Sme spolu rok a pol. Už keď sme sa zoznámili, mal miernu nadváhu. Odvtedy priberá, teraz by mal vážiť okolo 130 kg. Výška 189. Otras :( Najprv som naznačovala, neskôr už priamo povedala, aby s tým niečo robil. Ono to nie je len vo výzore. Jednoducho nevládze. Problém je vyjsť po schodoch, o nejakej túre v Tatrách len hovoríme. Boli sme nedávno na Bielom Potoku v Terchovej, ešte ani v polovici a už bol hotový. Ja som tiež neni vychrtlina (172/74), ale snažím sa to dať, spotiť sa, hýbať sa. O sexe sa aj hanbím zmieniť. Brucho obrovskéé mu visí, trasie sa mu ako huspenina a samozrejme NEVLÁDZE. otvorene sa priznám, že sa aj hanbím s ním niekam ísť. O kúpalisku nemôže byť ani reči. Naozaj, naozaj mi to vadí. Problém? NIČ S TÝM NEROBÍ. Keď mu poviem že to už nevyzerá dobre, že je pomalý, nevie si švihnúť, všade sa vozí autom, jeho najobľúbenejším jedlom je mastný rezeň, hranolky a iné vyprážané dobroty a že by mal zmeniť stravu a veľa veľa sa hýbať (nemyslím tým prejsť pešo do obchodu o jednu ulicu ďalej takým tempom, že ho predbehne aj 101 ročná babka s paličkou), tak sa urazí.
Podotýkam, ak sa niekomu zdá, že som to napísala dosť necitlivo, nech sa nečuduje. Moje prvé pokusy zneli oveľa láskavejšie a veľmi opatrne. On len prikývne, že hej hej, mal by som s tým dačo robiť. NO NEROBÍ.Známi si už robia prču, či sa o chvíľu zmestí do auta. Nebaví ma už jeho ľahostajný postoj voči svojej tučnote!
Je tučný, ale kašle na to
On bude stastny s tucnou babou, ktorej sa pacia tucni chlapi. Asi uz vela nespravis, len rozchod. A nie ani tak kvoli tucnote, ako skor kvoli tej lahostajnosti a lenivost. Ze nic so sebou nechce robit. Mozes mu vysvetlit, ze sa bojis o jeho zdravie a nech si teda najde inu, ktora sa neboji...
Ak máte peniaze, teda on odporúčam gastro bypass, v tychto vysokych vahach to pomaha
partner nech ide na liposukciu...tucneho cloveka nedostane nikto do fitka ten sa hambi aj sam pred sebou... aj herecky a spevacky vsetky na to chodia darmo v telke trepu ze su stihle prirodzene a cvicia..jasne pri svojej praci na to ani nemaju cas ..pri liposukcii je efekt okamzity a bude mat aj vacsiu motivaciu zo sebou nieco robit do buducna...ja som sa zbavila liposukciou poporodneho 3 spekoveho brucha za hodinu a pol :) je to super zakrok
Precitala som si celu diskusiu a nechapem ako je mozne ze ked sa o neho boji aj jeho mama tak mu vari same mastne nezdrave jedla? Ako je mozne ze 40rocny chlap sa necha obskakovat svojou matkou najmenej 60rocnou? Ved to je decko nie chlap robi aspon nieco pomaha s niecim okolo domu? To je fakt lepsie chovat prasa z toho je aspon uzitok (vegeteriani snad odpustia). A kludne sa do mna pustite ale aj keby to poviem jemnejsie podstata je rovnaka a ja si servitku pred usta davat nebudem. Nechapem preco si s nim ked ako pises ani ziadne aktivity lebo nevladze ani spolu nezijete. Akokolvek to znie hnusne ten chlap potrebuje prebrat a najlepsie sokom a tebe radim kaslat na to aby si ho nutila nieco so sebou robit ty zacni od seba zacni sportovat jest zdravo chod mu prikladom ak s nim toto nehne a nezacne mu vadit ako pri tebe vyzera tak koniec aj tak by ta len tahal ku dnu.
Nemyslím si, že prihlásiť partnera do extrémnych premien má zmysel, pokiaľ len zmienka o tom, že to niekto iný pozerá ho zablokuje a naštve. Vraj mu v živote už toľko ľudí poslalo rôzne články a videá o chudnutí, že má toho už plné zuby. Musí sám chcieť, zvoliť správnu zmenu a vydržať.
Hrozi mu infarkt, mrtvica, tromboza, rakovina, cukrovka, ateroskleroza, atd.
O impotencii nehovoriac..
Take tlste prasa si rovno moze kopat hrob....
Musi mat nejaky nevytieseny problem z minulosti ktory riesi prejedanim sa....
hladaj si ineho, ten dlho zit nebude a ak aj hej, bude mat kopu zdrav. problemov si srdcom, tlakom, klbami, oblickami, travenim, chrbticou, atd.
Mozno hlupost, ale co keby si ho prihlasila do Extremnych premien?
A tak postupne a isto priberáš a prekračuješ ďalší stupeň obezity. A partnerka tiež nie je blbá. Po čase sa zobudí z dôvery, že to zvládneš. Prehliadne klamstvá a zatajovanie. Chce pomôcť, skúša všelijako. Kto nechce sám, tomu nepomožeš.