Ako sa rozist - poraďte

Príspevok v téme: Ako sa rozist - poraďte
Allia28

Ahojte. Mám taký vzťahový problém a už som na tom ozaj psychicky zle. V skratke...s priateľom sme spolu 2 roky a vzťah nám ničia nekonečné hádky, niekedy pre maličkosti, ale najmä pre jednu vec, ktorú môj priateľ akosi nevie rozdýchať, týka sa jedného chlapa z mojej minulosti, detaily nechcem rozoberať. Ja s mojou minulosťou už nič nespravím a v podstate na tomto zlyháva náš vzťah. Bohužiaľ raz som povedala aj niečo čo som nemala, ale nevrátim to späť. On na základe toho už aj navrhol rozchod, ale ja ho stále milujem a aj keď viem, že možno stretnem iného, s ktorým sa nebudem toľko hádať a budem v úplnej pohode, desí ma jedna predstava...predstava jeho budúcej. Že bude spávať s inou, starať sa o inú a pri tej predstave mi zviera žalúdok. On je extrovert, má dar reči, nemal by problém zbaliť hocijakú babu a ja som naopak introvert, nenadväzujem vzťahy tak ľahko...Čo mám robiť, ako prežiť rozchod ktorý sa blíži?

bagration

tak ked tvoj frajer ma dost guraze na to, ze sa ventiluje na tebe, tak preco nepozbiera odvahu a nepojde spolu s tebou za nim, ak to tak velmi chce? Inak maximalne rozumiem, preco je tak vynervovany, on v podstate trpi za nieco, co nesposobil. V podstate oni ( tvoj priatel a priatelka oponenta) su obete. Pykaju za vasu nerozvaznost. Ty si takisto nemusela suhlasit s jeho navrhom- hlavne ak si bola "v koncoch z rozchodu". Pravdu mas v tom, ze to je minulost, ktora sa neda zmenit. Tak sa s tym nauc zit. Neviem, ci ma zmysel ist za jeho priatelkou, to potom znicite zivot dalsej nevinnej obete.

Filip TT

Ja by som ti navrhol ist predsa len za tym jej frajerom. Povedz mu, ze kvoli jeho reciam sa ti bura vztah, povedz mu, ze vies, ze mava bokovky, povedz mu nech ide za tvojim priatelom a nech to vsetko urovna.

Allia28

Máte úplnú pravdu, spravila som chybu, veľkú chybu. Ale aj on urobil chybu že o mne natáral hlúposti. Pravdaže mi je jeho frajerky aj ľúto, ale čo mám robiť? Mám za ňou ozaj ísť a čakať že ma potom jej frajer prizabije? Alebo sa mám stretnúť s ním a porozprávať sa o tom celom? Mám to brať tak, že proste som spravila chybu a teraz mám za ňu pykať tým, že môj frajer (ktorého by som mimochodom bez neho ani nespoznala) ma nechá?

Filip TT

Nejde o to, že ty by si s tou tému prichádzala, veď to je jasné, že ty nemáš záujem sa o tom rozprávať. Ide o to, že keď s tým príde on, tak sa o tom hádaš. Tým sa to rozmazáva.

Neviem či máš ísť za tou jeho frajerkou. Podľa mňa to tvojmu priateľovi neprinesie tú úľavu, ako si myslí. Skôr si myslím, že jej frajer a možno aj ona budú o tebe rozprávať ešte horšie veci a tvoj priateľ ťa potom nechá.

neviem111111

nes zodpovednost za svoje ciny. ty by sa jej mieste o tom chcela vediet alebo nie? chcela by si byt ociach vsetkych za tupu ktora to nevidi a planovat buducnost s takym clovekom, kt. ju podvadza? nehovoriac o tom, ze ju aj zdravotne ohrozuje takymto spravanim.

bagration

Allia28
tak to si rovno mohla napisat uz na zaciatku, kvoli comu su tie hadky. Tak to postoj tvojho priatela uplne chapem. Ale namiesto toho, aby to riesil s nim, preco si vylieva zlost na tebe? A ano- spravila si velku chybu. Vyspala si sa s nim, aj ked mal priatelku. Jeho reci (o ich rozchode), ani tvoja obhajoba moc nezavazia. Je to tvoja osobna vec, neber to tak, ze by som ta sudil, to v ziadnom pripade. Ale pisal som to aj v inej teme... kazda nevera ma velmi negativny vplyv na karmu a tebe sa to vratilo ako bumerang. Ty si rovnako ublizila jeho priatelke, ktoru vtedy mal a ona o tom mozno ani nevie.

Allia28

Ja viem, urobila som chybu. Bola som totálne na dne z rozchodu, on mi prišiel do cesty, natáral mi hlúposti a proste sa to stalo. Myslíte, že mám ísť za ňou? Je mi jej na jednej strane ľúto, bohužiaľ viem aj to, že som nebola jeho jediná bokovka. On je s tou frajerkou už hádam 5-6 rokov, vzali si nedávno hypotéku na byt a bojím sa, že keby som jej to všetko prezradila tak ma jej frajer počká niekde za rohom a prizabije.

neviem111111

a tej babe si to mala podla mna povedat uz pred dvoma rokmi (odhliadnuc teda od toho, ze si nemala chrapat s niekym, o kom si vedela ze je zadany). vobec voci nej nemas vycitky? predstav si, ze by si bola ty na jej mieste.

neviem111111

tomu sa hovori karma, moja pekna. ty si sa vyspala so zadanym, tak teraz sa ti to vratilo a znicilo to vztah tebe.

Allia28

Filip ja to nerozmazávam nikdy, nemyslím na to, neriešim, to vždy frajer s tým začne. A ja vždy priznám, že to bola chyba. Teraz však povedal, že buď pôjdem za jeho frajerkou a všetko jej poviem alebo je to koniec. Tak čo mám robiť? On to chce naozaj skončit!