ide o prispevky niekedy ani nie jej sa tykajuce, proste skoro vsetko lajkne, komentuje skoro vsetko, pcha sa do priazne az je to okate, caka asi ze budem nanu reagovat. Ze sa chytim. Ako je nielen na fb vtierava ale aj v realite. Taka cupka. Doma ju trka muz a asi jej to nestaci a chce mat aj bokovku. Pritom ma decka dop*ci. Ja som si len srandu robil lebo mam taku povahu a henta mi teraz leze dozadku. A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala. No chapete toto?
Preco si zivot z nas robi prdel takymi to tahmi?
Ma picne z toho dop*ci :-D
Cakam rady ludia, len mi neradte ze zrus s nou fb priatelstvo, neda sa, bolo by to divne, mame spol.priatelov, proste touto cestou to nejde, chce to ine riesenie.
Dik ;-D
Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky
Boha, ake ste furie zrazu, ved si pytam radu. Henta keby mala rozum by sa spravala ako sa na vydatu zenu patri!
A tej druhej sa hanbim poslat ziadost lebo sa mi paci a ked sa mi najak paci hanbim sa lebo citim ze sa prezradim svojimi citmy. Ak city niekde niesu hanbu nepoznam ak su poznam :-P
Kto sa hra, skonci ako hracka. Tak ti treba. Sa necudujem, ze s tebou normalna nechce nic mat, ked sa spravas k zenam ako debil.
chlapče, ale tá vydatá kočka ani náhodou neni stíhačka. Čo si si navaril (aj keď len zo srandy), to si aj zjedz. Sa chováš ako úplný debil a ideš pi.vať na život?? Ty si predsa po nej vyštartoval! Tak si znášaj následky svojej sprostosti a nabudúce trochu rozmýšľaj. Žiadna irónia života sa nekoná.
Iné riešenie: do očí vydatej babe povedz, že si si robil srandu. To by bol dostatočný trest aj pre teba, aby si sa nabudúce takto "nehral". Ale na to si príliš priposratý, viem, že je ťažké niečo takéto urobiť. Ty najprv skočíš z lietadla bez padáka a potom chceš radu čo s tým?... Akože, čo ti poradiť? No nič, len vyžer si to do dna, padni na hubu, lebo iné ti neostáva.
tak ju daj do obmedzenych, nepoznas nastavenia..?
tak potom sa nestazuj a trp... čo si na nu odkazany...? mne je fukt kto ma koho priatela, spolocný, nespolocny je mi jedno,.ked mi niekto nesedí, dovi-dopo
chudacik, si si sam narobil problemy a teraz ta boh tresta :DD
"A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala."
a ty jej preco neposles ziadost o priatelstvo? :D inak ja tiez bezne ludom hoci ich poznam neposielam ziadosti, dovodom je to ze tam skoro vobec neprispievam, len menim profilove foto obcas, takze mi to pride takez, ze aj tak tam nemaju skoro co vidiet :)