Mám pocit, že okrem vagíny už takmer nič. Veď to je všetko lenivé, pohodlné, príživnícke. Kde ste normálne žienky, do koča ale aj do voza.
Čo vedia dnešné ženy ponúknuť ?
Štefan Orech
zabudol si dodat, ze ta vagina plati vo vztahu len par mesiacov zo zaciatku a potom nastupuje nechut na sex.
Ak to zovseobecnime, tak ponuka zien je: poziadavky, poziadavky a este raz, poziadavky. Kto suhlasi, nez zdvihne ruku, kto nesuhlasi, tak dve :)
Ked tak citam forum, tak sa zda, ze ako muzi, tak zeny su na tom biedne. Aspon povacsina. Ale mozno sa muzi, ani zeny nezmenili. Myslim, ze sme rovnake opice, ako pred tisickami rokov. Len sme sa prisposobili dobe a prostrediu, kym vnutro ostava rovnake.
semtex, on ma praveze OK skusenosti) preto tam aj je. Mal z tade 1 dlhodoby vztah, a potom dalej, ked napr.vztah z toho aj nebol, tak ostali stale kamaratsky v kontakte a ked aj je niekde na SK sluzobne kvoli klientom sudom ai, tak sa aspon na kavu obed (nie sex :D ) spolu stretnu. A ano, mal aj daku 1-2 skusenosti ako aj ty. Ale vzal to v pohode, lebo lepsie prevazuje nad horsimi skusenostami.
fantasyi vulgarita, invektívy, to svedčí o tvojej zakomplexovanosti, dá sa diskutovať, vymieňať názory aj inteligentne...
adria a aké má skúsenosti, keď hladá tak anonymne? teda ak to smieš trochu poodhaliť
chlapi nam co ponukaju? hmmm????
Inak baby ja neviem co hundrete a nadavate stale na ten pokec. Pre mna je vzdy ovela lepsi ako cely FB ai soc.siete fora)
A zas aj tam sa daju najst v pohode muzi i zeny. To mate ako v realite. Odpad stoka no aj skvosty a krasa (ci uz dusevna alebo fyzicka). Stale omielate realitu. Ze ked je niekto uzasny skvely, ze si najde aj v realite. Moj znamy je tiez na pokeci (ako aj ja a aj ini co ich osobne poznam). Nema tam fotku, pise si a snazi sa najst hlavne intelektualku. A ked si super rozumeju cez pismena, tak si vymenia fotky. Ked aj cez fotky su sympatie - stretnu sa. A preco on az tak v realite "nehlada"? No lebo ho v jeho meste a okoli pozna takmer kazdy. Ze je uspesny advokat, jazdi na super aute, ma drahe obleky hodinky ai. Ano je aj sympatak. Este ma aj farmu a ine aktivity cinnosti. Sam mi hovori ze v realite sa zeny onho zaujimaju hlavne preto: co ma, kym je a ako vyzera. Takto cez pismena vidia iba jeho. Nie konto tituly vyzor domy faro ai. A tiez nie je zufalec odkazany hladat nejaku cez pokec. Ale chce.
Zenusky do koca aj do vaza SU len TY ich nevidis lebo sa ti nepacia a pozeras len po sexiciach TAK TI TREBA!
A co vedia ponuknut dnesni muzi okrem svojho ega?
Ano, semtex, vsetky, ktore ta nepolutovali su zakomplexovane. Hlavne, ze mas zdrave sebavedomie, potom by si mal vediet aj chlapsky zniest kritiku.
Nuz a jeby chlapi nemali vtakov ...
Vieme mnoho ponúknuť. Ale len chlapom ktorí nám za to stoja :-)
Tak kazdy je iny, kazdy ma teda ine co ponuknut. Hadzat takto vsetky zeny do jedneho vreca a ociernovat cely rod, je sexizmus. Co sa tyka narokov spolocnosti, tak na tie su vacsie na zeny. Od nich sa totiz ocakava, ze budu rovnako krvopotne makat v domacnosti a starat sa o deti, ako v casoch, ked sa muz musel postarat o rodinu financne. Akurat, ze dnes sa uz aj od zeny ocakava, ze popri tom vsetkom bude aj makat a ferovo zarabat rovnako, ako jej partner, aj ked stale na rovnakych poziciach su zeny statisticky hodnotene menej, nez muzi. Navyse sa od nich caka, ze budu mat dokonalu postavu, vlasy, pekne oblecenie, ktore nie je ani prilis vulgarne, ani prilis nevyrazne a tvar musi mat namalovanu, lebo je to uz taky standard, ze muzi sa priemernej nenamalovanej zeny skor zlaknu.
Na muzov su tiez drsne poziadavky, ale stale mi to vychadza, ze zeny to maju tazsie.
Leuska123 je rozdiel znizit sancu a zatvorit si dvere... a sam semtex pise ze ma zdrave sebavedomie... a take mala aj ta slecna :)