Sme spolu rok a pol. Už keď sme sa zoznámili, mal miernu nadváhu. Odvtedy priberá, teraz by mal vážiť okolo 130 kg. Výška 189. Otras :( Najprv som naznačovala, neskôr už priamo povedala, aby s tým niečo robil. Ono to nie je len vo výzore. Jednoducho nevládze. Problém je vyjsť po schodoch, o nejakej túre v Tatrách len hovoríme. Boli sme nedávno na Bielom Potoku v Terchovej, ešte ani v polovici a už bol hotový. Ja som tiež neni vychrtlina (172/74), ale snažím sa to dať, spotiť sa, hýbať sa. O sexe sa aj hanbím zmieniť. Brucho obrovskéé mu visí, trasie sa mu ako huspenina a samozrejme NEVLÁDZE. otvorene sa priznám, že sa aj hanbím s ním niekam ísť. O kúpalisku nemôže byť ani reči. Naozaj, naozaj mi to vadí. Problém? NIČ S TÝM NEROBÍ. Keď mu poviem že to už nevyzerá dobre, že je pomalý, nevie si švihnúť, všade sa vozí autom, jeho najobľúbenejším jedlom je mastný rezeň, hranolky a iné vyprážané dobroty a že by mal zmeniť stravu a veľa veľa sa hýbať (nemyslím tým prejsť pešo do obchodu o jednu ulicu ďalej takým tempom, že ho predbehne aj 101 ročná babka s paličkou), tak sa urazí.
Podotýkam, ak sa niekomu zdá, že som to napísala dosť necitlivo, nech sa nečuduje. Moje prvé pokusy zneli oveľa láskavejšie a veľmi opatrne. On len prikývne, že hej hej, mal by som s tým dačo robiť. NO NEROBÍ.Známi si už robia prču, či sa o chvíľu zmestí do auta. Nebaví ma už jeho ľahostajný postoj voči svojej tučnote!
Je tučný, ale kašle na to
Vela muzov a zien robi istu chybu a to, ze si najde partnera, o ktorom si mysli, ze ho vytvaruje do jeho dokonalych predstav. Uz pri zoznameni mal miernu nadvahu. Obvykle toto robia muzi zenam, ale ako vidno, aj take zeny sa najdu. Nemilujes ho, len mu ublizujes. Tebe nezalezi na nom a ani na jeho zdravotnom stave, zalezi ti na tom, aby jeho nadvaha neovplyvnovala tvoj zivot, to, ze ty niekam chces chodit, chces sex, aby si sa za neho nehanbila atd. Chudak chlap. Nadvaha je z psychickeho hladiska nedostatok lasky. Ty ho nepodporujes, ty vycitas. Nemotivujes ho, ale dehonestujes. Je to taky kruh, on, ked neciti z tvojej strany lasku, papka este viac. Ano, si za to zodpovedna, ci sa ti to paci, alebo nie. Rovnako smrt jeho otca to ma za nasledok. Mala by si ho podporit a nie toto. Milovat druheho cloveka mas, nech vyzera akokolvek. Keby si ty ostala tehotna a pribrala ako vorvan a on by do teba hucal, ze schudni, hanbim sa za teba, tvoje brucho sa mi hnusi, fucis ako slon a nevladzes, ako by si sa citila? A ver, ze sa ti to stane, lebo karma. Nezmenis ho vycitkami, nutenim do pohybu, zmenis ho, len tak, ze sa ho naucis milovat takeho aky je. Ak to nedokazes, tak ho radsej nechaj, lebo mu viac ublizujes.
a nezačal priberať po smrti otca ako tu píšeš? vieš nadváha má niekedy teda dosť často aj psychickú príčinu,... aj ja som mala tiež kilá navyše koli jednému človeku čo ma psychicky zničil tak som proste stres z neho zajedala....
Mňa moja babka tak počastovali:
1. Máš hlavu okrúhlu jak maco.
2. Si tučný jak maco.
3. Si múdry jak maco.
4. Si hlúpy jak maco.
5. Si pracovitý jak maco.
6. Si lenivý jak maco.
A tak ďalej.
Aspoň si jesto z čoho vybrať.
Ono ide aj o to, že koľko má rokov. Ak má 40, tak isto nebude tak štíhly ako keby mal 20. Metabolizmus sa vekom spomaľuje a tak ďalej. Človeku sa vo vyššom veku ani nechce tak cvičiť ako keď je mladý. Už nemá v sebe toľko vitálnej energie.
Ale najpodstatnejšie je to, že čo je? Asi ide aj o to, čo mu varíš a podobne, čiže na vine si trochu aj ty, ak sa nemýlim.
Ak s tym nic nechce urobit sam, ty ho bohuzial nedonutis. Aj kamaratka je taky pripad. Zacala byt spokojna, ze ma frajera a zacala priberat a teraz ma dost nadvahu. Aj jej frajer hovori, nech si dava pozor na stravu a ze spolu budu cvicit, ale ona to neberie do uvahy. Je to velmi zle, ked sa muz alebo zena takto opustia a prestanu sa o seba kvazi starat :/ ale podla mna na fore rady nenajdes. Ak si mu vsetko uz takto narovinu povedala a je mu to jedno, nic sa s tym uz asi neda robit. Jedine naozaj povedat, ze ta pomaly prestava pritahovat a zacina to byt prekazka vo vztahu.
bolo to treba riešiť už na začiatku,.. a teraz si predstav že ked ti obľahne že ho budeš musiet dvýhať, prekladať...
Mne stačilo vyžratých prasiat v práci, robiť vyššie spomínane ukony.. a nie ešte doma keby som mala takeho, v žiadnom prípade...!
Na zeny je velka kritika, musia sa starať o seba... tak nech sa staraju aj chlapi.. vyžratí chlapi sa mi hnusia,.. a čim starší tym to bude len horšie.. Ja by som mu dala na vyber bud fitko alebo rozchod...
lombardo1981 ĎAKUJEM. Snažím sa už rok, ale nikam to nevedie. Ale pekne si to napísala a je v tom kus pravdy. Budem nad tým uvažovať.
Nastahujte sa na spolocne byvanie. Var mu ty a organizuj trosku aktivnejsi sposob zivota. Inak, zbytocne riesis, ak to on sam nechce.
Mal by chodiť s tebou behávať, jogging alebo také niečo.
Trebalo by nejakú dobrú muziku spraviť, niečo ako Prodigy, aby sme sa vybláznili. My doma problémy nemáme, tak nemáme prečo byť smutní.
www.youtube.com
A ešte niečo som zabudla napísať. Ten štýl a slová, ktoré si použila, vo mne evokujú pocit, že si ho už kvôli tomu nevážiš. Ak je tom tak, to môže byť príčinou jeho ľahostajnosti. Ľudia vycítia viac ako dajú najavo.