Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/
Partner ziarli na moje obliekanie sa
0vecka aký je tvoj štýl? :) no aj mne príde, že to dnes nosí každá druhá baba, ale tak zakazovať čo ja viem.
neviem mne by sa to nepacilo.... nie ze je tam moc vidno ale je to take o nicom... proste neni to moj styl... mam pocit ze je to pre sliepocky..ale asi by som nevyvadzal...
Čo ja viem, toto podľa mňa nedáva moc zmysel. On by sa určite otočil za nejakou kočkou, polonahou tak čo je na tom :D obliekaj sa ako chceš.
To ako keby mne vadilo, ze na opekacke s partiou si vyzlecie tricko. Mam ziarlit a hystercit, ze je tam len v kratasoch a mozu sa na neho baby pozerat?
Ved ti to uz jasne povedal. Paci sa mu to oblecenie, ale nechce aby si sa prilis odhalovala. Proste nechce, aby ta ini obcumovali. To vela chlapom vadi. A ver, ze muzi a aj my zeny sa radi pozrieme na odhalenejsiu fesandu:-)
A obtiahnute saty a top s holym bruchom podla mna nie je to iste.
A on je taky typ, ze kamarati mu celkom lezu do zadku a prisposobuju sa mu. Tak neviem, ci pri muzoch pocituje nejaku silnu ziarlivost. Lebo asi len ja si dokazem pri nom dupnut a nenechat skakat po hlave
Velakrat cez tyzden ho za nieco pochvalim, poviem ku, ze ho lubim kazdy den. Veeeela casu travim s nim. Skoro kazdy den. A ked niekam idem, vacsinou sa potom neskor vecer stretneme a vidi, ze nechodim hola von :) Vies, keby mi teda aspon povie, ake ma pocity a co ho trapi. Ale to asi robim len ja, lebo sa boji, ze nebude posobit "muzne". Ja uz som toooolko razziarlila a aj sme sa kvoli tomu pohadali, ale aspon vedel, co mi vadi a preco mi to vadi.
vsak ale neisty clovek moze posobit sebaisto. no niektore veci ho odhalia. napriklad ziarlivost, strach ze musi prilis o teba superit s druhymi, ze ich zvadzas, ze ho nechas, neveri si, neveri tebe.
Pred chvilou mi povedal, ze sa mu to paci, ale je to na neho moc odhalujuce a nechce, aby zo mna bolo vela vidno.
Nemyslela som to tak, ze sa obliekam kvoli inym. Len ze kazdy nad tym podla mna rozmysla a neda si na seba nejaku uplnu hovadinu a dezi sa trosku na uzde :) ved aj ja mam len to, co sa paci mne a niekedy su to extravagantne kusky
Ja by som toto tu cele, temu kto sa ako oblieka nazvala ako novodoby debilizmus ludi. Vsimam si to ako ludia uz nic neriesia len to kto ma ake handry za kolko a z kade. Casto sa stretavam s tym ako idem po ulici a ludia si seba navzajom "ošacuju" tzn. ze kazdy si kazdeho premeriava od hlavy po päty. Ale uz ked kazdy z nas je modny policajt tak si dovolim povedat ze aktualna moda je azda najhorsia co tu bola. Ci zeny ci muzi sa obliekaju hrozne. Zavladla akasi uniformita medzi nami. Kto si oblecie nieco viac vystredne tak je divny a kto si oblecie nieco z roku 2010 tak je nemoderny. Je to strasne smutne a zaroven primitivne.
K teme - kazdy ma svoj vkus nebudem hodnotit ci sa mi to paci alebo nie. Tvojmu priatelovi podla mna vadi ta vyzyvavost. A mozno aj to co tu uz bolo spomenute, ze si ani neuvedomujes ale mozes provokativne posobit na chlapov. Tiez si myslim ze ma problem so ziarlivostou. Spytala by som sa ho pokojne co mu presne vadi a tak sa zariadila. Ale rolaky by som kvoli nemu nezacala nosit.
A este ma zaujala poznamka ze kazdy sa oblieka kvoli tomu aby sa to pacilo inym. Ja napriklad nie. Mne je jedno co si kto mysli. Ja sa obliekam podla seba. Viem co sa kde hodi, nechodim do extremov takze je mi sum a fuk ci mi dakto povie ze je to IN alebo nie. Chcem sa hlavne citit pohodlne.