Je podla vas normalne, aby partner vyvadzal ako male decko, ked sa obleciem podla seba a toho, co sa mi paci? Vraj je to odhalujuce atd. Ale ze to nosi dalsich milion zien, to nevadi. Dam vam priklad, co mu vadi. Ked vidi ako si to obliekam, hned sa oduje a to ma 32 rokov. Som mlada baba, schudla som a chcem nosit veci, ktore sa mi pacia a su moderne a unavuje ma riesit jeho oduvanie :/
Partner ziarli na moje obliekanie sa
nahodou pokial ma baba postavu je mlada preco nie :) mam rada ked niekto tieto nase nudne sede ulice ozivi nejakym peknym odevom bohuzial na sk je to strasne brane kazdy sa pozera ako na neviem co uplne neprijemne pohlady... v zahranici je to brane normalnejsie tam si da hocikto hocico na seba :)
pokial sa tak obliekas aj ked ides s nim tak by to nemal byt problem. Avsak ked sa tak obliecies iba ked ides kamaratkami a on nejde s tebou tak ma dovod ziarlit, lebo je to dost vyzyvave
ano, to biele je uz ok. a to mi nepripada ani vulgarne. mu vadia tie hole plecia? kedze pises, ze si nedavno zhodila a zacala sa takto obliekat, tak mozno keby sa tak obliekas uz vtedy, tak by si ta za partnerku nevybral kedze ma s nejakym vacsim odhalovanim problemy. ako si sa vtedy obliekala?
V zime nie. Vtedy som naobliekana :D
tento biely top a nohavice (či sukňa?) sú fajn.
Vadí priateľovi ako sa obliekaš v zime? Vtedy je ticho?
suhlasim s kafe. jedna vec je vystrih alebo kratka sukna, ale tieto crop topy, cele cipkovane vecy a cudne povystrihovane veci krizom krazom ze je divu ze to vobec drzi pokope vyzeraju neskutocne lacno, na mna to ani tak nekrici sex, ale "objednane z aliexpressu za 2 eura".
Nie, nevadilo by mi to, keby ma bradu :)
A take veci staci vediet kombinovat, potom lacne nebudu :) A je to vec vkusu.
Ja ti to otočím. Keby priateľ chcel hipsterskú bradu 20cm dlhú, tiež by si to brala ako niečo čo môže nosiť, lebo je to moderné?
môj osobný názor - nevkusné, lacné, prvoplánové. Nemá to šmrnc. Kričí z toho - SEX. Chlapec to veľmi dobre vie, preto nechce, aby mu takto priateľka chodila po vonku. Ty máš pocit, že to vôbec neni odhaľujúce?
Treba sa zbaviť priateľa, nech ťa toľko neunavuje a môžeš si robiť čo chceš :) Pekné telo máš iba raz (vkus síce nie ale to nevadí) a chlapa si nájdeš hocikedy. (posledné dve vety bola irónia)