Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky

Príspevok v téme: Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky
stihaný boy

Mam jednu znamu odkial nebudem konkretizovat. Poznam ju necele dva roky. Je vydata, ma deti a ide po mne. Ja som slobodny. Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa. Nebral som to vazne, pre mna to bola len hra z nudy a sranda lenze baba to asi vzala vazne a ide po mne. Poziadala ma o fb priatelstvo sama, lajkuje mi skoro vsetky moje prispevky teraz az je to trapne od nej, lebo ide o prispevky niekedy ani nie jej sa tykajuce, proste skoro vsetko lajkne, komentuje skoro vsetko, pcha sa do priazne az je to okate, caka asi ze budem nanu reagovat. Ze sa chytim. Ako je nielen na fb vtierava ale aj v realite. Taka cupka. Doma ju trka muz a asi jej to nestaci a chce mat aj bokovku. Pritom ma decka dop*ci. Ja som si len srandu robil lebo mam taku povahu a henta mi teraz leze dozadku. A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala. No chapete toto?
Preco si zivot z nas robi prdel takymi to tahmi?
Ma picne z toho dop*ci :-D
Cakam rady ludia, len mi neradte ze zrus s nou fb priatelstvo, neda sa, bolo by to divne, mame spol.priatelov, proste touto cestou to nejde, chce to ine riesenie.
Dik ;-D

odľud

Messje a prečo ty všetkých hádžeš do jedného vreca. ja hned v každej diskusii neoznačujem každého za nevyzretého ani nemám dokonalé vzťahy ale v tomto prípade sa jedná o duševne nevyzretého pretože pozri už len na to ako necitlivo a vulgárne sa o tej žene vyjadruje a čo stvára. okrem toho oni nemajú vzťah zatial, on si z nej len srandu robí a potom pozerá ako teliatko že čo napáchal a čo s tým má on chudák robiť. keby zachoval nejakú slušnosť aj voči nej ešte by som to bral ale takto sa o nej vyjadrovať ako také hovado. naozaj ako nejaký 15 ročný zasran.

Messje

Vsetci ste tu bez chyby a co sa tyka vztahov asi dokonali...
Ja poznam vela chlapov co flirtuju so zenami a dokonca ked ona ukaze ze ma zaujem tak utecu...
To nie je o nevyzretosti.To je o povahe. Nevie ako ma ist z toho von.Preco tu vsetkych ludi ked pytaju radu upalujete ako bosorky?

0vecka

inak nechapem ako moze nieco taketo povazovat za problem... fakt mi to pride ako keby to pisal 15 rocny...

je problem jej povedat ze nemas zaujem? a nechapem naco flirtujes ked si nechces ani pichnut?

celebrita FB

Priznať sa. Povedať pravdu. Ale len medzi štyrmi očami, aby nedošlo k trápnej situácii pre ňu. A ospravedlniť sa. Viackrát tú chybu neopakovať.

odľud

inými slovami keby bol rozumný a charakterný tak by na to čo mu radíš prišiel aj sám. a vlastne by si ani takú srandu z tej ženy nerobil.

odľud

Messje mám taký dojem že tento chlapec je trošku nevyzretý primitív takže takéto jednanie by som od neho neočakával. príde mi charakterovo dosť nechutný a myslím že si to dotieranie zaslúži.

Messje

Zalezi aj co tie smsky obsahuju...
Ja by som zareagovala na jednu takto...
Je mi luto ak si si nieco z mojej strany zle vysvetlila,ale si vydata zena s detmi.Mas muza a ja to respektujem.Nikdy by som nechcel byt dovodom problemov v rodine.Prepac.
Tymto budes slusny a ona to bude mat po lopate vysvetlene.
Urob to hned nech mas pokoj.Ulavi sa ti a budes uz vediet ze flirtovat mozes so slobodnymi.Aj ked aj od nich mozes ocakavat to iste.Radsej sa upriam na tu jednu a daj nabuduce pozor aby ked sa ozaj zalubis,niektora z tych s ktorymi si podla teba "len" flirtoval,jej to s usmevom na tvari neoznamila ze rad flirtujes :-)
Drzim palce

stihany boy

Dikez za rady niektore fak "bohovske" viac kritiky ako rada no co uz
Hej Messje asi najlepsie poradil toto bych skusil len ci to zaberie :-D
A inac ja som sa len bavil ako s kopou inych zien jej chyba ze to vzala vazne a nieco si z toho slubovala. Je vydata ma manzela deti mala by vediet co je priorita pre nu. Toto je len dokaz ze nedokaze byt verna svojmu muzovi ked sa nablizku objavi iny zvodny objekt len som tym zistil ze je lahka korist alias kurvi*ka co hned chce dat inemu a na muza kasle.
A k tej stihacke, viem velmi dobre co je stihacka, clovek podomnou to uz v skratke opisal. Stihacku ja s kamaratmi volam zeny ci slobodne ci vydate, rozvedene a nieviem ake este tie ktore balia same muza, pozyvaju ho von, vkuse ho obliehaju, volaju, smskuju, vypisuju a lajkuju. Su dobiedzave ako muchy a osy zaroven. Strucne povedane otravne. Bodka

mracno

myslim ze najlepsie ti tu radi Messje
a ludia pojem "stihacka" sa pouziva aj pre zeny ktore idu po nejakom muzovi stoj co stoj. Otravuju a myslia si ze ma dany oci len prenu.
ta tvoja to asi potrebuje, je vydata a je cela bez seba ze slobodny ma o nu zaujem. Tak potesilo ju to a bere to tak ze je stale cool pre muzov.
co si si navaril to si aj zjedz
kto seje vietor zne burku
ale myslimze by si sa mal riadit radou od Messje

K.R.

chlapce toto je bud tvoj vyplod famtazie alebo tvoja nekonecna blbost
za 1. ani nevies co znamena pojem zena stihacka (taku ti prajem v skutocnosti mat v zivote aj na krku aby si sa poucil, BLBECEK!)