Partner ziarli na moje obliekanie sa

Príspevok v téme: Partner ziarli na moje obliekanie sa
VERONIKA000

Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/

denisaf.

nahodou pokial ma baba postavu je mlada preco nie :) mam rada ked niekto tieto nase nudne sede ulice ozivi nejakym peknym odevom bohuzial na sk je to strasne brane kazdy sa pozera ako na neviem co uplne neprijemne pohlady... v zahranici je to brane normalnejsie tam si da hocikto hocico na seba :)

stratenazena

pokial sa tak obliekas aj ked ides s nim tak by to nemal byt problem. Avsak ked sa tak obliecies iba ked ides kamaratkami a on nejde s tebou tak ma dovod ziarlit, lebo je to dost vyzyvave

neviem111111

ano, to biele je uz ok. a to mi nepripada ani vulgarne. mu vadia tie hole plecia? kedze pises, ze si nedavno zhodila a zacala sa takto obliekat, tak mozno keby sa tak obliekas uz vtedy, tak by si ta za partnerku nevybral kedze ma s nejakym vacsim odhalovanim problemy. ako si sa vtedy obliekala?

VERONIKA000

Tie topy si dam v takejto kombinacii a z kvalitneho materialu a nie za 2 eura, co sa paraju :) podla mna to je elegantne, len to treba vediet, aby to nekricalo iba sex :) A jeho reakcie su podla mna naozaj prehnane. Ja ho v nicom takom neobmedzujem a nekritizujem mu, co sa mi nepaci.

neviem111111

suhlasim s kafe. jedna vec je vystrih alebo kratka sukna, ale tieto crop topy, cele cipkovane vecy a cudne povystrihovane veci krizom krazom ze je divu ze to vobec drzi pokope vyzeraju neskutocne lacno, na mna to ani tak nekrici sex, ale "objednane z aliexpressu za 2 eura".

VERONIKA000

Nie, nevadilo by mi to, keby ma bradu :)

A take veci staci vediet kombinovat, potom lacne nebudu :) A je to vec vkusu.

kafe

Ja ti to otočím. Keby priateľ chcel hipsterskú bradu 20cm dlhú, tiež by si to brala ako niečo čo môže nosiť, lebo je to moderné?

môj osobný názor - nevkusné, lacné, prvoplánové. Nemá to šmrnc. Kričí z toho - SEX. Chlapec to veľmi dobre vie, preto nechce, aby mu takto priateľka chodila po vonku. Ty máš pocit, že to vôbec neni odhaľujúce?
Treba sa zbaviť priateľa, nech ťa toľko neunavuje a môžeš si robiť čo chceš :) Pekné telo máš iba raz (vkus síce nie ale to nevadí) a chlapa si nájdeš hocikedy. (posledné dve vety bola irónia)