Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/
Partner ziarli na moje obliekanie sa
Ja by som sa nahbila, keby moja priatelka chodí von v teplákoch a gýčových tričkách, neupraví sa alebo neprispôsobí oblečenie postave. Toto je na úrovni, ale na Slovensku s tým je samozrejme vo väčšine prípodov problém. V Amerike by ťa na každom kroku chválili.
Aj tak by ti nemal robit problemy a vycitky kvoli obleceniu. Co by robil, keby sa naozaj zacnes odhalovat.....
Praveze on sa mi nikdy nezdal neisty. Prejavuje sa niekedy az moc sebaisto. Len v tychto pripadoch sa sprava tak ako sa sprava. Ked mam byt uprimna, skor ja som ta, co je viac neista a tiez ziarlim. On sa moc o tom bavit nechce, ale vzdy mi povie, ze je konzervativny. Jeho byvale boli extremne rozdielne. Jedna sa ani nemalovala a druha zase taka...az moc "spolocenska" a nechala ho :) Mne byvaly stale hovoril, ze som ako seda myska. A ked som si povedala, ze uz sa hanbit a skryvat nebudem, obleciem a budem sa spravat ako som vzdy chcela, tak to bola radikalna zmena.
ja neviem len sa ta snazim prinutit premyslat aj nad svojim spravanim.
kazdopadne by ste mali popracovat na jeho neistote. preco ti tak neveri, mal s tym problem aj v minulosti s inou priatelkou ak nejaku mal ? prejavuje sa ta ziarlivost aj inokedy inak ? hovorili ste o tom niekedy normalne dospelacky a analyzovali to trosku samozrejme otvorene uprimne ?
Hm. Neviem. Nezda sa mi, ze by som sa tak spravala. Som s nim, drzim ho za ruku, pozeram na neho a bavim sa s nim
nerozumies. mne ide o to ci tych chlapov tak trosku provokujes. mozno to tu pred nami nepriznas ale ak to robis on to z teba urcite vyciti a nepaci sa mu to.
na druhej strane on je zrejme tiez take nesebaiste ziarlive kblko nervov.
Kazdy sa chce pacit aj druhym. Aj ty, ked vyjdes z domu alebo ides na nakup, tak si kupis take veci, ktore sa ti pacia a urcite rozmyslas aj nad tym, ci na teba vonku nebudu pozerat ako na hlupaka. Ked sa niekto skaredo alebo zle oblecie, tak naopak. Pozries na neho a povies si, ze toto vyzera naozaj zle, ako to na seba moze dat. Tak isto si sebou nie som ista. Aj priatel tomu trosku prispel. Ale oblecenie je oblecenie a je hlupe niekomu do toho frflat.
sak jasne ze ziarli. a ty zas zrejme rada provokujes a chces sa pacit druhym. on to vidi a asi vnima aj ich pohlady.
vies v com je problem ? v tomto
on si je sebou neisty to je ejho problem
ty si koketna tym ho drazdis to je tvoj problem.
Chlapi, to nechcete mat modernu sexy zensku po svojom boku? Aspon by vam ostatni zavideli, ze nechodi ako kazda tuctova baba
Alebo obtiahnute tielko a kratku suknu. To je podla mna viac vyzyvavejsie ako dlhe nohavice a crop top :) Alebo overal, co ma kusok na boku vykrojeny.