Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/
Partner ziarli na moje obliekanie sa
No však ja ti rozumiem, ale pripadalo mi to blbé sem napísať radu typu "skonči to s ním", lebo na jednej strane, ak sa vo vzťahu cítiš dobre a miluješ ho, tak by to bola blbosť pre niečo takéto sa rozísť, ale zase na druhej strane žijeme v dobe, či sa nám to páči, či nie, kde náš výzor je dôležitý a patrí k nám takisto ako naše vlastnosti. A keď on toto nedokáže rešpektovať a chce ťa zmeniť, tak asi sa k sebe nehodíte.
Ale hlavné, je že ty sa cítiš dobre vo svojej koži, a podľa mňa by si sa ho mala otvorene spýtať či ťa vie prijať takú aká si, lebo inak to nemá zmysel, však časom by sa to určite ešte viac zhoršovalo.:)
S tym obliekamim na zaciatku je to velmi pekne vystihnute.
By si sa cudovala, ako take veci dokaze clovek maskovat. Hovorim, boli casy, kedy som ani z domu nevysla a plakala pri zrkadle. Ale presla som "obmenou", teda trochu schudla, zacala sa inak malovat, snazim sa byt sebavedomejsia a vyhladavat hlavne pozitivnych a dobrych ludi. Snazim sa mat rada samu seba :)
Ale neviem, na com sa tu mame dohadovat. Toto nie je o tom, co si dame na veceru. Nemyslim si, ze je vhodne dat do ruk priatelovi takuto zbran a dovolit mu, aby ma obmedzoval v obliekani. Nabuduce si moze vymysliet nieco ine a cakat, kym sa zase prisposobim.
No ako som tu čítala všetky odpovede, je to dosť komplikované. Tak veľakrát tu bolo písané, že v Amerike je všetko tak a nie hentak.. Áno, je to pravda, a aj ja som mladá, tiež si to uvedomujem, že to tu máme ťažšie a naša spoločnosť je dosť "konzervatívna", ale aj ja si myslím, že nie každý si môže dovoliť, aby si obliekol obtiahnuté tričká, šaty, minisukne atď. atď. Nechcem nikoho odsudzovať na základe kilogramov a centimetrov, ale napr. aj takéto crop-topy vyzerajú úplne inak na babách, čo si to môžu dovoliť, a na tých ktoré nie. Ale na druhej strane môže dievča, ktoré má štíhlu a peknú postavu, si obliecť crop-top s minisukňou, alebo so šortkami, v ktorých je jej možno vidieť celý zadok, a bude to vyzerať otrasne, alebo naopak, niekto kto je trošku pri tele, crop-top čo nie je AŽ taký obtiahnutý, s dlhou sukňou alebo nohavicami(tiež nie slim-fit) s vysokým pásom a bude to bombastické. Čiže všetko je otázka dobrého vkusu. Aj tie priesvitné blúzky, áno vo väčšine prípadov vyzerajú hrozne, sú neónové a za 2€ z New Yorkeru, ale existujú aj pekné kúsky, len zase ich treba vhodne skombinovať.
No ale späť na otázku, naozaj nepoznáme tvoje chovanie, možno že ty si to ani neuvedomuješ a provokuješ ostatných mužov, alebo tvoj priateľ má nejaké komplexy, aj keď navonok ukazuje že je sebavedomý. Však aj ty hovoríš, že si neistá, ale takýto štýl obliekania ukazuje pravý opak.
Skúste sa na niečom dohodnúť, lebo určite ani pre jedného z vás táto situácia nie je príjemná, a váš vzťah tak dlho nevydrží. :)
1223kRistina - je to smutná doba, čo ti poviem. Áno spoločnosť od ľudí vyžaduje aby sa obliekali podľa pravidiel či bontónu + nejaké každoročné módne trendy.
je veľmi smutné, že si nemôže človek obliekať čo sa mu páči ale takto to bude fungovať vždy...
Prečo sú rifle také ,,IN,,???
Mne osobne sa nepáčia a čo teraz...zastreľte ma.
No moja manželka div nevyletela z kože, keď som si dal nejaké voľnejšie nohavice alebo športové oblečenie a nenosil oblek či rifle...tiež mi hovorila, že so mnou nikam nejde ak pôjdem tak oblečený...
tak som išiel sám :D
Krto, ty sa urcite dokonalo obliekas.
Tu ide o to, ze nemozeme menit partnera a ziadat od neho, aby zmenil vyzor. Chlapi, keby vam stale partnerka hovori, ze kym sa...neostrihas napriklad, tak s tebou nejdem von. Alebo je tu tema, kde sa babe pacia muzi v obleku. Keby od vas frajerka chce, aby ste nosili stale len slusne elegantne kolesele a hohavice a oduje sa, ked to nenosite?
este ta nalavo je ok ak mas pekne brucho ale tie dve su strasne :-D ...
Alkaa no neviem toto je take...akoze nieze by tam bolo vela vidno ale vyzera to tak divne ...som v praci takze nebudem teraz hladat obrazky :) ale napr mne by nevadilo kebyze sa moja vyvali na plazi hore bez ... ale ide tu skor o to co sa ti paci...imho ak sa ti to paci tak to nos...
Zastavam sa jeho. Ma pravdu. Je to nechutne oblecennie. To je akoze bielizen? To si si potom zabudla dat na to normalne oblecenie moja zlata...
Tiez by ma zaujimalo, co mas za styl, ked toto je pre sliepky.