Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/
Partner ziarli na moje obliekanie sa
Takto sa oblieka vela dievcat, staci sa prejst po meste. Neviem, ty z toho robis ako keby chodim v spodnom pradle. Pod take bluzky vyzeraju tielka otrasne. A jasne, ze si pod bledu nedam ciernu podprdu ako na fotke :)
Ale ked sa mi raz nieco paci, nevidim dovod sa obmedzovat a ani dovod na to, aby mi moj partner kvoli tomu zneprijemnoval leto. Rada nosim moderne veci a pokojne si mozete povedat, ze som nejaka namyslena pipka, co chce balit muzov, ale nie je to tak. Len sa v tom citim dobre, pohodlne a nepotim sa v tych strasnych horkach tolko.
Som rada, ze su tu aj zeny, ktore to beru normalne :)
Mne sa to paci vsetko.Je to obycajne letne oblecenie.Ked si da baba minisuknu a odhali cele nohy tak je to ok?
Ja sa v lete obliekam podobne a to nemam 20.
Uzivaj si to ked sa ti to paci a citis sa v tom dobre.
Mas 3 moznosti...
Posluchat ziarlive narážky...to bude ale vzdy.Nielen ked si nieco oblecies.
Prestat to nosit
Ukončiť vztah so ziarlovcom
tak su tu len dve moznosti - bud sa prisposobis ty, alebo to on zacne tolerovat. ani jeden z vas sa ale k tomu nema. vysledok je teda nejasny.
a tie priesvitne bluzky su otrasne a posobi to strasne lacno. stalo by sa nieco keby si pod taku bluzku das tielko?
ked uz crop top musi byt, tak aspon taky ku krku a nie taky ako na prvej fotke v uvodnom prispevku, ze vsetko vidno a este aj brucho vidno a este aj nohy vidno. to je rovnake "pravidlo" akoze hlboky vystrih a kratka minisukna vyzeraju lacno. neda sa proste ukazovat vsetko naraz.
V takychto veciach sa prisposobovat odmietam. Cele roky na strednej som sa schovavala v dlhych ciernych koseliach, aby ma ani vidiet nebolo a kazdy vecer plakala, lebo aj tak sa mi posmievali. Vzdy som tuzila prezentovat sa inak. A na vysokej som tu prilezitost dostala a zacala "novy zivot". Som stastna, ze sa mozem prezentovat po svojom a neobmedzovat. A nikdy uz nikomu nedovolim, aby ovladal moje rozhodnutia. Mne sa tiez vela veci nepaci a respektujem to.
Ano ma pravdu, je to naozaj vyzyvave. Ale priesvitnou bluzkou predsa neukazujes peknu postavu. To mozes kratsou suknou, alebo obtiahnutym nepriesvitnym trickom:-) A pritom mat zakryte ramena aj brucho.
Tvoj partner zrejme nema rad, ked sa jeho frajerka pretrca s holym bruskom. Nechce, aby si ho ukazovala inym muzom. Pravdepodobne je ten typ, ktoremu to proste nevysvetlis a budes musiet urobit kompromis.
A jasne, ze tak nechodim kazdy den a nejdem sa v tom otrcat na diskoteku, aby som niekoho balila...
Podobne som sa obliekala aj predtym, ale tak 3 toky dozadu tu take veci este moc neboli. A obliekam si to praveze pri nom a nie len s kamaratkami von (90% casu travim s nim). Asi mu vadia ramena a kusok brucha alebo ja neviem. Mne to vobec vulgarne nepride. Nedavam si k tomu tesnu minisuknu alebo co. Ten posledny nazor, ze sa za mna hanbi, tak nad tym sa len pousmejem :)
Ale je to neprijemne, ked ja sa tesim a citim sa dobre a on ma skritizuje a chodi pri mne oduty. Ked si prezera nahotinky na internete, tak to nevadi. Ale frajerka nema na sebe obycajne tricko a rifle a je zle. Nechapem.
preboha to je otrasne oblečenie, ani sa necudujem,ze sa za teba hanbi, ja by som sa hanbila za taku babu,keby sa takto obliekala,kebyze som chlap je to priserne,a moze to byt akokolvek drahé, ale je to otrasné.a neziarli na teba,iba sa za teba hanbí,to mi ver, takto sa vyzývavo odhalovať to už je trošku silne kafe, ani sa mu vobec nedivím.by si sa mala spamatat, pekna postava sa dá napríklad aj inak ukazat a nie chodiť polonahá a provokovať chlapov a seba ponižovať