Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
mam znameho, co hovori: keby zeny nemali onu, tak su ich plne jarky....oni to hraju len na tie vaginy a nebodaj este ak su aj pekne, tak hotovo... vidim tu niektore uz pisat v tom zmysle, ze iskra? a co si pubertiak? tu uz idu ine hodnoty, este to aj napise verejne, ze nebude verna, lebo je pekna, tak ta bude manipulovat a potom si najde toho z vacsim....kontom.... potom je tu skupina ako si stretol, tlsta truba s deckom, co ani nevie, kde je sever.. alebo dalsia napise, abysi si nasiel bohatu, staru, co ta bude vydrziavat, no trafena hus one... treba hladat mikroskopom, ale da sa este podla mna
Normálne zíram koľko ľudí má problém pochopiť písané slovo, ja som stretnutie neinicioval.
Prídu mi tie útoky tunajších žien ako nejaké komplexy.
Stále ma tu nálepkujete ako, že som boh vie čo atď. ale ja mám len zdravé sebavedomie, to, že vy sa neviete oceniť, ste zakomplexované je Vaša vec, viem čo ponúkam tak to budem aj vyžadovať a to, že takú hľadám znamená, že stále verím, že také ženy existujú, hento bol len prípad keď si niekto o sebe moc namýšla, chce niečo čo sám nemá a ani sa o to nesnažil to dosiahnuť.
Proste tak ako ona vysoko rúbala, takaj tu vidím, že väčšina prispievateliek sú zakomplexované, zatrpknuté ženské. Jediný vyrovnaný príspevok som čítal od adrie a presne takú ženu chcem a verím, že aj nájdem.
..podla mna zase ten semtex nic hrozne nenapisal.. kazdy normalny clovek si "odfiltruje" hned na zaciatku na nete ludi, ktori mu nezapadaju do toho, co chce... neviem, preco sa do neho pustate, ved ako normalny clovek a je ina doba, co je na tom, ze si hlada na pokeci ako tisice dalsich..a to mala uz vybalit o sebe na zaciatku, i ked by to znizilo jej sance na stretko, aspon ani ona nemusela stracat cas, to je fakt zakladna vec...
čo čakáš? aby ťa živila?! tak si nájdi nejaku staru bohatú vdovu...nech si ta vydrziava...
inak neviem preco by nehladal na pokeci.... ked sa mu tam paci?
ano semtex presne ako pise fantasyi preco taky uzasny uspesny muz co v zivote vela dosiahol hlada na pokeci? ved podla tvojich slov ty by si mal uz na ulici ohurovat tie krasne mlade uspesne zenusky... :D
Len na margo:
Hadzes vsetky do jedneho vreca, to je blbost.
Robis tak na zaklade cerstvej zlej skusenosti, to je blbost.
Na zaklade tej jednej baby si robis nazor na cely pokec = blbost. (su tam aj horsie predsa ;) )
Ze to na teba vybalila hned na prvom stretku jej naopak sluzi ku cti a osobne mi to pride ok a ferove, ale tak to je vec nazoru.
Inak suhlasim, ze dnesne tuctove baby nemaju okrem susky muzovi moc co ponuknut, no a tuctovi chlap zas nema moc co ponuknut Zene.
Najst nieco hodnotnejsie v tom balaste fakt nie je jednoduche a tvoju frustraciu plne chapem. Len dufam, ze na to nezabudnes, ked budes vychovavat svoju dceru...
Zvlastne, ze to mas upratane a hladas na pokeci :) chlapi, ktori to maju upratane nepotrebuju hladat inde nez v realite a hlavne dokazu to. Jasne, cez net sa lahsie oblbuje a hra na borca.
Ty sa citis podvedeny z jedineho dovodu, neprisla modelka, ktoru by si mal chut "spoznavat" a fotkou ta nijak neupozornila. Tak to maskujes vsetkym moznym. Len aby si nasiel zienku, ktora bude chciet spoznavat teba.
Preskocit iskra, prosim ta, co si pubertiak?
ovecka sorry, ale s tebou sa neoplatí polemizovať, si pretaktizovaný na mňa až moc, btw pri tom písaní boli aj hlášky typu, idem si niečo uvariť, lebo som hladný, musím upratať atď. ona vtedy nič, asi hrala tú taktiku, že nmožem predsa napísať, že idem tiež uvariť synovi niečo, alebo pomocť mame s upratovaním :D to by sa takticky prezradila, áno možno má ak sa to tak dá povedať handicap, že má syna a je rozvedená, ale človek, ktorý o tom otvorene nehovorí sa buď za to hanbí, alebo to šete nemá vysporiadané a tým si sama zatvára dvere, takže toľko k tej epizódke z pokecu, bol to taký výstrel a už viem, že z tej komunity tam s nikým už na žiadne stretko nepojdem a može akokoľvek dobre ten "pokec" vyzerať, radšej reál
jj asi tak...
inak Semtex stale hovoris len o sebe... skus sa vcitit do tej zeny... hlada si vztah a ked povie virtualne ze ma dieta tak jej uz nikto neodpise... o by si robil na jej mieste ty? podla mna prezradit na prvom rande je skratka ferove... ten vysluch mozno nie ale kto vie aku verziu by nam prezradila ona