akne v dospelosti

Príspevok v téme: akne v dospelosti
Forewer young

zdravim, viem, ze na tuto temu tu bolo popisanych uz vela prispevkov, ale ja uz som zufala, mam pomaly pred 30tkou a stale sa mi robia vyrazky, nic extremne, ale pekne to nieje, vela ciernych bodiek, taktiez take podkozne hrbolceky. Dokonca sa mi vyhadzala aj hrud. Uz som zufala, vyskusala som sna vsetko, od vichy normaderm. cez kokosovy olej, konopny olej, momentalne pouzivam prirodne mydlo s tee three olejom, bio bambucke maslo, bio konopny peeling, pijem vela vody, stravujem sa prevazne zdravo. Ale nic, stale sa robia, chce sa mi uz plakat z toho. Nejake super odporucania, najlepsie nieco co vam aj osobne pomohlo. Nechcem zacat brat hak, je to svinstvo, ale uz sa dostavam do stadia, ze mi je vsetko jedno, lebo fakt nic nepomaha :(.

nata24

Kyslíková dotyková infúzia :) neviem čo je na tom smiešne ... vysvetlím ti ten pojem... kyslík asi vieš čo je, Dotyková - je preto lebo sa nerporušuje kožný kryt, len sa priloží tryska
Infúzia - vpravovanie kyslíka pod tlakom do kože a hlbších tkanív...

nata24

na akne krasne zabera Dotyková kyslíková infúzia, spomaluje zápalový proces a akné mizne a dokonca aj jazvy po akné ( fialové červene... ) robia to v Trnave 0915/937 241 ja tam chodím so psoriázou a som na 100% spokojná aj neter chodí s akné a paráda

Forewer young

no snazim sa to vytlacit cele, ale nejde to, ale tam kde sa mi to podarilo mi ostal biely flak, je to len tym, ze som dost opalena, alebo to mam brat ako jazvu?

Odpoved na Forewer young

Musis si vytlacit ten yebak aj s korienkom, pokial vytlacis iba vrch, stale ti to bude hnisaviet. Takze musis trochu viac pritlacit. Skus to vysusit liehom , viackrat pretriet.

Forewer young

Ja som raz davnejsie bola u kozneho, ze nech mi predpise nieco na vyrazky a on, ze na jake, ze ziadne nemam, srandista. Od vtedy som tam nebola, ale ten moj kozny stoji aj tak za prd, dookola len nejake robene vodicky, masticky a bludy predpisuje. Ja teraz skusam tu gafrovu mast, mam pocit, ze vytahuje vyrazky trosku, ale aj tak sa mi robia take male podkozne hrbolceky dookola.

Teraz ma aj tak najviac trapi moja hrud, som dost opalena, ale mam na nej take biele vystupene hrbolceky, ktore sa absolutne nehoja, ale stale, ked sa ich snazim vytlacit, z nich vyjde hnis, ale hrbolcek sa len trosku zmensi, stale je biely, svieti na cely svet a o 4 dni, zase z neho ide a dookola. A nie a nie aby sa zahojil, ciste zufalstvo.