akne v dospelosti

Príspevok v téme: akne v dospelosti
Forewer young

zdravim, viem, ze na tuto temu tu bolo popisanych uz vela prispevkov, ale ja uz som zufala, mam pomaly pred 30tkou a stale sa mi robia vyrazky, nic extremne, ale pekne to nieje, vela ciernych bodiek, taktiez take podkozne hrbolceky. Dokonca sa mi vyhadzala aj hrud. Uz som zufala, vyskusala som sna vsetko, od vichy normaderm. cez kokosovy olej, konopny olej, momentalne pouzivam prirodne mydlo s tee three olejom, bio bambucke maslo, bio konopny peeling, pijem vela vody, stravujem sa prevazne zdravo. Ale nic, stale sa robia, chce sa mi uz plakat z toho. Nejake super odporucania, najlepsie nieco co vam aj osobne pomohlo. Nechcem zacat brat hak, je to svinstvo, ale uz sa dostavam do stadia, ze mi je vsetko jedno, lebo fakt nic nepomaha :(.

lombardo1981

Práve s ním som bola spokojná. Len tá cena... Už nemám takmer žiadne čierne bodky ani rozšírené póry. Ale trvalo to teda... Teraz používam Mydlá z farmy. Nielen lacnejšie, ale i slovenské.
Veď ho skús použiť na vlasy alebo na telo. Keď na vlasy, tak treba citrónový alebo octový preliv. Ja používam na telo len takéto mydlá. A potom sa natriem mandľovým olejom alebo kakaovým maslom. Práve skúšam originálne olivové mydlo z grécka. Nevoní vábne (skôr nevábne), ale je super. Premýšľam, že sa vzdám svojej národnej hrdosti. :D
Jukla som a ten krém by mal mať 150g.

Forewer young

Amellya: No text k tomu kremiku je krasny, keby to aj pravda bola, len som bud slepa, alebo co, ale nevidim kolko ma ml, vies mi to povedat?

Forewer young

lombardo1981: haha :D, tiez si myslim, ze tie ceny su prehnane, ale co uz. Mne inac to malicke bambucke maslo, levandulove, co bol darcek strasne zle robilo. A to malicke som este tiez nevyskusala. Skoda no, ze som si radsej nevybrala to ebenove, Mozno by to malo lepsi efekt.

Forewer young

No ja som sa k tej manne dostala cez facebook, dalo mi to tam ako navrhovany prispevok. Zeny tam na ich produkty dobreze basne nepisali, ako potom mali plet ako babetko. Tak som sa dala osalit, aj napriek faktu, ze cena od 7 eur vyssie za mydlo mi pride privysoka. No, ale neviem nevidim ziaden efekt specialny, ale to nic nemusi znamenat, lebo ja si fakt dost casto zasahujem do pleti. Baby robite to aj vy?

Forewer young

no tak este raz a poriadne, pokracovanie prispevku:

Objednam, skusim. Momentalne cakam kedy mi konecne pride bahenna maska od mineral beauty system, to je najlepsia maska na svete. Len jednu dobu nebola dostupna na trhu, teraz som ju opat objavila, len je v novom obale, tak dufam, ze ju nejakou inovaciou neposrali. Ta maska ma vytiahla z najhorsieho po mojich utokoch na plet. Vypla plet, odcervenala ju, zmiernila vyrazky. Na tvary by mala byt sice len do zaschnutia, ale ja som si ju nechavala aj cely den, niekedy na spanie som si ju dala a rano bol zo mna novy clovek. Ale aj tak to neriesi pricinu, len dosledky, takze tak. Problematicka plet je obrovsky biznis, som si ista, ze sa to urcite da nejako jednoducho vyriesit, ale to by prisiel kade kto o velke zisky.

Moireal

Aj ja mam akne a momentalne sa mi dost zhorsilo, este tak pred mesiacom som uz len rozmyslala nad tymi flakmi ako urychlit ich hojenie, kedze to trva dlho, no momentalne sa mi tvar tak rozbesnila ze az.
Hladala som aj ja na nete mydlo s aktivnym uhlim, len vsade je ho tak zalostne malo, ze je to vzdy zlozka na poslednom mieste.
Citala som ze na ten nepomer olejov v tele je dobry ten olej z trescej pecene a okrem toho este pleti prospieva kolagen a zelatina.
Skusala som inak mydlo s multani mitti a dudu osun, no mne nepomohli. Ani bentonit velmi nie. Tak uz len to aktivne uhlie, oleje a kyseliny salicylova a glykolova.

lombardo1981

Viem, ktorú firmu myslíš. Tiež som si u nich robila ten test. Ale ja teraz kupujem mydlá a šampúchy od slovenských výrobcov. Viem, že Soaphoria a Mydlá z farmy majú vo svojej ponuke mydlá s čiernym uhlím. Prvá firma robí glycerínové, čo mne nevyhovuje. Druhá vyrába mydlá s kozím mliekom.
To bambucké som tiež kvôli nim vyskúšala. Dostala som tie dve vzorky za registráciu. Nebolo zlé. Len som sa brutálne leskla a viac sa mi robili vyrážky pred menštruáciou ako obvykle. Len od nich som si okrem mydiel nekupovala nič. Majú takú maržu, že... dovi-dopo. Cez e-shopy na výrobu kozmetiky je to podstatne výhodnejšie.

forever young

Boze, pisem cez mobil a odosiela mi len stvrtinu prispevku, vzdavam sa, este aj preklepy milion.. tak este raz
Objednam, skusim. Momentalne cakam kedy mi konecne pride bahenna maska od mineral beauty system, to je najlepsia maska na svete. Len jednu dobu nebola dostupna na trhu, teraz som ju opet objavila, len je v novom obale, tak dufam, ze ju nejakou inovaciou neposrali. Ta madka ma vytiahla z najhorsieho, po mojich utokoch na plet

forever young

Objednam, skusim. Momentalne cakam kedy mi konecne pride bahenna maska od mineral beauty system, to je najlepsia maska na svete. Len jednu dobu nebola dostupna na trhu, teraz som ju opet objavila, len je v novom obale, tak dufam, ze ju nejakou inovaciou neposrali. Ta madka ma vytiahla z najhorsieho, po mojich utokoch na plet

forever young

Objednam, skusim. Momentalne cakam kedy mi konecne pride bahenna maska od mineral beauty system, to je najlepsia maska na svete. Len jednu dobu nebola fostupna na trhu, teraz som ju opet objavila, len je v novom obale, tak dufam, ze ju nejakou inovaciou neposrali. Ta madka ma vytiahla z najhorsieho, po mojich utokoch na plet