Zvýšenie imunity

Príspevok v téme: Zvýšenie imunity
Inkognito ^_^

Zdravím. Potrebovala by som poradiť niečo na zvýšenie imunity. Minulý mesiac som bola v nemocnici so zápalom Ľ pľúca a P sa chytalo a teraz mám zapálené hrdlo a hnis na mandliach. Antibiotiká beriem 6. deň ale veľmi nezabrali. Nikdy som nebola nejako často chorá, a tak posledné obdobie pripisujem zníženej imunite. Prosím poraďte mi niečo na jej zvýšenenie. Ďakujem.

Arturka

Súhsím s príspevkami nižšie, aj ja mám na sebe odskúšaný Wobenzym a som s ním maximálne spokojná. Osvedčil sa mi a už by som ho za nič nevymenila. Tie investované peniaze mi za to stoja. Veď ide predsa o moje zdravie.

expertio

Keď máš doma odšťavňovač, tak ti poradím svoj osvedčený recept ktorý ma zatial nikdy nesklamal!

Do odšťavňovača si priprav:
-5 cm kúsok zázvoru
-pólku citróna
-kúsok jablka alebo pomaranču

Keď budeš mať hotovú šťavu, pridaj si tam kurkumu a trochu čierneho korenia (ten zvýši využitelnosť kurkumy o stovky percent).
Ja si tam dávam ešte aj kajenské korenie ktoré zahrieva organizmus.
Keby si si to chcela ešte niečim ochutiť tak si pridaj med.

Nič lepšie som zatial nevynašiel ;)

Marcela Jasna

Aj mne pomohol až wobenzym. Vobec som neverila, že by mohol, ale stalo sa. Aktivne sportujem, vzdy som sa zdravo stravovala aj otuzovalo, ale s mojou imunitou bolo nieco v neporiadku. Ay keď som začala uzivať wobac,ako ho uz familiarne nazyvam, nebyvam uz chorá a málokedy mna už prekvvapi hoci aj nádcha

Klasova

nie vzdy je vsetko tak ako sa na prvy pohlad zda.. ja som praveze naopak myslela som si ze byt chora je normalne, ze kazdy clovek byva chory a prisla som na to ze som sa nesmierne mylila. Moja imunita bola vo velkych troskach a pomohol mi dostat ju do poriadku az wobenzym...predtym som skusala vsetky take tie rady od babiciek, ale nic sa nedialo. Vobec ma to zdravotne nikam neposuvalo :-/

Paťa27

Ja som si tiež roky myslela že mám alergiu a opak bol pravdou. Bola som u alergológa na testoch a žiadna alergia sa neukázala. A podľa ostatných vyšetrení sa ukázala oslabená imunita. :)

naty_gresova

Presne ako si napísala najlepšie počkať čo povie lekár aj keď si myslím, že keby si začala používať niečo na imunitu aspoň by si videla či je ti lepšie či nie a tým pádom by si si mohla urobiť aj záver, či to bol problém s imunitou alebo niečo iné :)

hanuschka

Janka nie som si ista ci by mi bylinky urobili dobre, ked este neviem ci mam problem s imunitou alebo s alergiou..
Kycera pfuuu tak to tolko vysetreni ma caka? tak to sa mam na co tesit. Ja len pevne verim ze to nebude alergia, pretoze viem, ze niektori alergici to maju tazke. No uvidime co sa dozviem...

Kýčera

Zle myslíte! Alergia sa môže prejaviť hocikedy, hocikomu, po hocičom a v ktoromkoľvek veku. Jej prejavy môžu byť mierne, ale aj ohrozujúce život.
Alergiológ Ťa vyšetrí, zistí anamnézu a podľa toho bude postupovať : odoberie krv, spraví výtery, prick testy, pošle na spirometriu...