Je tučný, ale kašle na to

Príspevok v téme: Je tučný, ale kašle na to
321Tina

Sme spolu rok a pol. Už keď sme sa zoznámili, mal miernu nadváhu. Odvtedy priberá, teraz by mal vážiť okolo 130 kg. Výška 189. Otras :( Najprv som naznačovala, neskôr už priamo povedala, aby s tým niečo robil. Ono to nie je len vo výzore. Jednoducho nevládze. Problém je vyjsť po schodoch, o nejakej túre v Tatrách len hovoríme. Boli sme nedávno na Bielom Potoku v Terchovej, ešte ani v polovici a už bol hotový. Ja som tiež neni vychrtlina (172/74), ale snažím sa to dať, spotiť sa, hýbať sa. O sexe sa aj hanbím zmieniť. Brucho obrovskéé mu visí, trasie sa mu ako huspenina a samozrejme NEVLÁDZE. otvorene sa priznám, že sa aj hanbím s ním niekam ísť. O kúpalisku nemôže byť ani reči. Naozaj, naozaj mi to vadí. Problém? NIČ S TÝM NEROBÍ. Keď mu poviem že to už nevyzerá dobre, že je pomalý, nevie si švihnúť, všade sa vozí autom, jeho najobľúbenejším jedlom je mastný rezeň, hranolky a iné vyprážané dobroty a že by mal zmeniť stravu a veľa veľa sa hýbať (nemyslím tým prejsť pešo do obchodu o jednu ulicu ďalej takým tempom, že ho predbehne aj 101 ročná babka s paličkou), tak sa urazí.
Podotýkam, ak sa niekomu zdá, že som to napísala dosť necitlivo, nech sa nečuduje. Moje prvé pokusy zneli oveľa láskavejšie a veľmi opatrne. On len prikývne, že hej hej, mal by som s tým dačo robiť. NO NEROBÍ.Známi si už robia prču, či sa o chvíľu zmestí do auta. Nebaví ma už jeho ľahostajný postoj voči svojej tučnote!

lombardo1981

Vieš, tvoje slová sú plné rozporov. Na jednej strane by si mu rada pomohla (čo je správne), ale zase na druhej strane kvôli tomu uvažuješ o rozchode a hanbíš sa za neho. Toto je dosť veľký kontrast.
Mám pocit, že si nad ním už tak trochu zlomila palicu.
Myslím, že odpovede dosť ovplyvnili štýl akým si svoj príspevok napísala.
To, že mu nezáleží na jeho enormnej nadváhe z neho nerobí menšieho chlapa. Či niekoho, kto na všetko dlabe. On sám musí dospieť k tomu, že jeho váha mu môže narobiť problémy. Ako si sama písala, jeden príklad má doma.
Rozprávaj sa sním. A hlavne ho nenechaj odbiť ťa. Pretože to robí. Nielen o tom, že by mal schudnúť. Ale i o tom, že sa o neho bojíš, tak tiež jeho mama. A hlavne, prečo má k tomu taký ľahostajný postoj.

321Tina

rdlomakové + m.:
nebude rozvod, lebo nie sme manželia. A slovo rozchod som pred ním nespomenula. Škoda, že ste reagovali takto posmešne, dievčatá, možno som čakala radu. Nespomenula som tu, že aj jeho mama sa pre to veľmi trápi, pred 5 mesiacmi pochovala muža, s ktorým žili šťastne celý život a mal riadnu nadváhu, zlyhalo mu srdce. Teta sa bojí, aby sa história nezopakovala aj pri synovi. Ako som spomenula, tu nejde o výzor, resp. ten je druhoradý. Dôležité je zdravie, ktoré mu už dáva pociťovať, že by mal schudnúť. Asi máte primeraných partnerov, ale vedzte, že ani vám by sa to nepáčilo. ja som tu z neho prasiatko nespravila, ja mu chcem pomôcť, lebo mi záleží na tom, aby nesknčil ako jeho otec. A ešte jedna vec - nežijeme spolu, nevarím mu ja. To by som si dala záležať na tom, aby jedol zdravšie. Žije s mamou.
ninusa45: pribral pár mesiacov po našom zoznámení.

m.

Chudnutie by nemal riešiť. Mali by ste spolu zájsť na JRD, tam mu predseda vystaví tzv. zakáľací list. Keď sa ho budeš chcieť zbaviť, tak jednoducho dáš inzerát a predáš ho ako svinku. Čiže, ešte viac si ho vykŕmi, aby si zarobila čo možno najviac.
A nemáte doma veľa múch?:-) Nemala by si doma často upratovať, vieš, aby sa cítil v pohode.

trdlomakové

Tak! Treba sa mu vyhrážať rozvodom!!!! Lebo sa ti proste neľúbi taký tučný chlap!! Potom bude chudý ako špageta keď sa mu začneš vyhrážať! Ty kokos, tak som sa na tomto príspevku pobavila... :D

321Tina

..A zabudla som otázku :) Myslíte, že existuje spôsob, ako ho prinútiť schudnúť? Baby, poraďte, som v koncoch. Uvažujem o rozchode. Totiž - ako potom bude pristupovať k iným veciam v živote, keď sa k svojej váhe nevie postaviť ako chlap???