Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je tučný, ale kašle na to

Príspevok v téme: Je tučný, ale kašle na to
321Tina

Sme spolu rok a pol. Už keď sme sa zoznámili, mal miernu nadváhu. Odvtedy priberá, teraz by mal vážiť okolo 130 kg. Výška 189. Otras :( Najprv som naznačovala, neskôr už priamo povedala, aby s tým niečo robil. Ono to nie je len vo výzore. Jednoducho nevládze. Problém je vyjsť po schodoch, o nejakej túre v Tatrách len hovoríme. Boli sme nedávno na Bielom Potoku v Terchovej, ešte ani v polovici a už bol hotový. Ja som tiež neni vychrtlina (172/74), ale snažím sa to dať, spotiť sa, hýbať sa. O sexe sa aj hanbím zmieniť. Brucho obrovskéé mu visí, trasie sa mu ako huspenina a samozrejme NEVLÁDZE. otvorene sa priznám, že sa aj hanbím s ním niekam ísť. O kúpalisku nemôže byť ani reči. Naozaj, naozaj mi to vadí. Problém? NIČ S TÝM NEROBÍ. Keď mu poviem že to už nevyzerá dobre, že je pomalý, nevie si švihnúť, všade sa vozí autom, jeho najobľúbenejším jedlom je mastný rezeň, hranolky a iné vyprážané dobroty a že by mal zmeniť stravu a veľa veľa sa hýbať (nemyslím tým prejsť pešo do obchodu o jednu ulicu ďalej takým tempom, že ho predbehne aj 101 ročná babka s paličkou), tak sa urazí.
Podotýkam, ak sa niekomu zdá, že som to napísala dosť necitlivo, nech sa nečuduje. Moje prvé pokusy zneli oveľa láskavejšie a veľmi opatrne. On len prikývne, že hej hej, mal by som s tým dačo robiť. NO NEROBÍ.Známi si už robia prču, či sa o chvíľu zmestí do auta. Nebaví ma už jeho ľahostajný postoj voči svojej tučnote!

gima

Tak mu naznač, že plávanie je pre mohutnejšie osoby najidealnejší šport a pri tom sa môžte aj zabaviť. Môžte spolu hľadať aj iné spôsoby stravovania, idealne je na to leto, lebo sú horúčavy. No ked bude chladnejšie, môžete vyskúšať bicyklovanie. Možno majú obezitu v rodine.
Možno to aj jeho v kútiku duše trápi, no nechce to dať najavo, lebo si našiel dievča resp. kamarátku a to mu dvíha sebavedomie.

Janno82

11julka22, myslím, že si to presne vystihla a tá kritika na Tinu sa mi zdá zo strany mnohých prehnaná. Súcitiť s niekým, mať ho rád, podporovať ho, či mu pomáhať a tak podobne je jedna vec, druhá vec je ale tá, že každý chce mať pri sebe partnera, ktorý ho zaujíma a priťahuje aj fyzicky.

Bol by som zvedavý, koľké z vás, čo ste tu Tinu skritizovali, by ste takéhoto chlapa pri sebe dlhodobo strpeli a najmä tie, ktoré v niektorej z iných tém napíšu, ako sú na partnera náročné, čo sa rôznych kritérií týka.

A Alfonzia ,,Milovat druheho cloveka mas, nech vyzera akokolvek", prepáč, ale podľa môjho názoru si úplne vedľa, ale kľudne si s touto sugesciou ži ďalej, len ju nenanucuj prosím iným.

11julka22

Bez pardonu sa prikláňam k názorom otvorene pánovi dokonalému (podľa toho, ako na seba reaguje pri pohľade do zrkadla) povedať, že ťa prestáva fyzicky priťahovať, že sa o seba nestará, nič s tým nerobí. Predsa ani jedného z tejto diskusie by nepriťahovalo milovanie sa s kopou sadla, ktoré má problém sa pri "tom" aj otočiť. Niektorí to poňali až do hĺbky psychologicky, ale nikto nie je také chúďatko, aby za nekontrolované žranie obviňovalo svojho partnera zvlášť, ak mu chce pomôcť. Veď autorka to tu niekoľkokrát spomenula.Držím ti palce, aby si sa rozhodla správne.

321Tina

Pre Alfonziu, pre m. a ostatných, ktorí ma už odsúdili - písala som tu, že mu nevarím, nežijeme spolu, žije so svojou matkou, ktorá mu varí. A sú to tučné, vyprážané a smažené jedlá, tatárkové dresingy, hranolčeky atď. Spoločné bývanie zatiaľ neriešime. Ja mám dve dospievajúce deti a skrátka zatiaľ žijeme spolu sami a je nám takto dobre. Deti ho poznajú, vychádzajú ako-tak - nemusím tu spomínať, že je to ťažké obdobie, zvlášť pre nich, keď si museli prejsť rozvodom rodičov. Preto spoločné bývanie budeme riešiť neskôr. Nepatrím k zástancom typu - Ideme žiť spolu už aj!
Môj priateľ síce bol skleslý z otcovej (nečakanej) smrti, ale vôôôbec, absolútne nerezignoval. je to spoločenský človek, vitálny, veselá kopa, ukecaný, dobrý parťák. Takže žiadny domasedko v kúte, ktorý rezignoval. Dokonca sa často pozerá do zrkadla a zapotí - ale som štramák, však? Absolútne mu jeho vzhľad neprekáža, alebo si to neuvedomuje, nepripúšťa..ja už proste neviem. Takže ktosi tu z neho spravil chudáčiak - verte, že nie je. Je veľmi sebavedomý, ba miestami samoľúby.
Ja som mu ani jediný raz nepovedala, že fučí ako slon, že sa zaňho hanbím, to som napísala len sem, lebo už ma štve jeho ľahostajnosť. NIE SOM ZODPOVEDNÁ ZA JEHO PRIBRATIE. Práveže som to ja, ktorá ho nenápadne volá na prechádzky, na hory, on na to zvysoka kašle.a okreminého, má 40rokov, tak je trochu od veci, ak v tomto veku niekto obviní za svoju tučnostu niekoho druhého, nie? Azda je to svojprávny človek, musí sa cítiť zle, keď nevládze.
mesačný princ: tlieskaš názoru Alfonzie, ale obaja ste strašne strašne vedľa.
Aj tak ďakujem za všetky názory, a beriem aj tie negatívne. veď v podtstate ste si len vyjadrili svoje názory, o ktoré som vás požiadala. Vďaka.

Mesačný princ

Alfonzia tlieskam ti, v tom príspevku, ktorý si napísala je veľmi veľa :)

Možno by som to tak čierne nevidel vzhľadom k tomu, že zakladateľku nepoznáme ale je to presne tak, ako píšeš.

Ten človek sa necíti dobre a rezignoval.

neviem111111

domi, zrejme nejaky dovod za tou nadvahou bude, pred par mesiacmi mu zomrel otec, trocha pochopenia by nezaskodilo. a namiesto toho aby mu bola oporou v tazkej zivotnej situacii tak mu este naklada.

domidomi123

Av com ho ma podporovat? V prejedani sa? Ona mu chce len dobre. Chalanby sa lepsie citil, nemal take zdravotne problemy. Uz teraz sa mu tazko chodi. Ked este viac priberie tak co? Kvoli nemu budu len doma a ona sa o neho bude starat?

domidomi123

Alfonzia, on si za seba zodpoveda sam. Ako kazdy. Nemozes to hadzat na nu. Tiez by som mala problem s tym, keby frajer takto priberie. A on taktiez so mnou. Do vztahu patri aj iskra a chemia, musia sa pritahovat. A ak sa jeden partner zanedbava, je to len a len jeho chyba.