Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky

Príspevok v téme: Dajte radu ako sa zbaviť stíhačky
stihaný boy

Mam jednu znamu odkial nebudem konkretizovat. Poznam ju necele dva roky. Je vydata, ma deti a ide po mne. Ja som slobodny. Najprv sme sa skamaratili, parkrat som len tak zo srandy s nou flirtoval, chcel som zistit ci dokazem ako mladsi a slobodny namotat starsiu, vydatu s detmi. Chytila sa. Nebral som to vazne, pre mna to bola len hra z nudy a sranda lenze baba to asi vzala vazne a ide po mne. Poziadala ma o fb priatelstvo sama, lajkuje mi skoro vsetky moje prispevky teraz az je to trapne od nej, lebo ide o prispevky niekedy ani nie jej sa tykajuce, proste skoro vsetko lajkne, komentuje skoro vsetko, pcha sa do priazne az je to okate, caka asi ze budem nanu reagovat. Ze sa chytim. Ako je nielen na fb vtierava ale aj v realite. Taka cupka. Doma ju trka muz a asi jej to nestaci a chce mat aj bokovku. Pritom ma decka dop*ci. Ja som si len srandu robil lebo mam taku povahu a henta mi teraz leze dozadku. A sranda ci skor ironia zivota je v tom ze baba, o ktoru mam vazny zaujem ma o priatelstvo nepoziada aj ked ma pozna. Pritom ide z nej zosaliet tak mi ucarovala. No chapete toto?
Preco si zivot z nas robi prdel takymi to tahmi?
Ma picne z toho dop*ci :-D
Cakam rady ludia, len mi neradte ze zrus s nou fb priatelstvo, neda sa, bolo by to divne, mame spol.priatelov, proste touto cestou to nejde, chce to ine riesenie.
Dik ;-D

lLily

pises, ze: "Boha, ake ste furie zrazu, ved si pytam radu. Henta keby mala rozum by sa spravala ako sa na vydatu zenu patri!"

no co kukam na tie dnesne vztahy vydatych zien, tak su to zvacsa slapky, ktore sa divia, ak ich manzelia podvadzaju

lLily

uprimne ta lutujem a jej manzela s detimi este viac....viem, ze ti to nepomoze, ale tak kazdy si musi pomoct hlavne sam, to bohuzial

Jax

Riesenie je nemat v hlave nasrate. Ale to bude u teba velky problem. Trva roky kym decko dospeje, dovtedy ma tahat kacera po dvore a plnit plienky.
Pilotovat raketoplan by ta ani nenapadlo, lebo vies ze na to nemas, tak co chces so zenami? Ved ty ani nevies otvorit hubu...

bagration

kamarat, mas to trochu popletene.. pojem stihacka sa pouziva na zeny, ktore chcu mat velku kontrolu nad svojimi partnermi, preto ich "stihaju". To sa nepouziva na cudzie zeny.
Jednej veci nerozumiem, mas dost guraze na namotanie starsej vydatej zeny, ale na rovesnicku uz nemas :D
To by malo byt naopak. Tej vydatej by si mal vysvetlit, ako sa maju veci, alebo ju proste zablokovat a mozno potom si hladat taku, aku chces. To veru nie je velky uspech (pre tvoje ego) ak zbalis jedine taku, ktoru by mozno mal hocikto, kedze zena je nevyburena :D

Messje

Najdi prilezitost kedy budes mat pri sebe kolegu a "stihacka" bude nablizku aby pocula.Vymysli si ze ides von s kamaratkou ze sa ti velmi paci a povedz mu ze to by mohla byt baba na vztah.
Tamtej proste pri prilezitosti ked ta bude uhanat znovu len povedz...a manzel sa ma ako?
Pripomen jej ze ma rodinu.
Ludia flirtuju...dobre,uribil si chybu.Teraz je cas dat veci na spravne miesto.Ignoruj ju.Ked nepomoze tak jej povedz narovinu ze to bola len sranda ze ona je vydatá. A z toho fb si ju kludne vymaz.Aj ked mate spolocnych znamych...no a co?

exwhyz

Existuje len jediná možnosť, zrušiť FB. Nič iné ti nezostáva. Ak ho nezrušíš, tak si už len budeš musieť vychutnať zaslúženú odmenu alebo trest:-)

sosol

Vedbjej to povedz na rovinu.Vela zian si mysli, ze su neodolatelne a ked im clovek povie pravdu, tak sa urazia.Nemoze ta predsa takto otravovat a zneprijemnovat ti zivot.

Filip TT

Moc sympatii tu nevzbudis, lebo hrat sa s citmi druheho nie je sympaticke.

Zena sa zalubi do vztahu, ktory k nej muz ma. Ked neukazes tej dotycnej city, nema sa do coho zalubit. Nie ze ju budes uhanat a nedas jej dychat - to je odpudzujuce. Ale ze das najavo ze ma u teba naozaj vysoke a pevne miesto a pritom jej das slobodu - to je to, co je pritazlive.

Tej vydatej zene sa prihovor a pytaj sa jej ako sa maju deti, co manzel a tak. To pochopi.

vaporwave

"A tej druhej sa hanbim poslat ziadost lebo sa mi paci a ked sa mi najak paci hanbim sa lebo citim ze sa prezradim svojimi citmy."

ale ved si pisal ze ta predsa pozna, preco by si to hned mala vysvetlovat ze po nej ides vaznejsie? :D